Figunia Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Poszewke 13a w KT poprosze! :) Jesli Anusia sie zgodzi*) , to wysylka bylaby wspolna (o ile nie jest juz za pozno...) *) cos mi mowi, ze sie zgodzi... :) Quote
anica Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 1 godzinę temu, Figunia napisał: Poszewke 13a w KT poprosze! :) Jesli Anusia sie zgodzi*) , to wysylka bylaby wspolna (o ile nie jest juz za pozno...) *) cos mi mowi, ze sie zgodzi... :) Tobie się nie odmawia, Aniu :) 1 Quote
b-b Posted January 8, 2019 Author Posted January 8, 2019 10 godzin temu, Dusia-Duszka napisał: Zwykły. Oki :) 9 godzin temu, NikaEla napisał: Dziękujęza odpowiedź, córka się jednak nie zdecyduje skoro nie ma zamka Rozumiem :) 8 godzin temu, Nesiowata napisał: 9 za KT poproszę. Bardzo dziękuję :) 6 godzin temu, Figunia napisał: Poszewke 13a w KT poprosze! :) Jesli Anusia sie zgodzi*) , to wysylka bylaby wspolna (o ile nie jest juz za pozno...) *) cos mi mowi, ze sie zgodzi..) Dziękuję Aniu :* Zaraz dopakuję do torby Ani ;) 6 godzin temu, Nadziejka napisał: 5 godzin temu, Martika&Aischa napisał: O matko jaka bidulka kochana :( Te misie są urocze :) 5 godzin temu, anica napisał: Zaglądam, podrzucam :* 4 godziny temu, anica napisał: Tobie się nie odmawia, Aniu :) :D 49 minut temu, Sisi44 napisał: Kaska frunie Jeszcze raz bardzo dziękujemy :D Quote
b-b Posted January 8, 2019 Author Posted January 8, 2019 Przyszła wpłata od: Sisi44 - 10zł Bardzo dziękujemy! :D Quote
anica Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Dzień dobry Jeśli masz przy kawusi ,kilka sekund ,zajrzyj i kliknij proszę :) https://www.dogomania.com/forum/topic/349156-podaruj-kilka-sekund-zagłosuj-roześlij-karma-dla-przytuliska-znajdki-pani-jola-choruje-ciężko-jest/ Quote
b-b Posted January 9, 2019 Author Posted January 9, 2019 13 minut temu, elik napisał: Witaj Elu :) Kawy nie ma ze względu na brak czasu ;) Quote
b-b Posted January 9, 2019 Author Posted January 9, 2019 3 minuty temu, anica napisał: Dzień dobry Jeśli masz przy kawusi ,kilka sekund ,zajrzyj i kliknij proszę :) https://www.dogomania.com/forum/topic/349156-podaruj-kilka-sekund-zagłosuj-roześlij-karma-dla-przytuliska-znajdki-pani-jola-choruje-ciężko-jest/ Witaj Aniu:) Ja już wczoraj głosowałam :) Quote
b-b Posted January 9, 2019 Author Posted January 9, 2019 \Jeszcze podrzucę ...może ktoś wpadnie na zakupy:) Quote
Figunia Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 20 godzin temu, anica napisał: Tobie się nie odmawia, Aniu :) Alez to zabrzmialo...jakbym byla jaką szychą... Dziekuje, Aniu! :) Bogduniu zaraz robie przelew :) Quote
b-b Posted January 10, 2019 Author Posted January 10, 2019 21 godzin temu, Aldrumka napisał: podrzucam 20 godzin temu, Figunia napisał: Alez to zabrzmialo...jakbym byla jaką szychą... Dziekuje, Aniu! :) Bogduniu zaraz robie przelew :) 18 godzin temu, MALWA napisał: Pokazujemy bazarek :) Się dogo naprawiło więc trzeba korzystać :) Quote
b-b Posted January 10, 2019 Author Posted January 10, 2019 8 godzin temu, MALWA napisał: Miłego popołudnia :) Miłego...późnego wieczoru ;) Przyszła wpłata od: Anica - 40zł Eigunia 15zł Bardzo dziękujemy :) Quote
Recommended Posts