fegelle Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 Witam. Historia jakich wiele.... piesek wyrzucony na ulicy błąkający się od paru dni, a wszyscy udają, że nie widzą, że nie ma problemu. Kochani proszę o pomoc w znalezieniu domu dla malutkiej (młodziutkiej) Toluni. Szczeniaczka (suczka) przygarnęłam, gdy pojawiła się u mnie na ulicy. Nawet nie zastanawiałam się i wziełam ją, mimo że mam już w domu 8 zwierzaków. Najważniejsze, że jest już bezpieczna. Teraz muszę znaleźć jej domek, bo niestety mimo że jest uroczym psiakiem i pokochałam ją to ze względu na moje zwierzęta (psy jej nie akceptują, a koty przegania z podwórka) nie może u mnie zostać Tolusia to kundelek o mysim umaszczeniu. Łapki i ciuczek jasno beżowe. Jest bardzo żywiołowa, lubi się bawić i uwielbia pieszczoty. będzie raczej pieskiem średniej wielkości, bo już teraz sięga mi do kolana. obecnie piesio znajduje się koło Puław woj. lubelskie. Proszę o pomoc. A oto i Tolunia. Quote
fegelle Posted July 24, 2018 Author Posted July 24, 2018 hm.... czy ktoś wie czemu nie pojawiły mi się zdjęcia tylko linki??? Quote
fegelle Posted July 26, 2018 Author Posted July 26, 2018 jest cudowna i do tego jeszcze taka mała creazyolka :) jeszcze nigdy nie mialam tak żywiołowego i zwariowanego psiaka jak ona. Zastanawiam się jak zapanować nad tym małym żywiołem :) Quote
rozi Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 Dnia 2018-07-24 o 23:58, fegelle napisał: Rozi powiedz jak to zrobiłaś? Kliknęłam link, otworzyło się zdjęcie. Kliknęłam prawym klawiszem na zdjęciu, otworzyło się menu, kliknęłam kopiuj. Potem w poście na Dogo prawym klawiszem myszy i wklej :) O, widzę że już sobie poradziłaś. Quote
fegelle Posted July 27, 2018 Author Posted July 27, 2018 dzięki, już jakoś dałam radę z tymi fotami :) Quote
Tyśka) Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Dnia 30.07.2018 o 07:38, fegelle napisał: podrzucam wątek słodziaka. Gdzie ją ogłaszasz? Postaraj się o dofinansowanie z gminy na sterylizację - ludzie boją się brać suki bez sterylki, sterylka zwiększa szansę na dom. Pokaż też małą na Terierkowo i na Lublin dla Zwierząt na FB. Quote
fegelle Posted August 16, 2018 Author Posted August 16, 2018 hej Kochani :) Tolunia, a raczej Dora ma już dom :) stały dom. Gdy jakaś Pani napisała do mnie, że jest zainteresowana sunią mój brat zdecydował, że mała creazyolka zostaje u nas :) no i kolejny 5. psi ogonek zostaje u mnie :) dziękuję wszystkim za obecność i rady. Zawsze mogę na Was liczyć. Dziękuję i pozdrawiam 1 1 Quote
Recommended Posts