Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w domkach są:
AZALIA - około 2.5 roczna suczka. Ma ładne, szorstkowłose umaszczenie. Jest niezwykle cicha, spokojna i łagodna.

LUSI - zaledwie 8 miesięczna suńka. Już po sterylizacji. Również cicha i spokojna, zupełnie nieszczekliwa. Bardzo grzecznie zachowuje się na spacerach.

MURKA - malutka, rezolutna suczka.Ma około półtora roku. Na spacerach chodzi bez smyczy i bardzo się pilnuje. Chce być zawsze blisko człowieka

• 2 weeks later...
Posted

znalazła domek
TUSIA najmniejsza sunia w schronisku, sięga zaledwie ciut powyżej kostki. Ma około 1.5 roku. Jest bardzo spokojną i cichą suczką.

Sabina jeszcze raz wielkie dzięki za Sarę!
W miejsce Tusi pojawia się ETNA

Posted

martka1982 napisał(a):
Sabina jeszcze raz wielkie dzięki za Sarę!
W miejsce Tusi pojawia się ETNA

Powodzenia Tusienko!!! :bye:

Martka1982, a dlaczego dziekujesz mi za Sare? :crazyeye:

• 3 weeks later...
Posted

Finezja i Mikuś w domu ale problemy techniczne nie pozwalają mi dzis wstawić nowe fotki
Finezja pojechała z allegro az do Rzeszowa, a Mikus, rownież z allegro do Krakowa - zawoziłam go do Łodzi i tam spotkałam sie z jego nowymi właścicielami - super ludzie! Mikuś naprawdę dobrze trafił. Państwo od Finezji też fajni, sami po nią przyjechali do Konina, akurat byłam w schronie,więc pomachałam jej na pożegnanie:)

• 2 weeks later...
Posted

martka1982 napisał(a):
Ola znalazła domek z allegro, w jej miejsce prezentuję Darmę:)

Super ze Ola juz w domku!!! :multi:Allegro zmienilam.

Martka1982, a te pieski maja robione indywidualne Allegra, czy znajduja domy z tego grupowego?

• 3 weeks later...
Posted

znalazły domy:
Etna to około roczna, bardzo łagodna, towarzyska i przyjazna suczka. Czego chcieć więcej?

FRIDA, ma około 4 latek, a w schronisku jest od 05.01.2007r.
Frida to mała, spokojna i bardzo łagodna suczka. Jest opanowana i bezkonfliktowa. Akceptuje zarówno koty jak i psy. W pierwszym kontakcie troszkę nieufna, natomiast po bliższym kontakcie wtula się w ramiona i wymusza głaskanie. Suczka potrafi obszczekać obcych, ale tak naprawdę to kochana i łagodna sunia. Jest już po sterylizacji.

Posted

jeśli chodzi o Fridę to jest to ogromny sukces, bo ona jest specyficzną suczką i długo czekała na dom. tym bardziej się cieszę,bo była jedynym psem, którego ja zaproponowałam do Mojego Psa (inne wybrało częściowo kierownictwo) no i udało się:) ma dom z ogrodem, a początki z pewnością są dla niej bardzo trudne. przed adopcją miała robiony cały komplet badań bo "ciężko" chodziła. okazało się,że dlatego się tak porusza, gdyż jest po prostu tłuściutka:)))

Posted

martka1982 napisał(a):
jeśli chodzi o Fridę to jest to ogromny sukces, bo ona jest specyficzną suczką i długo czekała na dom. tym bardziej się cieszę,bo była jedynym psem, którego ja zaproponowałam do Mojego Psa (inne wybrało częściowo kierownictwo) no i udało się:) ma dom z ogrodem, a początki z pewnością są dla niej bardzo trudne. przed adopcją miała robiony cały komplet badań bo "ciężko" chodziła. okazało się,że dlatego się tak porusza, gdyż jest po prostu tłuściutka:)))

Rzeczywiscie dlugo byla w schronisku. W moim grupowym Allegro tez troche byla. Takie adopcje ciesza najbardziej! :multi: Jeszcze zeby Chrupka i Kolba znalazly domek, to bylabym w siodmym niebie.

• 4 weeks later...
Posted

adoptowane:
JARUŚ - został znaleziony przy ruchliwej jezdni. Piesek jest malutki, ładnie chodzi na smyczy, ma około 5-6 lat

ZWIEJKA trafiła do schroniska 19 lutego 2009r wraz z dwoma szczeniaczkami. Początkowo była nieufna i płochliwa, teraz jednak biega już z innymi psami po podwórku i otwiera się na ludzi i świat. Jest po sterylizacji, ma około 2-2.5 roku.