Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś adoptowany:) W jego miejsce Iga

SZON przybył do schroniska na początku tego roku. Miał odmrożony ogonek, pewnie bardzo zmarzł błąkając się po dworze. To młody, bardzo radosny i przyjazny piesek. Lubi zabawę z innymi czworonogami oraz głaskanie.

Posted

martka1982 napisał(a):
Karola wstawisz zdjęcia Chrupki i Kolby?

Mam ich zdjęcia na aparacie wyglądały pięknie, ale są beznadziejne i rozmazane... ehh mój aparat nawala :angryy:
Ale będę jutro w schronie to im porobie sesje...

I'm sorry :roll:

Posted

Adoptowana dzięki allegro:)

ARIA w schronisku od 19 maja 2009. Jest jeszcze trochę bojaźliwa ale pilnuje się człowieka, gdy wychodzi na spacer. Akceptuje inne psy i chętnie się z nimi bawi. Jest młoda, łagodną suczką.

Posted

Adopcja lokalna:)

MASAJ - to około 2 letni mały, kudłaty piesek przytulanka. Potrafi ładnie chodzić na smyczy i jest bardzo zapatrzony w człowieka. Masaj nie przepada za innymi psami, dlatego powinien być jedynym psem w domu.

Posted

Piegusek jedzie do Poznania. W jego miejsce Borek:)

PIEGUSEK około 2 miesięczne szczenię. Do schroniska trafił gdy miał miesiąc - musiał być wtedy karmiony z butelki. Teraz jest już samodzielny, zaszczepiony i gotowy aby opuścić to miejsce.

Posted

Super ze Lenka w domciu!!!! Lubie ten watek, bo psiaki tu sa mlode i szybko do domkow ida! :multi:

Aha, dodalam jeszcze do grupowego Allegro slicznot i pieknisiow Janeczke, Keri, Beri i Szeri. Nawet jesli maja indywidualne Allergo, to dobrze zeby byly tez w tym grupowym, bo ono jest caly czas wyrozniane, wiec szanse na zauwazenie sa wieksze... :lol:

Posted

Bonnie dzisiaj pojechała do nowego domu. Oby tym razem szczęśliwie:)
Wstawiłam lepsze zdjęcia Komety oraz Nel i dodałam informacje o ich wieku.
Żegnam się z dogomanią na 2 tyg, więc jeśli w tym czasie któryś psiut znajdzie dom to Karolcia poinformuje i wklei nowe zdjęcia np Kali czy Fridy, a ja po powrocie przekleję:)