TZmestudio Posted September 22, 2019 Author Posted September 22, 2019 1 godzinę temu, Ellig napisał: Dzień dobry w niedzielę i zapraszam! Poprosze dane do przelewu, miłego dnia. Wysłałem 18.09.2019 19:28. Jakby co mogę wysłać jeszcze raz :) Quote
TZmestudio Posted September 22, 2019 Author Posted September 22, 2019 23 minuty temu, Radek napisał: Ciekawie wygląda takie rozwiązanie. Słaba strona tego rozwiązania jest taka, że po konsumpcji całkowitej trzeba oddzielić puszkę od sznurka i puszkę wrzucić do metali a sznurek do plastików. Ale trzeba zdjąć. I jeszcze to, że jednorazowo może jeść tylko jeden ptak :) I czasami się biją przy wejściu. Quote
Ellig Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 55 minut temu, TZmestudio napisał: Wysłałem 18.09.2019 19:28. Jakby co mogę wysłać jeszcze raz :) Poproszę bo nie mam w swojej skrzynce wiad. Quote
Radek Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 2 godziny temu, TZmestudio napisał: I czasami się biją przy wejściu. Przemoc w ptasim świecie;) Quote
TZmestudio Posted September 23, 2019 Author Posted September 23, 2019 informuję że dostawa do Warszawy odbędzie się w najbliższy piątek. Statusy zebranych orzechów można śledzić na pierwszej stronie tam gdzie zamówienia. Niestety pogoda zrobiła się fatalna i orzechy prawie w ogóle nie schną. Jeśli nic się nie zmieni będą musiały schnąć u zamawiających. Aldrumka ma jeszcze szansę na piątek. Quote
Radek Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 3 godziny temu, Jolanta08 napisał: już jesiennie. Na szczęście jeszcze pogodnie. Przynajmniej u nas. Quote
Radek Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Ciemno jeszcze. Na pewno bazarek będzie bardziej widoczny, gdy będzie na górze;) Quote
TZmestudio Posted September 24, 2019 Author Posted September 24, 2019 Musiałem wymienić puszkę ze zdjęcie bo została opróżniona do końca. I zapraszam... Quote
Radek Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 3 godziny temu, TZmestudio napisał: Musiałem wymienić puszkę ze zdjęcie bo została opróżniona do końca. A to żarłoki. Quote
Jolanta08 Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Czekoladki już u mnie , wciąż mam nadzieję na orzechy ,nawet mokre :) Quote
Radek Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Jakoś sennie dzisiaj, może podrzucenie pomoże? Quote
Senanta Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Dnia 15.09.2019 o 17:45, Senanta napisał: Ja poproszę 7 kg orzechów włoskich, 2szt puszkowca, 3 szt babeczki. Czy gdyby mi brakło w zimie będę mogła jeszcze coś zamówić ? Mam za oknem kilkadziesiąt stołowników, nie wszytko jedzą poza ziarnami więc nie wiem ile zamówić. paczkawruchu PSP: 289965 ul.Jabłeczna 28 Proszę o modyfikację zamówienia - dodatkowo jeszcze 3 szt puszkowca. Skoro tak fajnie prezentują się na drzewie zrobię z nich prezent nie tylko dla ptaszków :-) Quote
TZmestudio Posted September 25, 2019 Author Posted September 25, 2019 1 godzinę temu, Senanta napisał: Proszę o modyfikację zamówienia - dodatkowo jeszcze 3 szt puszkowca. Skoro tak fajnie prezentują się na drzew'ie zrobię z nich prezent nie tylko dla ptaszków :-) Hmmm, mam bujną wyobraźnię ale jakoś "prezent nie tylko dla ptaszków" wymyka się mojemu rozumkowi... Generalnie zamówienie zmodyfikowane. Czy wysyłałem podsumowanie z numerem konta - w wolnym tłumaczeniu: czy już płaciłaś? :-) Myślę. że orzechy uzbieram najpóźniej w poniedziałek. Quote
TZmestudio Posted September 25, 2019 Author Posted September 25, 2019 PS. Paczka w ruchu przyjmuje do 20kg i musi się zmieścić w wymiarach: 20x30x50cm. Przy tej formie wysyłki szaleństwa trzeba niestety ukrócić. Quote
TZmestudio Posted September 25, 2019 Author Posted September 25, 2019 2 godziny temu, Jolanta08 napisał: Czekoladki już u mnie , wciąż mam nadzieję na orzechy ,nawet mokre :) Jest nadzieja.... :-) W poniedziałek będę wiedział prawie na pewno bo dziś orzechy spadały jak na zamówienie. 1 Quote
Senanta Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 1 godzinę temu, TZmestudio napisał: Hmmm, mam bujną wyobraźnię ale jakoś "prezent nie tylko dla ptaszków" wymyka się mojemu rozumkowi... Generalnie zamówienie zmodyfikowane. Czy wysyłałem podsumowanie z numerem konta - w wolnym tłumaczeniu: czy już płaciłaś? :-) Myślę. że orzechy uzbieram najpóźniej w poniedziałek. Nie dostałam numeru konta i kwoty do zapłacenia. Proszę o nie. Obserwatorka ptaszków przymierza się do kupienia lornetki w celu dokładniejszego oglądania skrzydlatych. Dodatkowe odwiedziny stołówkowiczów w puszkowcu będą dla niej prezentem. Quote
TZmestudio Posted September 25, 2019 Author Posted September 25, 2019 Przed chwilą, Senanta napisał: Nie dostałam numeru konta i kwoty do zapłacenia. Proszę o nie. Obserwatorka ptaszków przymierza się do kupienia lornetki w celu dokładniejszego oglądania skrzydlatych. Dodatkowe odwiedziny stołówkowiczów w puszkowcu będą dla niej prezentem. Jeszcze podpowiem, że jak koś ma kamerkę samochodową to można łatwo nagrywać ptasie filmiki. Szczególnie na tych kamerach co reagują na ruch... :) Już wysyłam PW Quote
Radek Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Masz ci los. Jeszcze nie nagrywałem ptaszysków na balkonie:/ Chociaż przez szybę pewnie kiepsko by wyszło. Quote
TZmestudio Posted September 25, 2019 Author Posted September 25, 2019 Tak samo jak kamerka nagrywa piratów drogowych. Wszystko zależy od kamerki :-D Quote
Recommended Posts