Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY. Serdecznie zapraszm na bazarek wszystkiego po trochu do 14.07.2019 godz. 22:00

Recommended Posts

Posted
18 minut temu, guccio napisał:

Zgłupiałam całkiem,Dwie przesyłki będą?To mam wpłacić kwotę za fanty?ą potem co?Za przesyłki osobno?

Za wszystkie fanty + opłata za przesłanie tapicerki drzwiowej i smyczy na podane konto bazarku. themagda prześle Ci wisior i na Jej konto zapłacisz za przesłanie wisiorka.

Wyjątkowo fanty, które podarowała themagda są wysyłane przez Nią i dlatego tak wypadło.

Przepraszam, jeśli nie zauważyłaś informacji o tym. Jest to napisane dwa razy:

W regulaminie bazarku

Fanty podarowały:

anica nr 1 - 50,

jaguska nr 51 - 63,

themagda nr 64 - 79 na operację usunięcia guza z listwy mlecznej Bonity. Należność za fanty wpłacana będzie bezpośrednio na konto themagda i od niej będzie wysyłka. Możliwość odbioru w Warszawie.

I drugi raz, gdy prezentowane są fanty themagda

Fanty podarowane przez themagda

Należność za fanty nr 64 - 79 wpłacana będzie bezpośrednio na konto themagda i od niej będzie wysyłka. Możliwy odbiór w Warszawie.

Wszystkie ubrania są nowe, wykonane własnoręcznie przez themagda.

Wydawało mi się, że jest to dość wyraźnie zaznaczone.

Jeśli jednak nie zauważyłaś tego i z jakich względów nie odpowiada Ci to, to w drodze wyjątku możesz zrezygnować. Nie chciałabym, żeby ktokolwiek czuł się przymuszony do zakupu. Zrozumiem jeśli zrezygnujesz z tego wisiorka.

Posted
17 godzin temu, guccio napisał:

Elik,w rozliczeniu bazarku podałaś ogólną kwotę za fanty a w pw numer konta jeden na całość.Sprawdż.

Bo tak ma być :) W poprzednim poście napisałam, że kasa za wszystkie fanty na konto bazarku + opłata za przesył tapicerki drzwiowej i smyczy, bo te fanty są u mnie i ja je wyślę. Natomiast wisior wyśle themagda. Podarowała go dla Fabii  (też jest to gdzieś napisane)  dlatego kasa za wisior ma być wpłacona na konto bazarku.

EDIT

Przepraszam, muszę iść z psami na spacer, a do kompa usiądzie mój mąż, bo teraz jego wachta :)  Ewentualne niejasności spróbuję rozsupłać jutro, albo jeszcze dzisiaj, ale bardzo późno.

Posted
6 minut temu, elik napisał:

Bo tak ma być :) W poprzednim poście napisałam, że kasa za wszystkie fanty na konto bazarku + opłata za przesył tapicerki drzwiowej i smyczy, bo te fanty są u mnie i ja je wyślę. Natomiast wisior wyśle themagda. Podarowała go dla Fabii  (też jest to gdzieś napisane)  dlatego kasa za wisior ma być wpłacona na konto bazarku.

EDIT

Przepraszam, muszę iść z psami na spacer, a do kompa usiądzie mój mąż, bo teraz jego wachta :)  Ewentualne niejasności spróbuję rozsupłać jutro, albo bardzo jeszcze dzisiaj, ale bardzo późno.

To za same fanty wyślę w poniedziałek a resztę potem.Wszystko czytałam i wiem co do fantów tylko czekałam na koszty wysyłki

czy też wysyłek.Ja też uciekam i zwalniam miejsce synowi bo już za plecami przytupuje co znaczy-matka puść mnie wreszcie.

Posted

To za same fanty wyślę w poniedziałek a resztę potem.Wszystko czytałam i wiem co do fantów tylko czekałam na koszty wysyłki

Może nie spiesz się, poczekaj, jak już będę wiedziała ile wyniesie przesłanie i wtedy zrobisz przelew za wszystkie fanty + przesłanie fantów ode mnie. Jak themagda wyśle wisior, to powie ile trzeba Jej wysłać za przesył.

Posted

zwalniam miejsce synowi bo już za plecami przytupuje co znaczy-matka puść mnie wreszcie.

Ty z synem, z ja z mężem odgryzamy się od kompa  :)

Posted

Z przykrością informuję, iż zdarzył mi się wypadek przy pracy :(  Tyle lat robię bazarki i dotychczas nic takiego mi się nie przydarzyło.

Książkę, dla mdk8 zapakowałam z książkami dla yucca i tak wysłałam :(

Bardzo Was Obie przepraszam za pomyłkę. Nawet nie usiłuję się tłumaczyć, bo to nie powinno się zdarzyć.

Yucca, bardzo Cię proszę, gdy fanty dotrą do Ciebie, to książkę "Ofiara w środku zimy" prześlij do mdk8, bo to Jej fant. Adres prześlę Ci na PW. Napisz na wątku ile zapłacisz i zwrócę Ci na konto, z którego przysłałaś należność za fanty. Jeśli chciałabyś na inne konto, to proszę podaj mi numer na PW.

Jeszcze raz bardzo gorąco Cię przepraszam i mam nadzieję, że nie będziesz na mnie bardzo zła   837608182_kwiatki9.gif.fa8590df6e6c4aef20644d3e7cf9faeb.gif

EDIT

mdk8 prosiła o wysyłkę przez kiosk Ruchu. Czy masz taką możliwość? Jeśli nie, to wyślij pocztą, różnice pokryję ja.

Posted
4 godziny temu, elik napisał:

Z przykrością informuję, iż zdarzył mi się wypadek przy pracy :(  Tyle lat robię bazarki i dotychczas nic takiego mi się nie przydarzyło.

Książkę, dla mdk8 zapakowałam z książkami dla yucca i tak wysłałam :(

Bardzo Was Obie przepraszam za pomyłkę. Nawet nie usiłuję się tłumaczyć, bo to nie powinno się zdarzyć.

Yucca, bardzo Cię proszę, gdy fanty dotrą do Ciebie, to książkę "Ofiara w środku zimy" prześlij do mdk8, bo to Jej fant. Adres prześlę Ci na PW. Napisz na wątku ile zapłacisz i zwrócę Ci na konto, z którego przysłałaś należność za fanty. Jeśli chciałabyś na inne konto, to proszę podaj mi numer na PW.

Jeszcze raz bardzo gorąco Cię przepraszam i mam nadzieję, że nie będziesz na mnie bardzo zła   837608182_kwiatki9.gif.fa8590df6e6c4aef20644d3e7cf9faeb.gif

EDIT

mdk8 prosiła o wysyłkę przez kiosk Ruchu. Czy masz taką możliwość? Jeśli nie, to wyślij pocztą, różnice pokryję ja.

Napisałam pw.

Posted

No już mam kompa i jestem , na jakie konto mam wpłacić za ubranko . Szkoda ze już koniec bo ja bym jeszcze wzieła marynarkę nr 105 bo dopiero teraz zauwazylam że ona jest duza. No ale musztarda po obiedzie . 

Posted

chciałam podziekować bardzo za paczke z materiałami i ubrankami dla pieskow bardzo się wszystko przyda , już uszyłam dwa legowiska, i pieskom się one bardzo podobają wykorzystam wszystko . Jestem bardzo wdzięczna bo moje pieski bardzo źle sie obchodzą z pościelą bywało ze zagryzły poduszke w drobny mak  na zupełnie małe kawałeczki że sie nie dało nic uratować a często tez i inne rzeczy uszkadzaja , zjadły uszczelkę do drzwi balkonowych nawet a ja nie zauważyłam i było strasznie zimno w zimie  niestety tak wszystko traktują wiec wszystko przydatne bardzo. Jeszcze raz dzieki

Posted
28 minut temu, themagda napisał:

No już mam kompa i jestem , na jakie konto mam wpłacić za ubranko . Szkoda ze już koniec bo ja bym jeszcze wzieła marynarkę nr 105 bo dopiero teraz zauwazylam że ona jest duza. No ale musztarda po obiedzie . 

Nr konta masz na PW pt. "Zestawienie wylicytowanych fantów".

Posted

Dzisiaj tj. 22.07. wyruszyły w drogę fanty do:

• Nadziejka      -  opłata 9,99 zł
  • guccio       -  opłata 15,00 zł

Bardzo proszę o wiadomość na wątku, gdy fanty dotrą do Was  :)

Posted

Elik, ja Cię bardzo, bardzo przepraszam, że dopiero teraz!

Doszły książki, ślicznie dziękuję!

Zajęłam.się czytaniem i z głowy mi wyleciało aby zameldować, że paczka dotarła...

A było to już w minionym.tygodniu....

Jeszcze raz serdeczne dzięki :)

Posted
20 minut temu, Aldona z Sosnowca napisał:

Elik, ja Cię bardzo, bardzo przepraszam, że dopiero teraz!

Doszły książki, ślicznie dziękuję!

Zajęłam.się czytaniem i z głowy mi wyleciało aby zameldować, że paczka dotarła...

A było to już w minionym.tygodniu....

Jeszcze raz serdeczne dzięki :)

Bardzo dziękuję za potwierdzenie i życzę wielu emocji podczas czytania :)

Posted
33 minuty temu, betka napisał:

Przesyłka paczka w ruch już u mnie. wszystko idealne, dziękuję! :)

Bardzo się cieszę i gorąco dziękuję za wiadomość :)

Posted
1 minutę temu, Tyś(ka) napisał:

Na zimno nie narzekam :)
Gorąco, żar lał się z nieba jak wróciłam :)

A nad Rabą luz :) Chłoldek i kapało z nieba prawie cały dzień.

Posted
23 minuty temu, yucca napisał:

Paczka dotarła, serdecznie dziękuję :)

Pięknie dziękuję za wiadomość i przesłanie do mdk8 pomyłkowo przysłanej Ci książki    1004582912_kwiatki6.gif.23815ea9f1a06ef4fc177700572266b8.gif