Nadziejka Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Prosimy muszki 3cia od gory 5 ta od gory i num 29 Quote
b-b Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 2 godziny temu, Babcia Ania napisał: Dzień dobry. Poproszę: Nr 1 Galarety i galaretki Jaja w roli głównej Tort, torciki, rolady Pizze, grzanki, zapiekanki Pasztety nie tylko z mięsa Nr 2 Ryż na różne sposoby Przepisy czytelników Potrawy jarskie Gulasze i potrawki 46 minut temu, Patrycja96 napisał: Numer 22 proszę 42 minuty temu, Nadziejka napisał: Prosimy muszki 3cia od gory 5 ta od gory i num 29 Już wszystko zapisuję i PIĘKNIE DZIĘKUJEMY!!! :D Quote
christo_fair Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Dzień dobry :) Poproszę nr 26, wszystkie sztuki. Quote
b-b Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 10 minut temu, christo_fair napisał: Dzień dobry :) Poproszę nr 26, wszystkie sztuki. Bardzo przepraszam ale te kremy są już sprzedane po ostatnim moim bazarku tylko dochód za nie miał być zapisany na tym i zapomniał to zaznaczyć. Jeszcze raz bardzo przepraszam!!!! Quote
christo_fair Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 13 minut temu, b-b napisał: Bardzo przepraszam ale te kremy są już sprzedane po ostatnim moim bazarku tylko dochód za nie miał być zapisany na tym i zapomniał to zaznaczyć. Jeszcze raz bardzo przepraszam!!!! Piękny kotek ;) Zupełnie nie ma za co, poproszę tylko o zamienienie tej kwoty na cegiełkę :) Quote
Babcia Ania Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Prosimy muszki 3cia od gory 5 ta od gory i num 29 Boguniu, zaznacz też nr 29 który Nadziejka też kupiła. Quote
b-b Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 17 minut temu, christo_fair napisał: Piękny kotek ;) Zupełnie nie ma za co, poproszę tylko o zamienienie tej kwoty na cegiełkę :) Piękne Dzięki w imieniu malucha!!! :D:* Quote
b-b Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 3 minuty temu, Babcia Ania napisał: Boguniu, zaznacz też nr 29 który Nadziejka też kupiła. Dziękuję! :* Prawdę mówiąc tego nie zauważyłam :( 1 Quote
b-b Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 1 godzinę temu, guccio napisał: Poproszę 1-h,2-c,1-i,30 Dziękujemy! :D Niestety 1h to dubel zdjęcia wyżej :( Quote
elik Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Boguniu bardzo serdecznie dziękuję za ten piękny bazarek Niestety z powodu suchot kieszeniowych mogę tylko podrzucać. Dziękuję Quote
La Componella FCI Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 28a) i muszki KT -2zł a - jaki to kolor? moze lepsze foto? b - jaki to kolor? moze lepsze foto? c) KUPIŁA: Nadziejka d-jaki to kolor? moze lepsze foto? e) KUPIŁA: Nadziejka f - jaki to kolor? moze lepsze foto? Ta poszetka KT 5zł - poprosze Quote
b-b Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 15 minut temu, La Componella FCI napisał: 28a) i muszki KT -2zł a - jaki to kolor? moze lepsze foto? b - jaki to kolor? moze lepsze foto? c) KUPIŁA: Nadziejka d-jaki to kolor? moze lepsze foto? e) KUPIŁA: Nadziejka f - jaki to kolor? moze lepsze foto? Ta poszetka KT 5zł - poprosze 1 - Pierwsza muszka jest najbardziej matowa z tych co zostały - czarna 2 - Granatowa 4 - czarna z połyskiem 6 - czarna, z największym połyskiem z tych 3 czarnych i taka najbardziej czarna :) Zdjęcia mogę zrobić jutro przy dziennym świetle ale nie wiem czy uda mi się je właściwie pokazać :) Poszetkę zapisuję :) 13 minut temu, La Componella FCI napisał: 28 - wszystkie:) w KT Dzięki! :) Quote
b-b Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 10 godzin temu, La Componella FCI napisał: 28a) i muszki KT -2zł a - jaki to kolor? moze lepsze foto? b - jaki to kolor? moze lepsze foto? c) KUPIŁA: Nadziejka d-jaki to kolor? moze lepsze foto? e) KUPIŁA: Nadziejka f - jaki to kolor? moze lepsze foto? Ta poszetka KT 5zł - poprosze Nic lepszego nie udało mi się zrobić. Ułożenie jest prawie jak na oryginalnym zdjęciu z tym ,że 1 i 2 zostały przestawione. 9 godzin temu, MALWA napisał: Zagladam na dobranoc ! Dzięki za nocne czuwanie :) 32 minuty temu, anica napisał: Dzięki Aniu! I ja przywitam Was w TEN dzień: Quote
b-b Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 3 godziny temu, Patrycja96 napisał: Dzień dobry Witamy i na pączka zapraszamy :) Quote
b-b Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 1 godzinę temu, Patrycja96 napisał: Hooop :) I znowu podrzucę :) Quote
guccio Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Tak zaglądam jeszcze i pomyślałam żeby 3 długopisy do moich książeczek dodać.Można? Quote
b-b Posted March 1, 2019 Author Posted March 1, 2019 13 godzin temu, guccio napisał: Tak zaglądam jeszcze i pomyślałam żeby 3 długopisy do moich książeczek dodać.Można? Jasne, że można! :) A doczytałaś w moim poprzednim cytowaniu Twojego posta,że nie ma jednej książeczki? 25 minut temu, Patrycja96 napisał: Dzień dobry Witamy w pierwszy dzień marca! Ale ten czas leci! Quote
Recommended Posts