Aga76 Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 Patrzyłam dziś na herbatę w kuchence, a ona na mnie, i nie było porozumienia ;) Quote
Maciek777 Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 6 godzin temu, Radek napisał: Żeby komplikować życie kupującym? To przede wszystkim, a przy okazji by na puszce ładnie wyglądała nazwa koloru typu "rzymski poranek":P Quote
Radek Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 9 minut temu, Maciek777 napisał: a przy okazji by na puszce ładnie wyglądała nazwa koloru typu "rzymski poranek":P Chyba bym się skusił bo jestem wielkim fanem starożytnego Rzymu:) Quote
bakusiowa Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 Olena, odbiór osobisty to gdzie mniej więcej? Jeszcze zapytam czy czasem odwiedzasz CH Arkadia? Quote
Olena84 Posted June 25, 2019 Author Posted June 25, 2019 17 godzin temu, Kamila Proc napisał: podnosze, lecz co z tego to dużo! 16 godzin temu, Kejciu napisał: hop hopa 16 godzin temu, Radek napisał: A jakiej? Śniadanie u Tiffaniego ;) 15 godzin temu, bakusiowa napisał: Hop... hop 15 godzin temu, Aga76 napisał: Patrzyłam dziś na herbatę w kuchence, a ona na mnie, i nie było porozumienia ;) w kuchence? 9 godzin temu, Radek napisał: Jak można nie dojść do porozumienia z herbatą? też nie rozumiem ;) 9 godzin temu, Maciek777 napisał: To przede wszystkim, a przy okazji by na puszce ładnie wyglądała nazwa koloru typu "rzymski poranek":P niebieska? ;) 9 godzin temu, Radek napisał: Chyba bym się skusił bo jestem wielkim fanem starożytnego Rzymu:) dobrze wiedzieć ;) 9 godzin temu, bakusiowa napisał: Olena, odbiór osobisty to gdzie mniej więcej? Jeszcze zapytam czy czasem odwiedzasz CH Arkadia? mogę odwiedzić ;) 4 godziny temu, Aga76 napisał: Dzień dobry :) bez herbaty ;) no wiesz :( Quote
Radek Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 19 minut temu, Olena84 napisał: dobrze wiedzieć ;) Może jakieś fajne książki się znajdą na bazarek;) Quote
bakusiowa Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 Przelew poszedł a ewentualne koszty przesyłki będą dosłane. Quote
Aga76 Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 Czekam na odbiór, na chodniku stoję i mi się nudzi :) Quote
rozi Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 4 minuty temu, Aga76 napisał: Czekam na odbiór, na chodniku stoję i mi się nudzi :) Zejdź na jezdnię, będziesz miała zajęcie. 3 Quote
Aga76 Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 1 minutę temu, rozi napisał: Zejdź na jezdnię, będziesz miała zajęcie. się oplułam, idę, przynajmniej mnie w tv pokażą :))) 1 Quote
Kamila Proc Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 27 minut temu, rozi napisał: Zejdź na jezdnię, będziesz miała zajęcie. i nie tylko ona Quote
Kamila Proc Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 26 minut temu, Aga76 napisał: się oplułam, idę, przynajmniej mnie w tv pokażą :))) napisz, jak wygladasz, zebysmy tez mogli sie zajarac Quote
Olena84 Posted June 25, 2019 Author Posted June 25, 2019 2 godziny temu, Radek napisał: Może jakieś fajne książki się znajdą na bazarek;) takich chyba nie mam, ale zobaczmy ;) 1 godzinę temu, bakusiowa napisał: Przelew poszedł a ewentualne koszty przesyłki będą dosłane. ok, czyli CH Arkadia jednak nie? 1 godzinę temu, Aga76 napisał: Czekam na odbiór, na chodniku stoję i mi się nudzi :) Wtorki Ci się pomyliły;) 1 godzinę temu, rozi napisał: Zejdź na jezdnię, będziesz miała zajęcie. ;O 59 minut temu, Aga76 napisał: się oplułam, idę, przynajmniej mnie w tv pokażą :))) oplułaś? - takie wietrzenie się? jaki kanał? 32 minuty temu, Kamila Proc napisał: napisz, jak wygladasz, zebysmy tez mogli sie zajarac haha Quote
Kamila Proc Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 1 godzinę temu, Radek napisał: Arkadia jest fuj. dlaczego? Quote
christo_fair Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 2 godziny temu, Radek napisał: Arkadia jest fuj. 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: dlaczego? No właśnie? Quote
Radek Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 Obrażony jestem od ponad trzech lat. Pojechałem na zakupy w okresie przedświątecznym. Z rana, żeby tłumu nie było. Straciłem 1,5 h na poszukiwanie miejsca i wyjazd z parkingu, a zakupy zrobiłem w innym miejscu:) Quote
bakusiowa Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 3 minuty temu, Radek napisał: Obrażony jestem od ponad trzech lat. Pojechałem na zakupy w okresie przedświątecznym. Z rana, żeby tłumu nie było. Straciłem 1,5 h na poszukiwanie miejsca i wyjazd z parkingu, a zakupy zrobiłem w innym miejscu:) Czyli było więcej osób które myślały, że nie będzie tłumów. 1 Quote
Aga76 Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 6 godzin temu, Radek napisał: Obrażony jestem od ponad trzech lat. Pojechałem na zakupy w okresie przedświątecznym. Z rana, żeby tłumu nie było. Straciłem 1,5 h na poszukiwanie miejsca i wyjazd z parkingu, a zakupy zrobiłem w innym miejscu:) Też bym się obraziła! Dzień dobry :) Quote
Radek Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 1 godzinę temu, Aga76 napisał: Też bym się obraziła! Miło spotkać się ze zrozumieniem;) Quote
rozi Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 Nie chodzi o to, żeby z rana, tylko żeby nie w sobotę. Też kiedyś tkwiłam przy wyjeździe. Quote
Olena84 Posted June 26, 2019 Author Posted June 26, 2019 21 godzin temu, bakusiowa napisał: Arkadia w przypadku gdybyś tam bywała. mogę raz być ;) 17 godzin temu, Radek napisał: Arkadia jest fuj. wolę inne galerie 10 godzin temu, Radek napisał: Obrażony jestem od ponad trzech lat. Pojechałem na zakupy w okresie przedświątecznym. Z rana, żeby tłumu nie było. Straciłem 1,5 h na poszukiwanie miejsca i wyjazd z parkingu, a zakupy zrobiłem w innym miejscu:) nie wybaczyłeś ?;) 3 godziny temu, Aga76 napisał: Też bym się obraziła! Dzień dobry :) cześć! 1 godzinę temu, rozi napisał: Nie chodzi o to, żeby z rana, tylko żeby nie w sobotę. Też kiedyś tkwiłam przy wyjeździe. wolę tramwajem ;) Quote
Recommended Posts