TZmestudio Posted August 11, 2019 Author Posted August 11, 2019 11 minut temu, Magdarynka napisał: To ja poproszę po 1 sztuce nr. 20, 22, 24 i 2 sztuki 25. Zapisałem,. ale nr 25 mam tylko jedną sztukę. Moja pomyłka. Quote
Magdarynka Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 12 minut temu, TZmestudio napisał: Zapisałem,. ale nr 25 mam tylko jedną sztukę. Moja pomyłka. Skoro się w cudowny sposób nie rozmnoży to musi mi wystarczyć 1 sztuka :) Quote
TZmestudio Posted August 11, 2019 Author Posted August 11, 2019 4 minuty temu, Magdarynka napisał: Skoro się w cudowny sposób nie rozmnoży to musi mi wystarczyć 1 sztuka :) Dam znać jakby się rozmnożyło w przyszłości :) Quote
Magdarynka Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 3 minuty temu, TZmestudio napisał: Dam znać jakby się rozmnożyło w przyszłości :) Super :) Jeśli można odebrać gdzieś w Warszawie to poproszę namiary, a jeśli nie to paczką w ruchu poproszę. Rachunek i numer konta jeszcze poproszę :) Quote
TZmestudio Posted August 11, 2019 Author Posted August 11, 2019 1 minutę temu, Magdarynka napisał: Super :) Jeśli można odebrać gdzieś w Warszawie to poproszę namiary, a jeśli nie to paczką w ruchu poproszę. Rachunek i numer konta jeszcze poproszę :) jutro okolice hotelu Sobieski lub u Aldrumki. Quote
TZmestudio Posted August 11, 2019 Author Posted August 11, 2019 14 minut temu, Magdarynka napisał: Super :) Jeśli można odebrać gdzieś w Warszawie to poproszę namiary, a jeśli nie to paczką w ruchu poproszę. Rachunek i numer konta jeszcze poproszę :) PW wysłałem :) Quote
Radek Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 7 godzin temu, TZmestudio napisał: Parków nie ma w okolicy?? Juz o lasach nie wspomne. To gdzie Ty miszkasz? Ja bym sie obrazil i wyprowadzil. Zieleń jest, to stare osiedle, nawet do parku niedaleko. Tylko dzisiaj, pomimo niedzieli, nie było możliwości cieszenia się zielenią. Lepsza Połowa zarządziła wymianę mebli w kuchni. Dziś było czyszczenie, a po niedzieli odmalujemy sobie trochę i przyjadą nowe meble. Quote
TZmestudio Posted August 13, 2019 Author Posted August 13, 2019 8 godzin temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) 7 godzin temu, Radek napisał: Dzień dobry. Radek, jak widać 6:43 jeszcze nie daje pierwszego miejsca :) Ale było blisko. Musisz wstać ciut wcześniej. Tak z godzinkę :-D Witam i zapraszam.... Quote
Aska7 Posted August 13, 2019 Posted August 13, 2019 1 godzinę temu, TZmestudio napisał: Radek, jak widać 6:43 jeszcze nie daje pierwszego miejsca :) Ale było blisko. Musisz wstać ciut wcześniej. Tak z godzinkę :-D Tylko po co ? Quote
Radek Posted August 13, 2019 Posted August 13, 2019 2 godziny temu, TZmestudio napisał: Radek, jak widać 6:43 jeszcze nie daje pierwszego miejsca :) Ale było blisko. Musisz wstać ciut wcześniej. Tak z godzinkę :-D Eee, chyba aż takiego parcia na wynik nie mam;) 52 minuty temu, Aska7 napisał: Tylko po co ? Jedyne, co mi przychodzi do głowy to dodatkowe wyjście z Gajką, ale ona raczej nie lubi wstawać o świcie. Quote
Recommended Posts