Sabina02 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Czemu Manti zamienila sie w kota w pierwszym poscie (i w Allegro)? :razz: Quote
martka1982 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Do domu pojechała Sofia - adopcja lokalna:) W jej miejsce Jadzia. Nie wiem co się stało z tym zdjęciem, wymieniłam na inne:) SOFIA - bardzo towarzyska, młoda sunia. Uwielbia biegać i szaleć, jest zawsze pierwsza do wygłaskania. Jest po zabiegu sterylizacji. Quote
Sabina02 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 martka1982 napisał(a):Do domu pojechała Sofia - adopcja lokalna:) W jej miejsce Jadzia. Nie wiem co się stało z tym zdjęciem, wymieniłam na inne:) Wszystko poprawione w grupowym Allegro. :lol: Quote
martka1982 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Do domu pojechała Manti:) Adopcja lokalna:) MANTI młodziutka i bardzo przyjazna. Szybko przywiązuje się do człowieka a jak już sobie kogoś wybierze to chodzi za tą osobą krok w krok:) Bardzo słodka i oddana sunia. Ma około 1.5 roku Quote
martka1982 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Borek w domu. Adopcja lokalna:) BOREK - w schronisku od 29 marca. Na początku był bardzo wystraszony i nieśmiały. Teraz dzielnie wychodzi na spacerki, ładnie chodzi na smyczy i bardzo lubi towarzystwo zwierząt oraz ludzi. Quote
martka1982 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Adopcja lokalna:) JADZIA - najmniejsza sunia w schronisku! Jest psiną słodką,radosną i niezwykle pocieszną. Bardzo malutka i bardzo leciutka:) Quote
martka1982 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Nowe mordki na pierwszej stronie:) Quote
Sabina02 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ciesze sie, ze młodziaki znajduja domki! :loveu: Wszystko uzupelnilam i zmienilam w Allegro. :lol: Z oryginalnego "składu" w grupowym Allegro zostala tylko Chrupka i Kolba. :sad: Quote
martka1982 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Pozwolę sobie.... Psiak z naszego schronu pojechał do płatnego DT. Część funduszy na jego pobyt już jest ale części nadal brakuje. Pomóżcie proszę Mała kudłata kuleczka,11 letni Spajki bez oczka.W DT u Morii prosimy o deklaracje Quote
martka1982 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Andżela oraz Bri znalazły domy:) BRI to około 2 letnia suczka. Jest bardzo łagodna i przyjazna w stosunku do ludzi, łasi się i sama domaga głaskania. Ładnie chodzi na smyczy i jest grzeczna. Z postury i sierści przypomina jamnika, ale główkę ma zupełnie niejamnikowatą:). Jest po sterylizacji. Quote
martka1982 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Milagros wczoraj znalazła dom:) MILAGROS ur. pod koniec 2007 roku, jest po sterylizacji. Milagros jest sunią żywiołową i radosną. Akceptuje psy oraz koty. Świetnie czułaby się w domu z ogrodem. Jest po sterylizacji. Quote
Sabina02 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 martka1982 napisał(a):W miejsce Milagros wchodzi Tija:) Allegro zamienione. :lol: Milagros! :multi: PS. A co to za cudo w Twoim poscie nr. 187? Quote
martka1982 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 To Andżela. Pisałam wcześniej,że znalazła dom ale nie wstawiłam jej zdjęcia. Quote
martka1982 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 PITA znalazła dom dzięki akcji adopcyjnej w centrum handlowym wczoraj:) Quote
martka1982 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 IGA znalazła wczoraj dom - adopcja lokalna:) Quote
Sabina02 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 martka1982 napisał(a):To Andżela. Pisałam wcześniej,że znalazła dom ale nie wstawiłam jej zdjęcia. Chyba wczesniej miala inne zdjecie, bo jej nie poznalam. :oops: Pita i Iga!!!! :multi: :multi: :multi: Jakies nowe psiaki za Pite i Ige do Allegro masz? Quote
martka1982 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Już są - Sonia i Kristi. Dzięki akcji w centrum handlowym domy znalazło 13 psów oraz 5 kotów:) Mamy nadzieję,że wszystkie domy będą odpowiedzialne i żaden zwierzak nie wróci - będziemy dzwonić i dowiadywać się co u zwierzaków. Pan od Fasolki mówił,że sunia tęskni, jest osowiała i nie chce jeść - ale wiadomo, takie mogą być początki. W końcu ona pół życia spędziła w schronie, to był jej dom. Nie pisałam Ci wcześniej ale jakiś czas temu przyjechali do nas państwo aż z Pomorza, ponieważ na Twoim allegro znaleźli Platana i tak im przypominał psa, który im odszedł,że chcieli go koniecznie mieć. Później jednak stwierdzili,że nie jest tak podobny jak sądzili i zaadoptowali szczeniaka. Quote
Sabina02 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 martka1982 napisał(a):Już są - Sonia i Kristi. Dzięki akcji w centrum handlowym domy znalazło 13 psów oraz 5 kotów:) Mamy nadzieję,że wszystkie domy będą odpowiedzialne i żaden zwierzak nie wróci - będziemy dzwonić i dowiadywać się co u zwierzaków. Pan od Fasolki mówił,że sunia tęskni, jest osowiała i nie chce jeść - ale wiadomo, takie mogą być początki. W końcu ona pół życia spędziła w schronie, to był jej dom. Nie pisałam Ci wcześniej ale jakiś czas temu przyjechali do nas państwo aż z Pomorza, ponieważ na Twoim allegro znaleźli Platana i tak im przypominał psa, który im odszedł,że chcieli go koniecznie mieć. Później jednak stwierdzili,że nie jest tak podobny jak sądzili i zaadoptowali szczeniaka. Az 18 zwierzatek znalazlo dom! :multi: Bedziecie jeszcze robic takie akcje? Fasolka napewno dojdzie do siebie, trzeba tylko troche czasu. Szkoda, ze Platan nie pojechal do domku... ale dobrze, ze chociaz szczeniorkowi sie poszczescilo. :p PS. Kristi i Sonia dodane do Allegro. :p Quote
martka1982 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Tak, zamierzamy je robić co około 3 miesiące. Quote
martka1982 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Pojechała dzisiaj do domu dzięki allegro. W jej miejsce Lanka TIJA trafiła do schroniska 15 września 2009r. Ma około 4 miesięcy i sięga poniżej kolan. To typowy szczeniak - jest wesoła i skora do zabaw. Quote
Sabina02 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Dostalam e-maila w sprawie Zwiejki. Przeslalam ja na Twoja skrzynke. Prosze sprawdz i odpisz tej osobie. Dzieki! :p Tija w domku! :multi: Wymienilam Tije na Lanke w grupowym Allegro. :p Quote
martka1982 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 DYDEK od wczoraj ma dom w Gnieźnie:) Quote
Recommended Posts