Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jenny: to mam usunąć to jego zdjęcie? ;) Czemu ukryty... taki śliczny jest :D

hm co dokładnie oznacza skrót TTB? Wiem, że coś bullowate ale dokładnie... :D

Posted

Nie usuwaj, niektóre albumy sa ukryte ponieważ na stronie schroniska jest link do albumu. Znając miejsce pobytu psa każdy może przyjechać i go adoptować a z tego co rozmawiałam z Iwoną i Anitą to wolałaby żeby psiaki poszły do domów wybranych i sprawdzonych przez nie.

TTB- teriery typu bull ;)

Posted

Magda & Zicko napisał(a):
malawaszka dla jakiego psa i na kiedy :-) mam blisko mogę podejść :-)

im szybciej tym lepiej :) bo sunia w płatnym DT jest, daj mi na pw Twój tel to zadzwonię i powiem o suni trochę i na co trzeba zwrócić uwagę :) dzięki!

Posted

Trochę dobrych wieści :lol::
Dzisiaj adoptowana została Nuka (nr. 931/165).
Rano przyjechała na sterylizację do przychodni, wieczorem miała wrócić do schroniska. Zamiast tego wieczorem pojechała do nowego domu. Zamieszkała w Rudzie Śląskiej... :lol:

Posted

Dzisiaj około godz. 15-tej zaginęła adoptowana suczka Gaja w Jaworznie. Została ukradziona lub ktoś celowo otworzył jej bramę aby wyszła.
Ktokolwiek widział proszony jest o kontakt , Gaja jest łagodną sunią, ma czipa i charakterystycznie jedno błękitne oko.
tel. 602458170
Jeżeli ktoś z Jaworzna mógłby pomóc w poszukiwaniach będziemy bardzo wdzięczni !

Posted

[quote name='_bubu_']Dzisiaj około godz. 15-tej zaginęła adoptowana suczka Gaja w Jaworznie. Została ukradziona lub ktoś celowo otworzył jej bramę aby wyszła.
Ktokolwiek widział proszony jest o kontakt , Gaja jest łagodną sunią, ma czipa i charakterystycznie jedno błękitne oko.
tel. 602458170
Jeżeli ktoś z Jaworzna mógłby pomóc w poszukiwaniach będziemy bardzo wdzięczni !

A schron w Mysłowicach powiadomiony????
Bo Jaworzno chyba tam psy przywozi - jeśli dobrze kojarzę....
Sunia cuna- ciut hasiorkowa a z z tym oczkiem to już cały hasior:)

Posted

PILNE !!! Poszukujemy dużego, czarnego psa w typie owczarka. Pies dzisiaj został oddany jako znajda do schroniska w S-cu, był bardzo wystraszony i uciekł ! Pies miał na sobie kolczatkę i kaganiec. Tym bardziej zależy nam na jego odnalezieniu lub jakichkolwiek informacjach - nie poradzi sobie w kagańcu :-(! Jeśli ktokolwiek widział Czarnego lub przygarnął go prosimy o informację : 721-035-215 (po 15)

Wydarzenie na FB - udostępniajcie i rozsyłajcie, żeby Czarny się znalazł : http://www.facebook.com/events/236238753114626/

Wątek na dogo : http://www.dogomania.pl/threads/219676-Poszukujemy-Czarnego-!!!-Uciek%C5%82-ze-schroniska-w-Sosnowcu-!

Posted

Została adoptowana jakaś ruda suczka z boksu nr 25..

Ja byłam zawieźć młodą kotkę do schroniska.. niestety :( znajda.. a babcia moja sama ma 3 koty i psa ja mam 3 psy.. i nie wiem jak ludzie mogą oddawać/wyrzucać zwierzęta.. mam cały czas w głowie jej wzrok jak ją zostawiałam:placz:

Posted

Magda & Zicko napisał(a):
Została adoptowana jakaś ruda suczka z boksu nr 25..

Ja byłam zawieźć młodą kotkę do schroniska.. niestety :( znajda.. a babcia moja sama ma 3 koty i psa ja mam 3 psy.. i nie wiem jak ludzie mogą oddawać/wyrzucać zwierzęta.. mam cały czas w głowie jej wzrok jak ją zostawiałam:placz:

Ruda z 25 to pewnie Nadia ;)