bakusiowa Posted December 7, 2018 Author Posted December 7, 2018 Witam i zapraszam do odwiedzania i kupowania 5 godzin temu, Tianku napisał: poproszę dwa kotki i dane do wplaty Bardzo dziękuję Quote
Aldrumka Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 a może pokazać w dziale bazarkowym 2 cegiełki poproszę 1 Quote
bakusiowa Posted December 7, 2018 Author Posted December 7, 2018 6 godzin temu, Aldrumka napisał: a może pokazać w dziale bazarkowym 2 cegiełki poproszę Bardzo dziękuję Już zamieszczone na reklamach. Quote
Zagrodowy pies polski Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Poproszę o 4 cegiełki. Poproszę o konto.To super pomysł. mam sąsiadkę, która dokarmia bezdomne, dzikie koty. Jaki pomysł macie na pomoc i sterylkę? Napisz na priv. 1 Quote
Radek Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Podrzucam na dobranoc. Może nocną porą ktoś zajrzy? Quote
bakusiowa Posted December 7, 2018 Author Posted December 7, 2018 4 godziny temu, Zagrodowy pies polski napisał: Poproszę o 4 cegiełki. Poproszę o konto.To super pomysł. mam sąsiadkę, która dokarmia bezdomne, dzikie koty. Jaki pomysł macie na pomoc i sterylkę? Napisz na priv. Bardzo dziękuję Quote
Radek Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Podrzucam po nocnej przerwie i życzę miłej soboty. Quote
bakusiowa Posted December 8, 2018 Author Posted December 8, 2018 Witam i zapraszam po cegiełki Już mamy uzbierane na kastrację dwóch kotów. Quote
teresaa118 Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Zagladam po dobrym sniadaniu i poprosze szesc kotow. Jak szalec to z ulanska fantazja 1 Quote
teresaa118 Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 minela godzina, a ja nie dostalam konta ! a moze jeszcze ktos dolozy sie do sterylizacji, ta sprawa jest bardziej wazna niz dokarmianie Quote
bakusiowa Posted December 8, 2018 Author Posted December 8, 2018 1 godzinę temu, teresaa118 napisał: Zagladam po dobrym sniadaniu i poprosze szesc kotow. Jak szalec to z ulanska fantazja Bardzo dziękuję za zakup cegiełek 10 minut temu, teresaa118 napisał: minela godzina, a ja nie dostalam konta ! a moze jeszcze ktos dolozy sie do sterylizacji, ta sprawa jest bardziej wazna niz dokarmianie To prawda, sterylizacja jest bardzo ważna. Myślę, że dogomaniacy zdają sobie z tego sprawę. Quote
teresaa118 Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 kotka mojej corki zaprasza na bazarek ! Quote
buuenos Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Dzeki za zaproszenie:-) W temacie cegielek jestem zupelnie zielona, rozumiem, ze 1 cegielka= jakas cena. Moglabym wiedziec ile to wynosi? Quote
Senanta Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 1 godzinę temu, buuenos napisał: Dzeki za zaproszenie:-) W temacie cegielek jestem zupelnie zielona, rozumiem, ze 1 cegielka= jakas cena. Moglabym wiedziec ile to wynosi? W pierwszym poście wątku zawsze podawane są zasady. Tutaj jedna cegiełka to 5 zł Dziękuję za zaproszenie. Poproszę o dwie cegiełki i dane do przelewu. 1 Quote
bakusiowa Posted December 8, 2018 Author Posted December 8, 2018 10 minut temu, Senanta napisał: Dziękuję za zaproszenie. Poproszę o dwie cegiełki i dane do przelewu. Bardzo dziękuję. Quote
buuenos Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 34 minuty temu, Senanta napisał: W pierwszym poście wątku zawsze podawane są zasady. Tutaj jedna cegiełka to 5 zł Dziękuję za zaproszenie. Poproszę o dwie cegiełki i dane do przelewu. Dzieki! Do budowy dorzucam 20 cegielek. Quote
Recommended Posts