Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kudłaty tak mi leży na sercu -ciągle o nim myślę,że nie ma chłopak powodzenia:placz:
Przyszlo mi do głowy,że cioteczka Hop,ma szczęśliwą rękę do ogłoszeń - może ją poprosić?:razz:
Przecież Kudłaty ma niewielkie potrzeby - może mieszkać w budzie,byle nie na łańcuchu i aby miał swojego człowieka,który wyczesze,wymizia,na spacer weźmie;)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

epe, no jasne! warto poprosić
teraz mi się przypomniało ale nie jestem pewna, ze chyba dawno dawno temu hop robila dla naszej suni ogloszenia i potem telefony się urywały:)

Posted

epe napisał(a):
Przyszlo mi do głowy,że cioteczka Hop,ma szczęśliwą rękę do ogłoszeń - może ją poprosić?:razz:

Cioteczka hop! nie ma szczęśliwej ręki. Proszę nie stwarzać mitów na mój temat. ;)

Raz się uda, a 10 razy nie.

martka1982 napisał(a):
epe, no jasne! warto poprosić
teraz mi się przypomniało ale nie jestem pewna, ze chyba dawno dawno temu hop robila dla naszej suni ogloszenia i potem telefony się urywały:)

Doskonale pamiętam Hienkę - piękna i mała sunia, więc nic dziwnego, że telefony się urywały. Ogłaszałam również Mufi i Pucka. ;)

Potem na spokojnie przejrzę wątek.

Posted

to jednak pamięć mnie nie zmyliła:) Pamiętam jeszcze jak schron błagał aby już jej nie ogłaszać,bo musieliby się przypiąć do telefonu,żeby obsłużyć chętnych:)
w przypadku Kudłatego nie liczę aż na taki odzew ale niech się trafi chociaż ta jedna jedyna ale za to właściwa osoba.......

Posted

[quote name='hop!']Kudłaty jest dzisiaj w Metrze. Oby zadzwoniła "ta jedna jedyna, ale za to właściwa osoba".

o szok! dziękujemy bardzo,że się udało. trzymam mocno kciuki!!!

a tu jeszcze fotka Kudzia z ostatniej wizyty dziewczyn,szkoda ze tylko jedna

Posted

ta fotka akurat nie z naszej wizyty, to Kasia lu Michał robili, bo Kudłaty i Zombie nie tylko przy nas razem biegali ;) - karola na pewno wkrótce zamieści swoje zdjęcia z niedzieli

Kudłaty przy okazji kastracji był ważony - waży tylko 34kg (może 35) - bardzo mało jak na tak dużego psa. opiekunowie mówią, że ma apetyt i je sporo, najwyraźniej ma jakieś problemy z przyswajaniem (często robi też kupy). miał tez robione podstawowe badania przed zabiegiem i nie wynikły w wynikach żadne problemy, ciężko więc stwierdzić o co chodzi. będą zmieniać mu teraz karmę.

a poza tym to zupełnie inny pies, zrelaksowany, nie kuli się juz jak się znienacka podniesie rękę czy ją po prostu do niego wyciągnie, jak było parę miesięcy temu. jednak jego strach przed mężczyznami nie jest chyba do wyleczenia, najlepiej by było gdyby trafił do domu z kobietami...

Posted

Bardzo mnie cieszy zmiana w zachowaniu Kudłatego;) A co do wagi - może u psów jest jak u ludzi?
Ja np. nie tyję wcale,a np.obżeram się zwłaszcza wieczorami przed kompem:evil_lol:
Dowiedziałam się dlaczego tak mam na badaniu echo serca - jak się ma przyspieszoną pracę serca,to jest tak duże spalanie,ze o tłuszczyku można zapomnieć;)
Bardzo zazdroszczę krągłosci koleżankom:-(

Posted

nad wyraz krągła koleżanka, całe życie walcząca z otyłością, tej zazdrości pojąć nie umie i... chciałaby mieć przyspieszone bicie serca ;) :D
może i jest u psów jak u ludzi, ja w każdym razie byłam w szoku słysząc ile on waży, tym bardziej, ze kudłate kudły kości zakrywają

Posted

Kurcze to malutko waży. Mój Florian mniej więcej jego wzrostu waży 64:) Ale jak jest zdrowy to tylko Kudziowi pozazdrościć figury.Ja też tak chcę!!!Ale mimo częstych przyśpieszonych bić serca tyłek mam nader okazały:)