DORA1020 Posted September 7, 2018 Author Posted September 7, 2018 Dziękuje terra za wstawienie zdjęc:) szybka jestes:) teraz Perelka bedzie głaskana i przytulana,wolontariuszki super dziewczyny:) bardzo im dziekuje za pomoc koteczce:) Perełka nadal w stresie,nie je,ślini się,ale trudno sie dziwic siedzi sobie w klatce,ale otwartej,w kazdej chwili moze wyjśc,ciekawskie kotki przychodza sie zapoznac:) Quote
Tyśka) Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Ale super miejsce :) drapaki, wiklinowe transportery... mam nadzieję, że Perełka szybko poczuje się jak u siebie. Quote
DORA1020 Posted September 8, 2018 Author Posted September 8, 2018 10 godzin temu, malagos napisał: Ale domku dalej szukamy... Tak szukamy nadal domu dla Perełki wczoraj póznym wieczorem dostałam sms-a,że Perełka zaczęła jesc:) ona widzi jak zachowuja sie pozostałe koty,nie boja sie,sa bezpieczne,zaglądaja do niej i jej też się to udzielilo teraz czekamy az odważy się opuścic klatkę Perełka była ogłaszna na fb przez kilka osób i tam znalazła pomoc:) 1 Quote
terra Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Ciekawe co tam u naszej ślicznej Perły? Quote
DORA1020 Posted September 10, 2018 Author Posted September 10, 2018 1 godzinę temu, terra napisał: Ciekawe co tam u naszej ślicznej Perły? Wyśle Ci fotke Perelka zaciekawiona wyjrzała z klatki:) no jak mozna siedziec w klatce,chować sie,jak ciekawe rzeczy w pokoiku sie dzieją:) nazywaja ja Chinką,bo ma skosne oczka:) 1 Quote
terra Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 Perełka wyjrzała z klatki :) - zdjęcie od DORA1020 Tak patrzę i może to zbieg okoliczności, ale na foto wszystkie kicie są czarno białe. Widziałam na zdjęciach buraska, ale czy kotki o tym umaszczeniu maja jakieś predyspozycje do FeLV ? Wie ktoś coś na temat? Quote
DORA1020 Posted September 12, 2018 Author Posted September 12, 2018 Dziekuje terra za wstawienie fotki:) tylko zastanawiam sie jak ona zpowrotem do tej klatki wskoczy...troche wysoko ta klatka stoi moze sie czepiam,ale ja juz chyba przewrażliwiona jestem faktycznie na zdjeciu wszystkie czarno-białe Quote
terra Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 Poradzi sobie na pewno, kotki to potrafią :) Quote
DORA1020 Posted September 12, 2018 Author Posted September 12, 2018 Nie chce dokuczac dziewczynom z fundacji ale jestem ciekawa czy koteczka juz sie zaklmatyzowała tak na sto procent wiec niedługo podokuczam im:) zadzwonie...... Quote
DORA1020 Posted September 15, 2018 Author Posted September 15, 2018 Nie dzwoniłam jeszcze,ale dostałam info,ze Perełka wychodzi juz z klatki:) i ,ze bardzo lubi głaski i przytulanka:) dostałam również fotkę,bardzo podobna do poprzednej,ale wysłe do terry Quote
terra Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Jak dobrze, ze Perełka już zaczęła wychodzić z klateczki i ma kochające ręce wolontariuszek do głaskania. Jak dostanę foto, wstawię :) 1 Quote
Baltimoore Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Przynajmniej przestrzeń życiowa Perełce się zwiększyła :) Quote
DORA1020 Posted September 16, 2018 Author Posted September 16, 2018 23 godziny temu, terra napisał: Jak dobrze, ze Perełka już zaczęła wychodzić z klateczki i ma kochające ręce wolontariuszek do głaskania. Jak dostanę foto, wstawię :) Tak,Perłka lubi głaski,a była dziką kicia,którą oswajałam 5 lat a póżniej uwięziłam ja w klatce na 10 miesięcy i nie mogłam sobie z tym poradzić,koszmary miałam w nocy dlatego tak bardzo cieszę się,ze przyszła pomoc dla kici Quote
DORA1020 Posted September 16, 2018 Author Posted September 16, 2018 1 godzinę temu, terra napisał: zdjęcie od DORA1020 Piękna jestem:) prawda? dziekuje terra za wsatwienie fotki:) Quote
terra Posted September 20, 2018 Posted September 20, 2018 Filmik z Perełką https://www.youtube.com/watch?v=SR8LZwwM0wU&feature=youtu.be 2 Quote
DORA1020 Posted September 21, 2018 Author Posted September 21, 2018 11 godzin temu, terra napisał: Filmik z Perełką https://www.youtube.com/watch?v=SR8LZwwM0wU&feature=youtu.be Dziekuje terra za wstawienie filmiku:) kochanej koteczki Quote
Recommended Posts