anhata Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Havanka napisał(a):Anhata, ogłoszenia, które kiedyś robiłam, wciąż aktualizuję. Przychodzą linki, więc pamiętam. Havanka, to dobra wiadomosć. Cieszymy się, ze nadal pamiętasz. Serdecznie dziękujemy. Quote
Iljova Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Tak bym chciała żeby trafiły już w końcu do swoich domków, chociaż trochę żal że nie będą już raczej razem :-( Quote
sylwija Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 ale chyba i dla nich i właścicieli, to lepiej :) Quote
kasumi Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 dobra, właśnie przygotowuje się do allegro :D jeden baneros jakby co, to dopiero się uczę :) Quote
anhata Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 kasumi napisał(a):dobra, właśnie przygotowuje się do allegro :D jeden baneros jakby co, to dopiero się uczę :) Banere super . Dzięki za allegro.:) Quote
kasumi Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 anhata napisał(a):Banere super . Dzięki za allegro.:) jeszcze nie zrobiłam....jak zrobię, to wkleję link :) Quote
anhata Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 kasumi napisał(a):jeszcze nie zrobiłam....jak zrobię, to wkleję link :) Już nie mogę się doczekać :) Quote
kasumi Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 i dla Astora :) no, teraz zabieram się za allegro :) Quote
kasumi Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 jedno allegro :) http://allegro.pl/pako-bursztynowa-pieknosc-czeka-na-dom-oddam-i1660047186.html\ i Astor: http://allegro.pl/astor-dlugowlosa-pieknosc-szuka-domu-oddam-i1660491855.html Quote
anhata Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [quote name='kasumi']jedno allegro :) http://allegro.pl/pako-bursztynowa-pieknosc-czeka-na-dom-oddam-i1660047186.html\ i Astor: http://allegro.pl/astor-dlugowlosa-pieknosc-szuka-domu-oddam-i1660491855.html Moja mamusia bardzoo się ucieszyła. Aleggro jest śliczne :) Quote
lilith27 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 pako cudo astora baner może lepiej na jaśniejsze tło przerobić albo rzucic psu wyciętemu cień ciemny i dopiero na tło ciemne narzucić ale kinga jak Ty się ucysz dopiero.........to ja chylę Ci czoła Quote
kasumi Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 lilith27 napisał(a):pako cudo astora baner może lepiej na jaśniejsze tło przerobić albo rzucic psu wyciętemu cień ciemny i dopiero na tło ciemne narzucić ale kinga jak Ty się ucysz dopiero.........to ja chylę Ci czoła mi ogólnie bardziej podoba się baner pako, jest taki wiosenny.. :) a astor miał takie zdjęcia...ma biało całego bym nie przerobiła...(miał szare i białe zdjęcia...) Quote
anhata Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Właśnie mama ma skierować prośbę do Jamora, aby zrobił zdjęcia Astorowi, gdy on biegnie, skacze, wygłupia się ;> Quote
lilith27 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 kasumi napisał(a):mi ogólnie bardziej podoba się baner pako, jest taki wiosenny.. :) a astor miał takie zdjęcia...ma biało całego bym nie przerobiła...(miał szare i białe zdjęcia...) wycinasz sobie obraz ze zdjęcia na przykład pies (pako czy astor) wycięte zwierzątko (bez tła) obrzuć dookoła tłem -cieniem (taka opcja jest w gimp w programie za free) i dopiero wstawiaj obrazek na inne tło takie jakie Ci pasuje względem dobranego tła - cienia Quote
kasumi Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [quote name='lilith27']wycinasz sobie obraz ze zdjęcia na przykład pies (pako czy astor) wycięte zwierzątko (bez tła) obrzuć dookoła tłem -cieniem (taka opcja jest w gimp w programie za free) i dopiero wstawiaj obrazek na inne tło takie jakie Ci pasuje względem dobranego tła - cienia chodzi o to, że tło maluje sama pędzlem? z palety barw? coś takiego? ale powiem Ci, że nie z każdym psem takie coś pasuje...dzisiaj się męczyłam z 30 min., żeby zrobić taki baner jak ma Boldi (z własnym tłem) to jak skończyłam, to stwierdziłam, że wyszło okropnie.... Quote
lilith27 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [quote name='kasumi']chodzi o to, że tło maluje sama pędzlem? z palety barw? coś takiego? ale powiem Ci, że nie z każdym psem takie coś pasuje...dzisiaj się męczyłam z 30 min., żeby zrobić taki baner jak ma Boldi (z własnym tłem) to jak skończyłam, to stwierdziłam, że wyszło okropnie.... ten cień o jakim mówię i to tło co malujesz można razem dobrać jednym kolorem ten cień to to co widzisz w anhaty banerku ten baner moki "moka prosi o pomoc" Quote
kasumi Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 nie bardzo wiedziałabym jak to zrobić...na białym tle? Quote
anhata Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Był telefon w sprawie Pako. Dzwoniła młoda studentka z Olkusza. Niestety jej w życiu też może się 10 razy odmienić, zmienić, więc odmówiliśmy. Kasumi , allegro braci chyba już nieaktualne ? Quote
sylwija Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 mój Pako pojechał wczoraj do domku, Wasz też w końcu musi znaleźć ten właściwy :) trzymam kciuki za dobre domki dla obu braci Quote
anhata Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 sylwija napisał(a):mój Pako pojechał wczoraj do domku, Wasz też w końcu musi znaleźć ten właściwy :) trzymam kciuki za dobre domki dla obu braci To super wiadomość. Ja nie napisałam, że w zeszłą sobotę moja mama była na wizycie przedadopcyjnej u Pana, który mieszka w Radomiu. Niestety, Pan powiedział, ze Pako nie będzie mógł wchodzić do domu W OGÓLE. Buda też była niezaciekawa. Quote
Recommended Posts