fizia Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Ojej no to nie wiem co zrobimy... Truskawa - a może masz kogoś znajomego, kto by Łajkę podwiózł za zwrotem kosztów? Kto oferował kiedyś w transporcie - nie Liszka? Quote
fizia Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 silke napisał(a):A pracownik schroniska nie może podwieźć psa? Albo ktoś z oddziału TOZ (jeśli jest taki w Cz-wie)? Z oddziału TOZ to raczej wątpię ALe może faktycznie jakiś pracownik by się zlitował? To naprawdę jest niedaleko, jedzie się niedługo po dobrej, prostej drodze. Quote
clo Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 no cala nadzieja w tym,ze moze ktos za zwrot tych kosztow podrzuci w takim razie na trase basi lajeczke..nie moze ta okazja nam umknac ona juz tyle czeka.. Quote
truskawa144 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Co do pracowników schroniska to przyznam,że we wtorek po świętach na pewno będą mieli masę roboty i pełno zgłoszeń (wiem z doświadczenia) ale pogadałam z kierownikiem i powiedział że nie ma sprawy. W końcu chodzi o Ciape (tak jest u nas nazywana Łajka przez niektórych:loveu:). Basiu napisz o której dokładnie i w jakim miejscu chciałabyś się umówić bo muszę te informacje przekazać dalej. A TOZ to są tacy pozoranci że szkoda gadać. Nawet nie zaczynam tego tematu. Quote
dorcass Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 sluchajcie skonczyla sie aukcja Łajki, i teraz nie wiem czy mam ją wystawić ponownie, bo moana też ja wystawiała a lepiej żeby nie było z tego problemów jak nas przyłapią:roll: Quote
clo Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Wystaw lajeczke Dorcass a możne poprosimy o allegro dla kajusi:)rozmawiałam z Moria trzeba podać basi nr do kierownika zeby mogli sie umówić Quote
basia0607 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Dobrze , że pan kierownik zgodził się dowieść sunię, bo już myslalam, że będzie nerwówka i brak organizacji czego przy przewozie psów nie cierpię. Truskawa czy Ty jestes jedynym wolontariuszem w tym schronisku ? Na miejsce spotkania prononuję parking przy Mcdonald'sie (okolice Tesco ). godziny ranne tzn. ok 9-10. podajcie mi numer do kierownika , zadzwonię przed wyjazdem. Proszę też podać mu moje namiary 505072935, będę srebrmnym fordem galaxy, ciemne szyby. Przypominam o zaświadczeniu z szczepienia i niekarmieniu suni. Czy ona jest łagodna ? Quote
truskawa144 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 basia0607 napisał(a):Truskawa czy Ty jestes jedynym wolontariuszem w tym schronisku ? Jest jeszcze Zuza ale jako osoba niepełnoletnia nie ma możliwości pomóc w transporcie z oczywistych względów. basia0607 napisał(a): Na miejsce spotkania prononuję parking przy Mcdonald'sie (okolice Tesco ). godziny ranne tzn. ok 9-10. podajcie mi numer do kierownika , zadzwonię przed wyjazdem. Proszę też podać mu moje namiary 505072935, będę srebrmnym fordem galaxy, ciemne szyby. Ten Macdonalds po stronie Tesco jak rozumiem? Nr kierownika: Dariusz Kaczmarek tel: (+48) 668117536 Czasem trzeba dzwonić do skutku bo tam na wsi ciężko z zasięgiem, no nie zawsze kierownik może odebrać. A niestety kierownik ma tyle telefonów,że nie jest w stanie oddzwaniać. basia0607 napisał(a): Przypominam o zaświadczeniu z szczepienia i niekarmieniu suni. Czy ona jest łagodna ? Zaświadczenie będzie miała ze sobą osoba która przywiezie Łajkę (czyli kierownika lub któryś z pracowników). O niekarmieniu wiemy oczywiście. Łajka jest przesympatyczna i bardzo łagodna,może być nieco wystraszona, w końcu spędziła w schronisku 3 lata. Basiu do kierownika musisz zadzwonić z godzinę przed przyjazdem do Częstochowy żeby zdążył dojechać. Quote
fizia Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Ufff jak dobrze!!!:multi::multi::multi::loveu::loveu: Quote
silke Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Łajka jedzie do hoteliku. Choć tyle, a może - aż tyle :). W najbliższych dniach wystawię na bazarku biurko narożne - na opłacenie hotelikowania Łajki. Może komuś z Krakowa się przyda porządne brązowe narożne biurko? :cool3: Quote
Moria Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Proponuje zadzwonic do Basi i podać jej wszystkie dane telefonicznie bo nie wiem czy ona nie jest juz w podrozy. Quote
basia0607 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Jeszcze jestem, wyjeżdżam jutro rano. Martwię sie tylko co będzie jak sie nie dodzwonię we wtorek do pana kier. albo zaśpi do pracy . Znam takie przypadki. Dopnijcie to na ostatni guzik. Truskawa , daj mi swoje namiary ! Quote
truskawa144 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Nie zaśpi bo jest w pracy od 7.00. Rano się dodzwonisz,po południu jest przeważnie gorzej. Poza tym już go o wszystkim uprzedziłam i będzie czekał na telefon. Do mnie można dzwonić na adopcyjny: 518125320. Quote
clo Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 wierzez,ze sie uda:)a ja pozostane z moria za to potem w beposrednim kontakcie i bede zdawac relacje co u naszej sunki:) Quote
clo Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 zapraszam na watek kajuni dzidzi ze schroniska w ktorym rowniez jest lajka:) kajunia tez bardzo potrzebuje wsparcia http://www.dogomania.pl/forum/f28/kaja-7-m-cy-radosc-milosc-slodycz-na-4-lapkach-zbieramy-na-dt-135372/#post12115148 Quote
dorcass Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 łajka ma allegro, poprzednie miało 969 odsłon!!!! i miała obserwatora:) Quote
fizia Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 To może jeszcze by się ktoś zdecydował przez świąta :) Quote
fizia Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 łajeczko - jeszcze tylko jedna noc!!!:multi: Quote
anett Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Odliczamy ostatnie chwile przed WIELKĄ WYPRAWĄ Łajki po nowe życie:multi: Quote
Recommended Posts