martka1982 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 w domkach są: AZALIA - około 2.5 roczna suczka. Ma ładne, szorstkowłose umaszczenie. Jest niezwykle cicha, spokojna i łagodna. LUSI - zaledwie 8 miesięczna suńka. Już po sterylizacji. Również cicha i spokojna, zupełnie nieszczekliwa. Bardzo grzecznie zachowuje się na spacerach. MURKA - malutka, rezolutna suczka.Ma około półtora roku. Na spacerach chodzi bez smyczy i bardzo się pilnuje. Chce być zawsze blisko człowieka Quote
Sabina02 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Powodzenia w nowych domkach słodziaki! :hand: Uzupelnilam Allegro. :) Quote
Sabina02 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Martka1982, przekazalam Ci e-maila, ktorego dostalam z Allegro. Prosze sprawdz swoja skrzynke e-mailowa i odpisz tej osobie. Dzieki! :) Quote
martka1982 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 znalazła domek TUSIA najmniejsza sunia w schronisku, sięga zaledwie ciut powyżej kostki. Ma około 1.5 roku. Jest bardzo spokojną i cichą suczką. Sabina jeszcze raz wielkie dzięki za Sarę! W miejsce Tusi pojawia się ETNA Quote
Sabina02 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 martka1982 napisał(a):Sabina jeszcze raz wielkie dzięki za Sarę! W miejsce Tusi pojawia się ETNA Powodzenia Tusienko!!! :bye: Martka1982, a dlaczego dziekujesz mi za Sare? :crazyeye: Quote
martka1982 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Finezja i Mikuś w domu ale problemy techniczne nie pozwalają mi dzis wstawić nowe fotki Finezja pojechała z allegro az do Rzeszowa, a Mikus, rownież z allegro do Krakowa - zawoziłam go do Łodzi i tam spotkałam sie z jego nowymi właścicielami - super ludzie! Mikuś naprawdę dobrze trafił. Państwo od Finezji też fajni, sami po nią przyjechali do Konina, akurat byłam w schronie,więc pomachałam jej na pożegnanie:) Quote
Sabina02 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ale dzisiaj super wiesci nam przynosisz Martka!!! :loveu: Czy sa jakies nowe slicznoty i pieknisie do dodania do grupowego Allegro? Quote
martka1982 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 w ich miejsce prezentują się Dżenis i Ola:) Quote
Sabina02 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 martka1982 napisał(a):w ich miejsce prezentują się Dżenis i Ola:) Zmienilam w Allegro. :lol: Quote
martka1982 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Ola znalazła domek z allegro, w jej miejsce prezentuję Darmę:) Quote
Sabina02 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 martka1982 napisał(a):Ola znalazła domek z allegro, w jej miejsce prezentuję Darmę:) Super ze Ola juz w domku!!! :multi:Allegro zmienilam. Martka1982, a te pieski maja robione indywidualne Allegra, czy znajduja domy z tego grupowego? Quote
martka1982 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 cześci z nich robię oddzielne ale nigdy nie pytam z którego idą Quote
martka1982 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 znalazły domy: Etna to około roczna, bardzo łagodna, towarzyska i przyjazna suczka. Czego chcieć więcej? FRIDA, ma około 4 latek, a w schronisku jest od 05.01.2007r. Frida to mała, spokojna i bardzo łagodna suczka. Jest opanowana i bezkonfliktowa. Akceptuje zarówno koty jak i psy. W pierwszym kontakcie troszkę nieufna, natomiast po bliższym kontakcie wtula się w ramiona i wymusza głaskanie. Suczka potrafi obszczekać obcych, ale tak naprawdę to kochana i łagodna sunia. Jest już po sterylizacji. Quote
Sabina02 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Hurraaa!!! Nastepne dwie dziewczynki w domu!!! :multi::multi::multi: Wymienilam je w grupowym Allegro na Lucynke i Malte. :lol: Quote
martka1982 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 jeśli chodzi o Fridę to jest to ogromny sukces, bo ona jest specyficzną suczką i długo czekała na dom. tym bardziej się cieszę,bo była jedynym psem, którego ja zaproponowałam do Mojego Psa (inne wybrało częściowo kierownictwo) no i udało się:) ma dom z ogrodem, a początki z pewnością są dla niej bardzo trudne. przed adopcją miała robiony cały komplet badań bo "ciężko" chodziła. okazało się,że dlatego się tak porusza, gdyż jest po prostu tłuściutka:))) Quote
Sabina02 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 martka1982 napisał(a):jeśli chodzi o Fridę to jest to ogromny sukces, bo ona jest specyficzną suczką i długo czekała na dom. tym bardziej się cieszę,bo była jedynym psem, którego ja zaproponowałam do Mojego Psa (inne wybrało częściowo kierownictwo) no i udało się:) ma dom z ogrodem, a początki z pewnością są dla niej bardzo trudne. przed adopcją miała robiony cały komplet badań bo "ciężko" chodziła. okazało się,że dlatego się tak porusza, gdyż jest po prostu tłuściutka:))) Rzeczywiscie dlugo byla w schronisku. W moim grupowym Allegro tez troche byla. Takie adopcje ciesza najbardziej! :multi: Jeszcze zeby Chrupka i Kolba znalazly domek, to bylabym w siodmym niebie. Quote
martka1982 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 znalazł się właściciel Tofika i pies wrócił do domu:) TOFIK Jest bardzo grzeczny, lubi spacery i bardzo ładnie chodzi na smyczy.Ma około 3 lat. Quote
Sabina02 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Ale Tofik musial sie cieszyc jak Pancio przyszedl po niego! :multi: Do Allegro dodajemy tylko Jarusia, czy kogos pominelam? Quote
si_bcw Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 działa. na razie nic oficjalnego nie wiadomo. ja o ewentualnym zamykaniu wiem tylko z radia merkury (http://www.radiomerkury.pl/informacje/pozostale/schronisko-w-koninie-zamknac.html). Zwiejka świeżo adoptowana, Malta jest nadal w schronie Quote
si_bcw Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 najaktualniej na stronie forum schronu Quote
si_bcw Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 www. schroniskokonin. fora. pl robię spacje między wyrazami bo inaczej wkleja się nieaktywny (nie wiedzieć czemu) link Quote
martka1982 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 adoptowane: JARUŚ - został znaleziony przy ruchliwej jezdni. Piesek jest malutki, ładnie chodzi na smyczy, ma około 5-6 lat ZWIEJKA trafiła do schroniska 19 lutego 2009r wraz z dwoma szczeniaczkami. Początkowo była nieufna i płochliwa, teraz jednak biega już z innymi psami po podwórku i otwiera się na ludzi i świat. Jest po sterylizacji, ma około 2-2.5 roku. Quote
Sabina02 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Jaruś, Zwiejka - Powodzenia psiaczki!!! :multi: :bye: Róża i Frank dodane do grupowego Allegro. :lol: Quote
Recommended Posts