Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do domu pojechała Sofia - adopcja lokalna:)
W jej miejsce Jadzia.
Nie wiem co się stało z tym zdjęciem, wymieniłam na inne:)

SOFIA - bardzo towarzyska, młoda sunia. Uwielbia biegać i szaleć, jest zawsze pierwsza do wygłaskania. Jest po zabiegu sterylizacji.

Posted

martka1982 napisał(a):
Do domu pojechała Sofia - adopcja lokalna:)
W jej miejsce Jadzia.
Nie wiem co się stało z tym zdjęciem, wymieniłam na inne:)

Wszystko poprawione w grupowym Allegro. :lol:

• 3 weeks later...
Posted

Do domu pojechała Manti:) Adopcja lokalna:)

MANTI młodziutka i bardzo przyjazna. Szybko przywiązuje się do człowieka a jak już sobie kogoś wybierze to chodzi za tą osobą krok w krok:) Bardzo słodka i oddana sunia. Ma około 1.5 roku

Posted

Borek w domu. Adopcja lokalna:)

BOREK - w schronisku od 29 marca. Na początku był bardzo wystraszony i nieśmiały. Teraz dzielnie wychodzi na spacerki, ładnie chodzi na smyczy i bardzo lubi towarzystwo zwierząt oraz ludzi.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Andżela oraz Bri znalazły domy:)

BRI to około 2 letnia suczka. Jest bardzo łagodna i przyjazna w stosunku do ludzi, łasi się i sama domaga głaskania. Ładnie chodzi na smyczy i jest grzeczna. Z postury i sierści przypomina jamnika, ale główkę ma zupełnie niejamnikowatą:). Jest po sterylizacji.

Posted

Milagros wczoraj znalazła dom:)

MILAGROS ur. pod koniec 2007 roku, jest po sterylizacji. Milagros jest sunią żywiołową i radosną. Akceptuje psy oraz koty. Świetnie czułaby się w domu z ogrodem. Jest po sterylizacji.

Posted

martka1982 napisał(a):
To Andżela. Pisałam wcześniej,że znalazła dom ale nie wstawiłam jej zdjęcia.

Chyba wczesniej miala inne zdjecie, bo jej nie poznalam. :oops:

Pita i Iga!!!! :multi: :multi: :multi:

Jakies nowe psiaki za Pite i Ige do Allegro masz?

Posted

Już są - Sonia i Kristi.
Dzięki akcji w centrum handlowym domy znalazło 13 psów oraz 5 kotów:) Mamy nadzieję,że wszystkie domy będą odpowiedzialne i żaden zwierzak nie wróci - będziemy dzwonić i dowiadywać się co u zwierzaków.
Pan od Fasolki mówił,że sunia tęskni, jest osowiała i nie chce jeść - ale wiadomo, takie mogą być początki. W końcu ona pół życia spędziła w schronie, to był jej dom.
Nie pisałam Ci wcześniej ale jakiś czas temu przyjechali do nas państwo aż z Pomorza, ponieważ na Twoim allegro znaleźli Platana i tak im przypominał psa, który im odszedł,że chcieli go koniecznie mieć. Później jednak stwierdzili,że nie jest tak podobny jak sądzili i zaadoptowali szczeniaka.

Posted

martka1982 napisał(a):
Już są - Sonia i Kristi.
Dzięki akcji w centrum handlowym domy znalazło 13 psów oraz 5 kotów:) Mamy nadzieję,że wszystkie domy będą odpowiedzialne i żaden zwierzak nie wróci - będziemy dzwonić i dowiadywać się co u zwierzaków.
Pan od Fasolki mówił,że sunia tęskni, jest osowiała i nie chce jeść - ale wiadomo, takie mogą być początki. W końcu ona pół życia spędziła w schronie, to był jej dom.
Nie pisałam Ci wcześniej ale jakiś czas temu przyjechali do nas państwo aż z Pomorza, ponieważ na Twoim allegro znaleźli Platana i tak im przypominał psa, który im odszedł,że chcieli go koniecznie mieć. Później jednak stwierdzili,że nie jest tak podobny jak sądzili i zaadoptowali szczeniaka.

Az 18 zwierzatek znalazlo dom! :multi: Bedziecie jeszcze robic takie akcje?

Fasolka napewno dojdzie do siebie, trzeba tylko troche czasu.

Szkoda, ze Platan nie pojechal do domku... ale dobrze, ze chociaz szczeniorkowi sie poszczescilo. :p

PS. Kristi i Sonia dodane do Allegro. :p

• 2 weeks later...
Posted

Pojechała dzisiaj do domu dzięki allegro.
W jej miejsce Lanka

TIJA trafiła do schroniska 15 września 2009r. Ma około 4 miesięcy i sięga poniżej kolan. To typowy szczeniak - jest wesoła i skora do zabaw.

Posted

Dostalam e-maila w sprawie Zwiejki. Przeslalam ja na Twoja skrzynke. Prosze sprawdz i odpisz tej osobie. Dzieki! :p

Tija w domku! :multi:

Wymienilam Tije na Lanke w grupowym Allegro. :p

• 4 weeks later...