monika_wiki Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Za parking to chyba 10 albo więcej Quote
metaxa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='monika_wiki']Za parking to chyba 10 albo więcej[/quote] Teraz byłam w Łodzi to za parking "na ulicy" - kawalek trzeba bylo przejsc ale nie jakos satrasznie daleko- bylo 10 zl wlasnie a na terenie stadionu 30 :-o Dlatego ja sie chyba wybieram pieszo.. pomijajac fakt ze moze byc ciasnawo na tym parkingu :lol: Quote
andromeda Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='asia_i_bora']Jak dotrzeć z dworca PKP na wystawę?[/quote] Własnie jak daleko jest z PkP na stadion? mozna pieszo czy raczej taxi? Quote
anjaga Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 wg nawigacji ok 5 km, jak bedzie ladnie to spacerkiem można dla rozprostowania nóg po podróży pociągiem Quote
Korenia Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Pieszo z dworca bym nie radziła :eviltong:Chociaż można ;) można też z Wrocławia do Warszawy na piechotę iść ;) Z dworca chyba najlepiej 17stką (tramwajem) tutaj jest rozkład: [url=http://www.wroclaw.pl/rozklady/linie/17.html]Linia: 17[/url] :) Ps. Co do biletów autobusowaych/tramwajowych - ulgowy 1,20zł, normalny 2,40zł. Za psa kasujemy ulgowy, czyli 1,20. Pies musi mieć kaganiec, a właściciel zaświadczenie o szczepieniu psa na wściekliznę :) Quote
metaxa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='anjaga']wg nawigacji ok 5 km, jak bedzie ladnie to spacerkiem można dla rozprostowania nóg po podróży pociągiem[/quote] Heh też nie radzę.. jeszcze z psem, klatka, torbami :p Quote
Quirk Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Korenia'] Pies musi mieć kaganiec, a właściciel zaświadczenie o szczepieniu na wściekliznę :)[/QUOTE] We Wrocławiu zawsze sprawdzają,czy właściciele są szczepieni,czy to tylko w dniach wystawy?;) Quote
anjaga Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 mi dwa razy nie mówić, mogę piechtą śmigać:diabloti: jadę pociągiem z głównego w Poznaniu o godz. 5.47 z jamnikiem długowłosym merle, jakby nas ktoś widział to zapraszamy do wspólnego spędzenia czasu:multi: Quote
andromeda Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='anjaga']mi dwa razy nie mówić, mogę piechtą śmigać:diabloti: jadę pociągiem z głównego w Poznaniu o godz. 5.47 z jamnikiem długowłosym merle, jakby nas ktoś widział to zapraszamy do wspólnego spędzenia czasu:multi:[/quote] Jedziesz juz o 5:47, bo my tez z Poznania ale o 6:45 :p Quote
Basik Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ja będę wracała pociągiem i tu pytanko, jak dlugo się jedzie do dworca tą 17 - na jakim przystanku wsiadam? Quote
Guest Guśka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Korenia']Ulgowy kosztował 5zł, normalny 8zł, ale ulga tylko do lat 16stu była.[/quote] Ja obstawiam , że normalny w tym roku 15 zł a katalog 20 zł. Dlaczego tak mi sie wydaje ? - pojęcia nie mam ale mam takie przekonanie :p [B]Korenia[/B] widzimy się mam nadzieję ? Jesteśmy jutro i oczywiście w niedzielę :eviltong: [quote name='Quirk']We Wrocławiu zawsze sprawdzają,czy właściciele są szczepieni,czy to tylko w dniach wystawy?;)[/quote] Zawsze - mieliśmy w ostatnich latach sporo wypadków pogryzień przez obywateli dlatego teraz dmuchamy na zimne :evil_lol: Quote
Malwi Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 dziewczyny, mogłybyście się jutro zorientować po ile wstęp w niedziele (studencki jakby był) ?? proooooooooszzzzzeeeeeee :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Guest Guśka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ofkors - jutro jak wrócę to napiszę :) Quote
Malwi Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Guśka']Ofkors - jutro jak wrócę to napiszę :)[/QUOTE] dziękuję ci baaaardzo :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Sensuel Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 A ja mam takie pytanie, :oops: w [B]potwierdzeniu przyjęcia zgłoszenia[/B] jest napisane! [LIST] [*]Przypominamy o zabraniu rodowodów psów zgłoszonych do klas pośredniej, otwartej, użytkowej i championów! [/LIST] Pierwszy raz się z tym spotykam, czym motywują swą prośbę! I czy faktycznie stosujecie się do tej ich prośby - kurcze tyle tobołków i jeszcze rodowód targać ze sobą - pasowało by w teczce sztywnej, co by się nie zniszczył - no chyba, że ich kopia zadowoli bo tego to mam pod dostatkiem ;) Quote
Judit Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Sensuel']A ja mam takie pytanie, :oops: w [B]potwierdzeniu przyjęcia zgłoszenia[/B] jest napisane! [LIST] [*]Przypominamy o zabraniu rodowodów psów zgłoszonych do klas pośredniej, otwartej, użytkowej i championów! [/LIST] Pierwszy raz się z tym spotykam, czym motywują swą prośbę! I czy faktycznie stosujecie się do tej ich prośby - kurcze tyle tobołków i jeszcze rodowód targać ze sobą - pasowało by w teczce sztywnej, co by się nie zniszczył - no chyba, że ich kopia zadowoli bo tego to mam pod dostatkiem ;)[/quote] My zazwyczaj braliśmy ze sobą ksero rodowodów, ale nikt i tak do tej pory tego nie sprawdzał na polskich wystawach. Jedynym wyjątkiem są Czechy, gdzie musieliśmy pokazać oryginał, ale z tym problemu nie było. Wystarczy ci zwykła teczka z championatem i nie powinien się on zniszczyć ani wygnieść. Quote
Ania i Salma Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ulgowy jest tylko do lat 16 :mad: Za normalny zapłaciłam 8 zl Quote
ryjkomanka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 ja wchodzilam na ulgowym za 5 zł, a mam 17... Quote
Malwi Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='ryjkomanka']ja wchodzilam na ulgowym za 5 zł, a mam 17...[/QUOTE] ja tak raczej nie wejde ;D Quote
wiska Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 na wystawie zarabiscie :) co do wynikow to moge tylko sie swoimi pochwalic,ze mamy najlepsze szczenie w rasie i ocene wybitnie obiecujaca :) niestety w BISach nic nie zdobylysmy Quote
Florka_xyz Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [B]Polski Owczarek Nizinny - IZBA z Gangu Długich [/B][COLOR=Red][B]- CACIB,ZW.RASY,BOG gr I :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:[/B] [SIZE=4][B]GRATULAJE OGROMNE !!!![/B][/SIZE] [/COLOR] Quote
macsow1 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Gratulacje dla Izby :) szaleje :loveu: Quote
Viris Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ulgowy do lat 16 (5 zł), normalny 8 zł studenci też. Ale w sumie można było kupić ulgowe bo dziewczyna "przerywajaca" nawet nie zerknęła. Katalog 15zł. Szaszłyk 30zł:crazyeye::evil_lol::diabloti: Bardzo duuuuże ringi tylko niestety rozwalone na trzy części w związku z czym ringów 1-5 nawet nie odwiedziłam bo odkryłam po sędziowaniu gdzie je umieszczono :angryy: Quote
Malwi Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Viris']Ulgowy do lat 16 (5 zł), normalny 8 zł studenci też. Ale w sumie można było kupić ulgowe bo dziewczyna "przerywajaca" nawet nie zerknęła. Katalog 15zł. Szaszłyk 30zł:crazyeye::evil_lol::diabloti: Bardzo duuuuże ringi tylko niestety rozwalone na trzy części w związku z czym ringów 1-5 nawet nie odwiedziłam bo odkryłam po sędziowaniu gdzie je umieszczono :angryy:[/QUOTE] dziękuje za ceny ;) Podziel się wiadomością gdzie są od ringi 1-5 bo mopsiaki są na 3 a to miejsce muszę koniecznie odwiedzić ;D Quote
Recommended Posts