REVOLUTION Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Od pewnwgo czasu obserwuje pewne zachowanie u mojego psa. Jest bardziej wrażliwa na dotyk. Kiedy się obracam na kanapie a ona ze mną leży to najpierw warknie a potem schodzi i wraca dopiero gdy się ułożę. Co to może oznaczac? Quote
dwbem Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Może ją coś boli, powinien ją obejrzeć weterynarz. Quote
REVOLUTION Posted October 31, 2018 Author Posted October 31, 2018 Tez o tym myślalam, ale dzisiaj warknęła leżąc na legowisku, my byliśmy w pobliżu ale nic jej nie robiliśmy. Od początku byla nieco niedotykalska ale wcześniej nie występowalo warczenie bez powodu. Co może oznaczac? Jak myślicie? Quote
Lyuei Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Dla pewności lepiej iść z nią do weterynarza. Nawet jeśli jest coś na podłożu psychicznym, weterynarz powinien coś doradzić. Może zmieniło się coś w waszym życiu, że psia wyczuwa was jako zagrożenie? Quote
REVOLUTION Posted November 19, 2018 Author Posted November 19, 2018 Co może oznaczac taki sygnal u psa: warknięcie a potem natychmiastowe pokazanie brzucha? Prosze o podpowiedź, bardzo mi zależy na prawidłowej relacji z psem. Quote
Patmol Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 Revolution a byłaś u veta? Mnie sie wydaje, że bardzo trudno tak doradzić dobrze na odległość. Może, jak masz tyle wątpliwości, to warto sie umówić z jakimś dobrym trenerem na kilka spotkań, żeby poobserwował Twoje relacje z psem i doradził w trudnych dla Ciebie sprawach. Quote
REVOLUTION Posted November 19, 2018 Author Posted November 19, 2018 Tak u veta i u zoofizji i wszystko ok. Sporo trenuje z psem ale właśnie moze ktos musiałby ocenic nasze relacje domowe. Psina jest bardzo posłuszna tylko to mnie niepokoi. Quote
Patmol Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 To trzeba kogoś kto się zna i kto widzi jednocześnie sytuacje. Quote
Recommended Posts