Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

red napisał(a):
Mam tylko zastrzeżenie do stylu, z tekstu wynika, że wszyscy razem, tzn panie i psiaki trafiły do domu tymczasowego...

Dobrze, że zauważyłaś. Kocham pisać pod presją. Już nigdy tego nie zrobię.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pako miał zrobione gumtree dwa dni temu, tuz przed północą. W tej chwili ma 59 wizyt. Niezły wynik. Wczoraj mu też zrobiłam ogłoszenia na różnych portalach: przygarnijzwierzaka, morusek, cafeanimal, adopcjapsa. Zresztą innym swoim podopiecznym też.

Posted

DZISIEJSZE WPŁATY:

waren - 50 zł ( wpłata wcześniej już zaznaczona)
Wiking042 - 50 zł
A. P. K. - 48 zł <--- nie wiem, czy mogę podać pełne imiona i nazwisko

Dziękuję bardzo za pomoc finansową. Jutro uzupełnię na pierwszej stronie.

Posted

Ta ostatnia wpłata jest od Pani Asi która odpowiedziała na ogłoszenie o Paku i Astorze, niestety nie może adoptować psiaków, ale zdecydowała pomóc finansowo. Pani Asia roześle też link do wątku chłopaków do znajomych, aby więcej osób dowiedziało się o nich, bardzo dziękujemy:):)

Posted

[FONT="Georgia"][SIZE="5"]Niepewność…Jedynie tak można określić jego los.

Gdy zimą przyszedł na świat w metalowej rurze, ani on....ani jego brat nie mieli świetlanych perspektyw na przyszłe psie życie. Jednak wbrew złej fortunie obydwaj bracia znaleźli cudowny dom. Lecz jakże bywa los okrutny, a dola przewrotne pisze scenariusze..........Obydwaj bracia stracili dom, gdy diametralnie zmieniło się życie ich dotychczasowej Pani.

Proszę nie pozwól, żeby psiak trafił do schroniska tylko dlatego, że sytuacja życiowa jego dotychczasowej właścicielki rzuca kłody na drodze psiego szczęścia.

Pako to cudowny młody pies, który wie jak wygląda życie z ludzką sforą. Piesek ma ok. dwóch lat. To już odchowany psiak, który szaleństwa szczenięce ma za sobą, więc nie niszczy nic w domu.

W kłębie ma ok. 60 cm. (średniak) i ma bardzo efektowną sierść.

Zachowuje w domu czystość. Potrafi chodzić na smyczy. Ładnie jeździ w samochodzie.

Wobec ludzi jest ufny i przyjazny, choć w pierwszym kontakcie z zupełnie nowym otoczeniem jest dość ostrożny.
Pako w porównaniu z bratem jest bardziej ostrożny i czeka na pierwszy krok tego drugiego.

Pako jest bardzo przywiązany do swojego brata. Od kołyski aż po dziś spędzili razem każdy dzień.

Być może rozważysz adopcję ich obydwóch.????????

Jesli tak to nic dziwnego. Posiadając jedno zwierzę, nigdy nie zaznasz tej magii, która ujawnić się może tylko przy psim (choćby najmniejszym) stadzie.

Psiaki przebywają obecnie w hotelu w Warce, gdzie również inne zwierzęta oczekują na adopcje.
Gorąco zapraszam do odwiedzin www.jamor.pl

Służymy pomocą transporcie. Warunkiem jest podpisanie umowy adopcyjnej jak w każdym cywilizowanym kraju.
*
Więcej informacji pod numerem :515 184 855.

Psa oddam tylko w dobre i sprawdzone ręce. Oferty składane przez uprzedniego kontaktu będą uznawane za nieważne.
[/FONT]

myślę Ania, że taki teks Cię satysfakcjonuje
forma i zamysł twój......

jutro wystawie ogłoszenia
wcieło mi tekst w allegro
coś się zle ładuje
jutro na drugim komputerze wrzuce

Posted

Nie mogłam się tutaj dostać. Na otwracie strronek czekam bardzo długo. Znowu coś zmieniają na dogo ? Muszę zrobić rozliczenie. Czas przesłać Jamorowi 800 złotych.
W przyszła sobotę jedziemy do hotelu.
Dzięki lilith za allegro. Tylko moje formy wypowiedzi są krótkie.

Posted

Spokojnej nocy psiaki. :-)
Wogóle z dogo coś jest od jakiegoś czasu coś nie tak posty skaczą jak szalone, długo wczytują się strony, a na jeden z wątków od chyba 3 dni nie mogę wogóle wejść.

Posted

Jutro jedziemy do psich braci. Jesteśmy umówieni z jamorem na 10 rano. Niestety, nie wiem, czy nie przełożymy wyjazdu ze względu na pogodę. Jak ma tak lać, to nie ma sensu jechać.

Posted

Właśnie sęk w tym, ze jak nie będzie padało, to i tak zostanie spore błotko. Ziemia w lesie tak szybko nie wchłonie wilgoci. Psiaki zaś ostatnio miały kaszel.

Posted

Wystawiłam ogłoszenia z różnym tekstem. Oto jedno z nich:

Jestem przystojnym blondynem o imieniu Pako. Mam dwa latka, 90 cm w kłębie i 60 cm wysokości. Jestem nieśmiały i szczekam, gdy się boję. Ładnie jeżdżę w samochodzie, zachwowuję czystość i nie niszczę w domu. Posiadam aktualne szczepienia. Czy pokochasz mnie i dasz mi dom ?

Teraz przebywam w hotelu u szkoleniowca. Chcesz zobaczyć, jak sobie radzę ? Wejdź i zobacz http://jamor.pl Tam jest cała moja galeria zdjęć.

[FONT=Times New Roman]Telefon w sprawie adopcji: 515 184 855[/FONT]

Posted

Monday napisał(a):
Wysłałam pieniądze z bazarku dla Pako i Astora - 100zł

Ooo dziękujemy. Jutro napiszę rozLiczenie,ponieważ wysłaliśmy Jamorowi pieniążki..