Jump to content
Dogomania

Inka Hurtownia... pamietacie? Niestety reaktywacja, wraca jedna suka... w bagazniku!

Recommended Posts

• Replies 669
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BOSZE Agata ...dlaczego znowu na Ciebie....:shake:
finansowo ..nie pomogę -" zdycham " od nadmiaru....ale moge porobic ogłoszenia ,popisać teksty , kiedy uznasz,ze czas na adopcje ...co jeszcze zaproponuj ....pisz do mnie na priv-zdycham równiez fizycznie ...i rzadziej goszcze na dogo...:shake:
ściskam...

Posted

Też jestem z Ineczką, maluchy są boskie ,ale i mama cudo. Niesamowite umaszczenie i cudowna gładziutka sierść (wiem bo głaskałam:p). Biedulka jeszcze niestety bardzo wylękniona.

Posted

Wstawiłam zdjecia Inki z interwencji do pierwszego postu.
Trzeba je wykorzystać do allegro, bo o taka bidę naprawdę trudno.....

[URL="http://img167.imageshack.us/my.php?image=inka0.jpg"][IMG]http://img167.imageshack.us/img167/2914/inka0.jpg[/IMG][/URL]

Posted

allegro cegiełkowe:
[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=592051500]Inka dzielna mama 11-szczeniąt prosi o pomoc (592051500) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

trzeba rozsyłać gdzie się da.
jak coś zmienić to piszcie

Posted

AGATA - nie mogę spac przez Twoja Inkę -postaram sie cos pozbierac w szkole ale ...coraz :shake:,[B] BOSZEEEEE 11 , 11, MALUCHÓW NA STANIE ...[/B]

Posted

[quote name='xmartix']allegro cegiełkowe:
[URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=592051500"]Inka dzielna mama 11-szczeniąt prosi o pomoc (592051500) - Aukcje internetowe Allegro[/URL]

trzeba rozsyłać gdzie się da.
jak coś zmienić to piszcie[/quote]

Supre!
Ale co ja mam z tym dalej zrobić? Mam nadzieję, że dalej tez to obsłuzysz.... bo ja nie mam pojecia o allegro. Błagam wysyłajcie to allegro komu sie da.

Dzisiaj bylismy u rodziny, przeprowadzalismy ją do nowego kojca. Dopiero wróciłam do domu. Cała jestem przemoczona, u nas leje od południa.
Maluchy jedzą same i to nie mało.
Dzisiaj zjadły całego kurczaka ugotowanego i pokrojonego, wszystko zmieszane z puszka dla szczeniaków. Dodatkowo micha twarożku ze smietanka i jogurtem naturalnym. Po zjedzeniu wszystkie jak na komendę zaczęły robić kupkę a potem posnęły. Takie ilosci jedzenia musza dostawać 2 razy dziennie inaczej drą się w niebogłosy.
Najbiedniejsza jest Ineczka. Boi sie ręki, ucieka na widok człowieka. Dzisiaj trochę ja zmusiłam do kontaktu, porozmawiałyśmy sobie. Opowiedziałam jej o nowym domku, który gdzies na nią czeka, o pani, panu, o lepszym życiu bez strachu i głodu. Chyba mi uwierzyła, bo jak skończyłam poprosiła o pirszczotę wpychając łepek pod moja rękę. Inka juz mi zapadła w serce, juz jej nie zostawię.

Maluchy musza iść jak najszybciej do adopcji , bo wykończa sukę i mnie także.

Posted

[quote name='koss']AGATA - nie mogę spac przez Twoja Inkę -postaram sie cos pozbierac w szkole ale ...coraz :shake:,[B] BOSZEEEEE 11 , 11, MALUCHÓW NA STANIE ...[/B][/quote]

Iwonka, to trzeba widzieć... normalnie hurtownia....
Jestem wykończona, dobrze że mam rekolekcję i nie musze przygotowywać lekcji:multi:

Posted

[quote name='Agata69']Iwonka, to trzeba widzieć... normalnie hurtownia....
Jestem wykończona, dobrze że mam rekolekcję i nie musze przygotowywać lekcji:multi:[/quote]

A JA MUSZE A NIC NIE ROBIE TYLKO MYSLE O TWOJEJ INCE I O ...TOBIE BIDULO ...
Zrobilam album ze zdjeciami INKI i tekstami - jutro zabieram do szkoły - w piatek mam wywiadówke -...poślę po" moich " rodzicach, moze uzbieram troszku kasy i tak mam zszarganą opinie " waryjatki od piesów"....od dzieci poprosze " aksesoria"

Posted

koniecznie przeprowadźcie akcję ogłoszeniową o szczeniakach w swoim mieście - w sklepach zoologicznych, w lecznicach, na każdym słupie ogłoszeniowym. Może w ten sposób choć część szczeniaków znajdzie nowe domy.:lol:

Do piątku nie mam czasu, ale później pomogęw rozsyłaniu informacji o allegro. Zróbcie podział dogomaniaków na grupy (np. wg alfabetu) i napiszcie kto do kogo pisze w sprawie allegro cegiełkowego. Tu trzema naprawdę kupę kasy by wyżywić to towarzystwo, nie mówiąc i szczepieniach itp.

Idźcie też do sklepów mięsnych, tych prywatnych. Przedstawcie sytuację. Wielu właścicieli oddaje za grosze resztki mięsa, które się nie sprzedadzą...

Jeżeli też macie zaprzyjaźnonego księdza, to porozmawiajcie z nim na temat pomocy dla szczeniąt. Wystarczy jedno ogłoszenie na niedzielnej mszy, że potrzebne są rzeczowe dary dla szczeniaków np. suche jedzenie lub puszki. Zawsze coś w ten sposób zbierzecie...

Warto też odwiedzić sklepy z używaną odzieżą i porozmawiać o kocach...

Dobrą rzeczą w takich akcjach są kolorowe plakaty. Może ktoś z dogo mógłby taki zrobić?

Czy już zrobiłyście rozeznanie ile suczek a ile piesków? ;)

Posted

[SIZE=3]I koniecznie zmieńcie tytuł wątku na bardziej chwytliwy np. "Dramat matki i jej 11-tu dzieci. POMOCY!!!" lub coś w tym stylu...[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]albo "Każda pomoc potrzebna!!! dla mamy i jej 11-tki..."[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
tu musi się zebrać mnóstwo ludzi, żeby poradzić sobie z takim problemem...

Posted

6 piesków i 5 dziewczynek.
Porobilismy wczoraj zdjecia maluchów, nie wszystkich bo sa do siebie podobne i tak sie wiercą, że nie sposób odróznić który był a który nie.
W piatek dostaniemy szczepionki po cenie hurtowej 13 zł, czyli potrzeba ok. 130 zł , bo 2 dostajemy od sdal2 za darmo. Mam nadzieje że zbierzemy.
mam nadzieje że kazdy dołoży te 5 zł bo tu codziennie kurczak pęka, przynajmniej na początek potem juz mozna kupować coś gorszego. Suka tez jest w sredniej kondycji o nia trzeba też zadbać..

[B]Kto mnie zna wie , że nie prosiłabym gdyby naprawde nie było takiej potrzeby....[/B]

Posted

[quote name='xmartix']trzeba już robić allegro ogłoszeniowe w sprawie adopcji, jakaś osoba się do tego zgłaszała...[/quote]

Tak, Kasia sie oferowała. Musze tylko dostać foty i wstawić.

Posted

Dostałam 100 zł od Saphiry - dziekujemy.
Dzisiaj kupię kurczaków, twarożku i takich tam dla maluchów. Będzie tez na rózne drobiazgi, papierowe ręczniki, jednorazowe talerze itd. Kupie tez w lumpeksie kilka kocy. Wygospodaruje tez na opłacenie allegro.
Plakaty mozna podrukować ale u nas jest słaby , żeby nie powiedzieć żaden odzew.

Mamy najważniejsze - bude i miejsce gdzie Inka i maluchy mogą bezpiecznie żyć. Reszta to "tylko" kasa i fizyczna praca, której sie nie boimy.
Żeby było jasne: przy rodzinie Inki Pracują: marcyha, Bigosik, Agata69 i przyjaciele.

Posted

[quote name='xmartix']allegro cegiełkowe:
[URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=592051500"]Inka dzielna mama 11-szczeniąt prosi o pomoc (592051500) - Aukcje internetowe Allegro[/URL]
[/quote]

Puchatku ! Czy można zrobić banerek dla allegro ?

Posted

Saphira, do Puchatka trzeba napisać.
Wysłąłam maile z allegro do wielu osób. Ciekawe czy ktoś odpowie.
Mamy na dzisiaj dla małych 2 kurczaki z ryżem zasponsorowane przez nasza przyjaciółkę Elę. Dostały dzisiaj rano już co noeco, jade do nich po pracy z kurczakami.
bądźcie z nami, wspierajcie nas, to ważne.

Posted

kupiono już 12 cegiełek :loveu::loveu:

powstawiajcie sobie cioteczki info o aukcji cegiełkowej do podpisów

ja wstawię na naszą klasę do swojego profilu

Wy też powstawiajcie..

Posted

dodalam Inusie i u siebie
[url=http://nasza-klasa.pl/profile/19442438/gallery/31]Logowanie do nasza-klasa.pl[/url]
i zapozyczylam sobie tekst z allegro:oops:bo sliczny jest:lol: