Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY - ROZLICZAM. Zapraszamy i życzymy udanych zakupów :) Do 25.08.2019 r. do godz. 21:00

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, guccio napisał:

Aa mój wisiorek od poniedziałku gdzieś w drodze.Może jutro?

Przykro mi, nie mam wpływu na prędkość przesyłania przesyłek  :(  Niektóre fanty wysłane 9.09. już dotarły na miejsce. Może faktycznie jutro :)

Posted

Dzisiaj tj. 12.09. wyruszyła w drogę przesyłka do róża85. Opłata 6,60 zł.

Bardzo proszę o wiadomość na wątku, gdy przesyłka dotrze do celu.

Posted
Przed chwilą, gosia7 napisał:

Dziś odebrałam przesyłkę dla siebie i Jo37.

Bardzo dziękuję.

Bardzo dziękuję za wiadomość  :)

Posted
7 godzin temu, elik napisał:

A nie dostałeś jeszcze Radku wiadomości z RUCH-u, że paczuszka jest do odbioru?

Chyba ze dwie godziny po wpisie dostałem sms:) Paczka odebrana, po rozpakowaniu dopiszę, czy wszystko OK. 

Posted
3 minuty temu, Radek napisał:

Chyba ze dwie godziny po wpisie dostałem sms:) Paczka odebrana, po rozpakowaniu dopiszę, czy wszystko OK. 

Czyżby stan paczuszki budził Twoje wątpliwości co do bezpieczeństwa zawartości?

Posted
11 minut temu, gryf80 napisał:

zapłacone,przepraszam za zwłokę

Dziękuję :)  Może jutro uda mi się wysłać. Jeśli nie, to na pewno w poniedziałek.

Posted

Rozliczenie

1.377,31 zł  -  całkowity dochód z bazarku
-      412,51 zł  -  dochód z biżuterii do podziału po 50% pomiędzy Bonitę i Fado
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
       964,80 zł  -  do podziału dla Bonity, Fado i Sary

45%  -  434,16 zł  -  Bonita   przelew na kwotę 435,00 zł wysłano dnia 12.09.2019 r.  -  potwierdzenie

35%  - 337,68 zł  -  Fado   przelew na kwotę 340,00 zł wysłano dnia 12.09.2019 r.  -  potwierdzenie

20%  - 192,96 zł  -  Sara  przelew na kwotę 195,00 zł wysłano dnia 12.09.2019 r.  -  potwierdzenie

Rozliczenie wylicytowanej biżuterii.

Zgodnie z regulaminem nin. bazarku dochód z licytacji biżuterii otrzymują po 50 % Bonita i Fado.

Bonita  -  206,51 zł   -  potwierdzenie

Fado    -  206,00 zł   -   potwierdzenie

image.png.38fca60c443b0d68b98e233963cf4967.png

Posted
6 godzin temu, elik napisał:

Czyżby stan paczuszki budził Twoje wątpliwości co do bezpieczeństwa zawartości?

W żadnym wypadku:) Psiaki musiałem na szybko wyprowadzić, później nakarmić. Kto by w takiej sytuacji o paczce myślał;)

Paczka rozpakowana, wszystko w porządku. Nie wiem, czy Gajce miseczka się podoba, za to Lepszej Połowie biżuteria przypadła do gustu.

Posted

ziś dotarły do mnie pieniażki Bonita bardzo dziekuje ale jednak przeznaczę je na Lale a Bonitę tylko zabieg wyłuszczenia guza bez sterylizacji bo Lala ma gorszy problem i operacja endoskopowa w gardle 1700 zł sama operacja więc zbieram na Lalę bo nie mogę zyć tak w strachu że się nagle zacznie dusić. Bardzo dziękuję za pomoc bardzo sie toprzyda bo tonę w długach jeszcze z poprzednich operacji., Naprawdę mam ogromną wdzieczność do was wszystkich bez was bym zginęła z jakimś providentem . Jesteście kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted
22 godziny temu, Radek napisał:

W żadnym wypadku:) Psiaki musiałem na szybko wyprowadzić, później nakarmić. Kto by w takiej sytuacji o paczce myślał;)

Paczka rozpakowana, wszystko w porządku. Nie wiem, czy Gajce miseczka się podoba, za to Lepszej Połowie biżuteria przypadła do gustu.

Racja :) Kto by myślał o paczce, gdy psiaki głodne spacerku i jedzonka.

Ale, ale - psiaki??? To masz ich kilka?

Posted
10 godzin temu, guccio napisał:

Mój wisior też już u mnie.Bardzo ładny!

Bardzo dziękuję za wiadomość :)

Jest śliczny, jak wszystkie rzeczy zrobione przez themagda  :)

Posted
23 minuty temu, elik napisał:

Ale, ale - psiaki??? To masz ich kilka?

Psiaki sztuk dwa. Gajulka jest z nami już kilka lat, a niedawno dołączył Iguś:) 

Posted
18 minut temu, elik napisał:

Bardzo dziękuję za wiadomość :)

Jest śliczny, jak wszystkie rzeczy zrobione przez themagda  :)

Sliczny i magiczny.Właściwości kamienia też ważna sprawa.

• Like 1
Posted
3 minuty temu, Radek napisał:

Psiaki sztuk dwa. Gajulka jest z nami już kilka lat, a niedawno dołączył Iguś:) 

Ooooo to gratuluję :) Pokaż psiaczka, pochwal się :)

Posted

Dzisiaj tj. 13.09. wyruszyła w drogę przesyłka do gryf80. Opłata 4,00 zł.

Bardzo proszę o wiadomość na wątku, gdy przesyłka dotrze do celu.

Jest to już ostatni fant z tego bazarku.

Posted

Wszystkie fanty rozesłane, kasiorka zebrana, podzielona i wysłana psiaczkom, a więc bazarek można uznać za zakończony i rozliczony.

Pragnę Wam bardzo serdecznie podziękować za wspaniały efekt licytowania i za Waszą hojność, dzięki której psiaczki otrzymały poważne zastrzyki finansowe.

522023383_dzikujejestecie2.jpg.585cf208420988eaf802e8be13f5ac24.jpg      914997143_dlaWaslove.jpg.54ce2cfe9c64e649be3709b6e5d7b3e2.jpg

Serdecznie dziękuję i już zapraszam na mój kolejny bazarek, który mam nadzieję wkrótce uruchomię.

Posted

Zapomniałam napisać że wpłyneło mi 2 razy pierwsze 206-51 a drugie 435-00 . No coś juz piesiom z tego się da zrobić i odłożyć na Lali gardłową operację. Bardzo wam dziekuję bardzo!!!!!!!!

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Pokaż psiaczka, pochwal się :)

Teraz nie mam możliwości ponieważ mam tylko mobilny dostęp. Postaram się wrzucić w niedzielę.