Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest normalne freesbe? W pierwszym momencie pomyślałam, że to jakiś plastikowy talerzyk :oops: Ozzy jest cudowny :loveu:

Cisa&Frytz i jak Wam poszło na wystawie? Fotki są zabójcze, z takim przesłaniem... robisz świetne zdjęcia :)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

To jest normalne freesbe? W pierwszym momencie pomyślałam, że to jakiś plastikowy talerzyk :oops: Ozzy jest cudowny :loveu:

Cisa&Frytz i jak Wam poszło na wystawie? Fotki są zabójcze, z takim przesłaniem... robisz świetne zdjęcia :)
Może to frisbee jest przezroczyste:cool3:

Posted

ja mam fotke Arona (rozumiem, ze Dwor Bella Vita ;) )
Alez pracuje na kaczkach...
Nasza nowa sunia jest wlasnie po Aronie, pierwsza po Bossie i juz chyba przy tej linii zostaniemy :)
Chociaz nasza jeszcze ma w sobie angielska krew weimara, bo drugi dziadek to z kolei Gunalt Spritz. Babcie to oczywiscie Bella vd. S. no i Esa z Kuzni Zelichowskiej.
i troche nowych fotek Trufli:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

To jest normalne freesbe? W pierwszym momencie pomyślałam, że to jakiś plastikowy talerzyk :oops:

Normalne, ale z serii 'ugly' - chociaż Oziemu się podoba ;-) zresztą jak wszystko co szybko lata ;)

Fotki z Brynka fantastyczne, Trufla też :-)

Posted

Trufla jest słodziutka jak wszystko co malutkie :) a tymbardziej, że weimarkowate :loveu:

Luthien pomijając fakt, że macie "fotograficzną" rodzinkę to bez dwóch zdąń Erga jest cudowną modelką :) To zdjęcie
powalilo mnie na nogi :) I znów widzę całą kolekcję obróżek ;)

Gosiu, pamiętam z wcześniejszych fotek Soni, że była takim wariatem(i pewnie dalej jest), ale na tych wstawionych przez Ciebie fotkach jest cudownie poważna :) rasowy pies myśliwski :cool3:

Posted

Przerażasz mnie Gosieńko - Sońka pięknie stoi :loveu: :evil_lol:
Właśnie też zabieram się z Draką do pracy, bo do tej pory to jakoś tam zawsze było ale na Światówce to już chyba trzeba by jakoś stać :roll: a Drakunia bardzo tego nie lubi :placz:

Reszta fotek też ładniusia ale za rozmiar :mad:

Posted

Alez nas tu dawno nie bylo :) wiec wracamy po 1,5 rocznej przerwie :evil_lol:
A to nasza ekipa roczny Kessel i prawie 2 -letnia Fiorka :D

a tu zapraszamy do naszej probnej galerii , zastanawiamy sie czy wlasnie taka ma byc http://fiorka.psysportowe.pl/galeria/
:multi::evil_lol: moze ktos doradzi?

Szaraduszko na poczatku galerii masz fotke z przeszkoda , ktora wczoraj pokonywalismy z Kessem :lol:

Posted

Gosiu fotki weimarka pośród kwiatów poprostu zapierające dech w piersiach, chociaż najbardziej podoba mi sie Wasza wspólna kolorowa fotka :)

Fiorka, widzę, że tu zburzyłaś szaro-weimarową harmonię cudownymi fotkami Twoich wyżłów :) Galeria bardzo mi się podoba nie mam zastrzeżeń :loveu:

Posted

A nio bylismy :D
;)Tak , tak Zw. Rasy dla Kesiczka , a cio tez bylas :crazyeye: i nawet nie zagadalas do wyzlowatych :D , osz Ty !!

Fiorka, widzę, że tu zburzyłaś szaro-weimarową harmonię cudownymi fotkami Twoich wyżłów :smile: Galeria bardzo mi się podoba nie mam zastrzeżeń :loveu:

HIhihihi , patrze i patrze i pelno tych weimarow , mowie sobie dosyc !! i oto wplatamy wam troszke brazu i dereszu :eviltong:

Ooo, super !! Zastanawiam sie nad kupnem programu , wiec probnie wrzucilam dla oceny ogladajacych ;)

Posted

Podeszłam do Ciebie, jak aj zeszłam cała szczęśliwa z ringu z moją sunią.:lol:
Pytałam się o coś związanego z wygraną. :lol:
Napewno nas pamiętasz. :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...