Jump to content
Dogomania

Balbinka ma dom . Zostaje w hoteliku na stałe :) . Radosna mała suczka marzy o domu na resztę swoim dni i prosi o pomoc w utrzymaniu.

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, kikou napisał:

Ranka sucha, niuniula bierze jeszcze antybiotyk ale juz nie potrzeba przeciwbólowych, chodzi ostrożniej niż zwykle, na pewno jeszcze jej ta rana dokucza ale  apetycik przedni wskazuje że chyba będzie ok. :-)

Dziękuję :)

Posted

Balbineczka pozdrawia.

Jak tylko pochwaliłam, że brzusio ładnie sie goi to na końcu szycia przy nóżce trochę sie "paprze" ale mamy maściułkę od doktora i musimy kilka dni dłużej pobrać antybiotyk. Letnia aura nie sprzyja gojeniu.

20190724_070620-1.jpg

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 24.07.2019 o 07:16, kikou napisał:

Balbineczka pozdrawia.

Jak tylko pochwaliłam, że brzusio ładnie sie goi to na końcu szycia przy nóżce trochę sie "paprze" ale mamy maściułkę od doktora i musimy kilka dni dłużej pobrać antybiotyk. Letnia aura nie sprzyja gojeniu.

20190724_070620-1.jpg

..i niech się wszystko ładnie goi :)

Posted
Dnia ‎24‎.‎07‎.‎2019 o 07:16, kikou napisał:

Jak brzuszek ?

Posted

kikou, czym smarujesz brzuszek? chciałabym zapisać sobie nazwę sprawdzonej maści, jezeli mojemu zacznie coś się tam dziać...
Balbinka wygląda niebywale poczciwie :)

• Upvote 1
Posted

Uxmal dziękuję za stałą 20,- .

Dzisiaj zapłaciłam rachunek za operację Balbinki 300,- / wstawię r-k jak wrócę z urlopu do domu bo tutaj gdzie jestem internet ledwo zipie/

Posted
15 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

kikou, czym smarujesz brzuszek? chciałabym zapisać sobie nazwę sprawdzonej maści, jezeli mojemu zacznie coś się tam dziać...
Balbinka wygląda niebywale poczciwie :)

Chenidine :-)    to ta sama maść, ktora też u Orusia zastosowano. Faktycznie taka niby ziolowa ale efektywna

a brzusio już teraz ok

Posted
3 godziny temu, kikou napisał:

Chenidine :-)    to ta sama maść, ktora też u Orusia zastosowano. Faktycznie taka niby ziolowa ale efektywna

a brzusio już teraz ok

Super, dziękuję - zanotuję sobie :)
Dobrze, że ładnie się goi.

Posted
22 godziny temu, NikaEla napisał:

Po rozliczeniu dwóch bazarków na Balbinkę  posłałam dzisiaj na konto  234zł

Pieniądze wpłynęły na konto Balbinki 234,- 

Bardzo dziękuję NikaEla za wielką pomoc  kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0092

Posted
2 godziny temu, mdk8 napisał:

Pieniądze wpłynęły na konto Balbinki 234,- 

Bardzo dziękuję NikaEla za wielką pomoc  kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0092