Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monika_wiki']Za parking to chyba 10 albo więcej[/quote]
Teraz byłam w Łodzi to za parking "na ulicy" - kawalek trzeba bylo przejsc ale nie jakos satrasznie daleko- bylo 10 zl wlasnie a na terenie stadionu 30 :-o Dlatego ja sie chyba wybieram pieszo.. pomijajac fakt ze moze byc ciasnawo na tym parkingu :lol:

Posted

Pieszo z dworca bym nie radziła :eviltong:Chociaż można ;) można też z Wrocławia do Warszawy na piechotę iść ;)
Z dworca chyba najlepiej 17stką (tramwajem) tutaj jest rozkład: [url=http://www.wroclaw.pl/rozklady/linie/17.html]Linia: 17[/url] :)
Ps. Co do biletów autobusowaych/tramwajowych - ulgowy 1,20zł, normalny 2,40zł. Za psa kasujemy ulgowy, czyli 1,20. Pies musi mieć kaganiec, a właściciel zaświadczenie o szczepieniu psa na wściekliznę :)

Posted

[quote name='anjaga']wg nawigacji ok 5 km, jak bedzie ladnie to spacerkiem można dla rozprostowania nóg po podróży pociągiem[/quote]

Heh też nie radzę.. jeszcze z psem, klatka, torbami :p

Posted

[quote name='Korenia'] Pies musi mieć kaganiec, a właściciel zaświadczenie o szczepieniu na wściekliznę :)[/QUOTE]

We Wrocławiu zawsze sprawdzają,czy właściciele są szczepieni,czy to tylko w dniach wystawy?;)

Posted

mi dwa razy nie mówić, mogę piechtą śmigać:diabloti:
jadę pociągiem z głównego w Poznaniu o godz. 5.47 z jamnikiem długowłosym merle, jakby nas ktoś widział to zapraszamy do wspólnego spędzenia czasu:multi:

Posted

[quote name='anjaga']mi dwa razy nie mówić, mogę piechtą śmigać:diabloti:
jadę pociągiem z głównego w Poznaniu o godz. 5.47 z jamnikiem długowłosym merle, jakby nas ktoś widział to zapraszamy do wspólnego spędzenia czasu:multi:[/quote]

Jedziesz juz o 5:47, bo my tez z Poznania ale o 6:45 :p

Posted

[quote name='Korenia']Ulgowy kosztował 5zł, normalny 8zł, ale ulga tylko do lat 16stu była.[/quote]

Ja obstawiam , że normalny w tym roku 15 zł a katalog 20 zł.

Dlaczego tak mi sie wydaje ? - pojęcia nie mam ale mam takie przekonanie :p

[B]Korenia[/B] widzimy się mam nadzieję ? Jesteśmy jutro i oczywiście w niedzielę :eviltong:

[quote name='Quirk']We Wrocławiu zawsze sprawdzają,czy właściciele są szczepieni,czy to tylko w dniach wystawy?;)[/quote]

Zawsze - mieliśmy w ostatnich latach sporo wypadków pogryzień przez obywateli dlatego teraz dmuchamy na zimne :evil_lol:

Posted

A ja mam takie pytanie, :oops:
w [B]potwierdzeniu przyjęcia zgłoszenia[/B] jest napisane!

[LIST]
[*]Przypominamy o zabraniu rodowodów psów zgłoszonych do klas pośredniej, otwartej, użytkowej i championów!
[/LIST]

Pierwszy raz się z tym spotykam, czym motywują swą prośbę!
I czy faktycznie stosujecie się do tej ich prośby - kurcze tyle tobołków i jeszcze rodowód targać ze sobą - pasowało by w teczce sztywnej, co by się nie zniszczył - no chyba, że ich kopia zadowoli bo tego to mam pod dostatkiem ;)

Posted

[quote name='Sensuel']A ja mam takie pytanie, :oops:
w [B]potwierdzeniu przyjęcia zgłoszenia[/B] jest napisane!

[LIST]
[*]Przypominamy o zabraniu rodowodów psów zgłoszonych do klas pośredniej, otwartej, użytkowej i championów!
[/LIST]

Pierwszy raz się z tym spotykam, czym motywują swą prośbę!
I czy faktycznie stosujecie się do tej ich prośby - kurcze tyle tobołków i jeszcze rodowód targać ze sobą - pasowało by w teczce sztywnej, co by się nie zniszczył - no chyba, że ich kopia zadowoli bo tego to mam pod dostatkiem ;)[/quote]

My zazwyczaj braliśmy ze sobą ksero rodowodów, ale nikt i tak do tej pory tego nie sprawdzał na polskich wystawach. Jedynym wyjątkiem są Czechy, gdzie musieliśmy pokazać oryginał, ale z tym problemu nie było. Wystarczy ci zwykła teczka z championatem i nie powinien się on zniszczyć ani wygnieść.

Posted

na wystawie zarabiscie :)
co do wynikow to moge tylko sie swoimi pochwalic,ze mamy najlepsze szczenie w rasie i ocene wybitnie obiecujaca :)
niestety w BISach nic nie zdobylysmy

Posted

[B]Polski Owczarek Nizinny - IZBA z Gangu Długich [/B][COLOR=Red][B]- CACIB,ZW.RASY,BOG gr I :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:[/B]

[SIZE=4][B]GRATULAJE OGROMNE !!!![/B][/SIZE]
[/COLOR]

Posted

Ulgowy do lat 16 (5 zł), normalny 8 zł studenci też. Ale w sumie można było kupić ulgowe bo dziewczyna "przerywajaca" nawet nie zerknęła. Katalog 15zł.
Szaszłyk 30zł:crazyeye::evil_lol::diabloti:

Bardzo duuuuże ringi tylko niestety rozwalone na trzy części w związku z czym ringów 1-5 nawet nie odwiedziłam bo odkryłam po sędziowaniu gdzie je umieszczono :angryy:

Posted

[quote name='Viris']Ulgowy do lat 16 (5 zł), normalny 8 zł studenci też. Ale w sumie można było kupić ulgowe bo dziewczyna "przerywajaca" nawet nie zerknęła. Katalog 15zł.
Szaszłyk 30zł:crazyeye::evil_lol::diabloti:

Bardzo duuuuże ringi tylko niestety rozwalone na trzy części w związku z czym ringów 1-5 nawet nie odwiedziłam bo odkryłam po sędziowaniu gdzie je umieszczono :angryy:[/QUOTE]

dziękuje za ceny ;)
Podziel się wiadomością gdzie są od ringi 1-5 bo mopsiaki są na 3 a to miejsce muszę koniecznie odwiedzić ;D