kasumi Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 allegro wyróżnione: Pako http://allegro.pl/pako-bursztynowa-pieknosc-czeka-na-dom-oddam-i1717728656.html Astor http://allegro.pl/astor-dlugowlosa-pieknosc-szuka-domu-oddam-i1717728682.html Quote
anhata Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 [quote name='kasumi']allegro wyróżnione: Pako http://allegro.pl/pako-bursztynowa-pieknosc-czeka-na-dom-oddam-i1717728656.html Astor http://allegro.pl/astor-dlugowlosa-pieknosc-szuka-domu-oddam-i1717728682.html Dziękujemy :) Quote
anhata Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Pako wczoraj pojecha do domu. [quote name='"wuncia"']woda w rzece była ostatnio bardzo wysoka, ale juz opada. na plazy znalazłem cos takiego. Pako to czy cos podobnego Pomyslałem sobie , ze muchy zaraz to obsraja, beda białe robaki i bedzie smierdziec na plazy, wiec trzeba zakopac. Powiedziałem na głos " ide po szpadel" On sie zerwał " dobra dobra, nie idź, sam sobie wykopie" oczywiscie cały ubabrany w piachu , wiec trzeba sie umyc Pako się wkurzył i powiedział do Jamora : -coooo grzecznego pieska łopatą -przecież Jamor ani razu cię nie ugryzłem ? Pako pomyślał ,pomyślał jeszcze i postanowił: -o co to, to nie....Ja taki przystojniak będę się babrał na plaży i płukał w zwykłej rzece ......pora spadać ......czas już na mnie!!! Jak postanowił tak i zrobił ,wczoraj w sobotę kąpał się już grzecznie w swoim nowym domu. Ma nową rodzinę Pancie,Pancia i 12-letniego Pancia Bartka,który powiedział ,że czekał na psa 6 lat. Pako zamieszkał na strzeżonym osiedlu w jednej z dzielnic Warszawy .Miejsce niebywałe i piekna okolica,stworzona do spacerów z psem.Pan powiedział ,że Pako przypomina mu psa z jego młodości i nie będzie miał zmienionego imienia. Pako jest bardzo grzeczny i się słucha .Dziś nawet testował już państwa samochód bo za dwa tygodnie wyjeżdza z państwem na wakacje :D :D :D :D :D :D :D Jamor STOKROTNE DZIĘKI ZA UDOSKONALENIE PAKO i za wszystko co z tym związane. :D :D :D :D Ja to jestem przewrażliwiona i dlatego odpukuję w niemalowane ale widziałam na własne oczy ,że Pako spodobała się nowa rodzina z wzajemnością,ponieważ w pewnym momencie rozwalił się na plecach wrotkami do góry i pozwolił ,żeby Pani i Bartek go tycialiiiii ........a takie coś to chyba dobrze świadczy :) :) :) No to jeszcze Astorowi trzeba coś wymyśleć..... Quote
anhata Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Pako juz ponad dobe jest w nowym domku. Nowi Panstwo sa z jego bardzo zadowoleni. Nie plakal, zachowuje czystosc w domu , ladnie chodzi na smyczy i jezdzi w samochodzie. Panstwo maja syna w wieku 12 lat. Quote
anhata Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Tego nie wiem. jestem za granicáa. Wysle maila i sie zapytam. Chociaz oni byli juz od dawna rozdzieleni. Quote
Iljova Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 No właśnie z tego co pamiętam to był taki moment kiedy Jamor rozdzielił psiaki, więc raczej chyba nie powinno być problemu. Ale się cieszę że Pako ma w końcu domek :-) Żeby teraz dla Astorka szybko znalazł się domek :-) A te zdjęcia wywołują uśmiech i łzy szczęścia, cudowny widok :-) Quote
anhata Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Z jamorowego watku "wuncia" napisał(a):Bardzo ładny piesek o sympatycznym spojrzeniu i widać,że ma mądre oczy i napewno sympatyczne usposobienie. Chciałam zapytać o Astora czy odczuwa brak Pako? "jamor" napisał(a):"wuncia" napisał(a):Bardzo ładny piesek o sympatycznym spojrzeniu i widać,że ma mądre oczy i napewno sympatyczne usposobienie. Chciałam zapytać o Astora czy odczuwa brak Pako? Nie zauwazył ze go nie ma. mieszkali oddzielnie a widywali sie jedynie na wybiegu. wszystko ok Quote
kasumi Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 bardzo się cieszę :) czyli został teraz tylko Astor -> ten brązowy, tak? Quote
anhata Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 kasumi napisał(a):bardzo się cieszę :) czyli został teraz tylko Astor -> ten brązowy, tak? taaaakkkk...damy rade Quote
anhata Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 lilith27 napisał(a):czułam, że ten telefon zaskoczy :)))))))))))))))))))))))))) Quote
anhata Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 wplynela wplata od asi26 w wysokosci 30 zloty. uzupelnie pierwzsa strone po powrocie. nie umiem pisac na tej klawiaturze. Quote
wiking042 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Gratulacje!!! Bardzo się cieszę! Oby Astorowi też się tak powiodło. Trzymamy mocno kciuki! :thumbs::thumbs: Quote
anhata Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Wuncia napisala; Pako czuje się bardzo dobrze ,państwo są z niego bardzo zadowoleni. W domu nic nie niszczy ani nie sika.Rano wyprowadza go syn Bartek. Pako w dalszym ciągu wychodzi sierść ale Pan powiedział,że nie ma co się tym przyjmować bo go czeszą i wczoraj była ponowna kąpiel. Pako raduje się już na przyjście Państwa i widać jak bardzo się cieszy.W tej chwili leżał własnie na podłodze z Panem. Zamienili mu tylko obrożę na szelki,bo się wysunął ostatnio niechcący z obroży i sam podobno się tym wystraszył bo stanął w miejscu ale nigdzie nie uciekł..Wieczorem chodzi z Państwem na długie spacery.Trochę podobno jest śpiochem lub może odsypia ostatnie miesiące.Tylko na inne pieski poszczekuje na spacerze ale podobno to nie rokuje nic złego ,bo obszczekiwał jakiegoś jamnika ale teraz jak go już bardziej poznał to już na niego nie szczeka.[/quote] Quote
anhata Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 wiking042 napisał(a):Gratulacje!!! Bardzo się cieszę! Oby Astorowi też się tak powiodło. Trzymamy mocno kciuki! :thumbs::thumbs: trzymajcie, trzymajcie ;) Quote
kasumi Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 wyróżnione allegro dla Astora :) http://allegro.pl/astor-dlugowlosa-pieknosc-szuka-domu-oddam-i1747761099.html Quote
sylwija Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 widziałam wczoraj Astora - może spokojnie jako pies stróżujący występować, na pewno potrafi odstraszyć, a jednocześnie nie jest agresywny i właściwie tylko przez ogrodzenie się złości na intruzów.. Quote
anhata Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 [quote name='kasumi']wyróżnione allegro dla Astora :) http://allegro.pl/astor-dlugowlosa-pieknosc-szuka-domu-oddam-i1747761099.html Dzięki :):) :) Quote
anhata Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 sylwija napisał(a):widziałam wczoraj Astora - może spokojnie jako pies stróżujący występować, na pewno potrafi odstraszyć, a jednocześnie nie jest agresywny i właściwie tylko przez ogrodzenie się złości na intruzów.. Tak jak Jamor pisał. Astor jest odważny z daleka. Quote
anhata Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Iljova napisał(a):Oby pojawił się super domek dla Astorka :) Oby !!! O to chodzi :) Quote
kasumi Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 anhata, wróciłaś już? :) tytuł w sumie można zmienić :) Astor ma jednego obserwatora na allegro :) Quote
anhata Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 kasumi napisał(a):anhata, wróciłaś już? :) tytuł w sumie można zmienić :) Astor ma jednego obserwatora na allegro :) Wróciłam. Jutro uzupełnię i zmienię wątek, bo dopiero tu weszłam. A ile Astor ma wejść ? Quote
Recommended Posts