Sabina02 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Karolcia_ko5 napisał(a):Pita jest już po sterylizacji. ;) Dodalam ta informacje do Allegro. :lol: Quote
Karolcia_ko5 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 W nowym domku ;) PRAXI to niespełna roczna, bardzo żywiołowa i radosna suczka. Niedługo przejdzie zabieg sterylizacji. Ładnie chodzi na smyczy i pilnuje się człowieka, gdy biega bez niej. Quote
Karolcia_ko5 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 W miejsce Praxi wchodzi Frida, jak martka wróci to w pierwszym poście wporwadzi zmiany. FRIDA, ma około 4 latek, została przywieziona z Sokółek 05.01.2007r. Frida to mała, spokojna i bardzo łagodna suczka. Jest opanowana i bezkonfliktowa. Akcpetuje zarówno koty jak i psy. W pierwszym kontakcie troszkę nie ufna, natomiast po bliższym kontakcie wtula się w ramiona i wymusza głaskanie. Suczka potrafi obszczekać obcych, ale tak naprawdę to kochana i łagodna sunia. Jest już po sterylizacji. Quote
Sabina02 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Karolcia_ko5']W nowym domku ;) PRAXI to niespełna roczna, bardzo żywiołowa i radosna suczka. Niedługo przejdzie zabieg sterylizacji. Ładnie chodzi na smyczy i pilnuje się człowieka, gdy biega bez niej. Huraaa!!! :multi: Quote
Karolcia_ko5 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Juleczka w nowym domku ;) JULKA młoda, energiczna sunia, już po sterylizacji. Jest trochę płochliwa, toleruje inne psy, ładnie chodzi na smyczy, sięga poniżej kolan. Quote
martka1982 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Nie pisałam wcześniej ale mały brzdąc Piegusek został oddany do schroniska:( Ponoć znalazł się już nowy chętny na niego i ma go odebrać we wtorek...zobaczymy...uwierzę gdy pojedzie, nie wcześniej. Ostatnio do schroniska trafiło mnóstwo psów - wakacje. Widzę tutaj Bri, Karinkę, Bambinę, Szantę, Kaszkę.....wszystkie to małe,młode suczki. Wakacje to straszny okres - ludzie podrzucają zwierzaki pod centra handlowe, przerzucają przez bramę schroniska albo zostawiają w kartonie pod schronem.... Quote
Karolcia_ko5 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 W NOWYM DOMKU ;) FORTUNA - niespełna roczna sunia po sterylizacji. Jest bardzo grzeczna, subtelna i delikatna. Sięga poniżej kolan. Quote
martka1982 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Super wiadomość!!! A w jej miejsce Bambina:) Quote
Sabina02 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Cioteczki, jak pewnie wiecie jestem teraz w Polsce. Nie potrawie wklejać fotek do ogłoszeń na kompie, który tu używam, wiec nowe psiaki dołożę w ta niedziele jak już będę w Stanach. A czy Aurora nadal w schronisku? Quote
martka1982 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Nel znalazła dom dzięki allegro! Pojechała aż do Niemiec a państwo sami po nią przyjechali:) W jej miejsce BRI NEL - młoda radosna suczka, przed sterylizacją. Potrafi przeskakiwać ogrodzenie, dlatego lepsze byłoby dla niej mieszkanie w bloku. Jest pełną wigoru, energiczną suczką. Jej wiek został oceniony na około 8 miesięcy. Quote
Sabina02 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Nel w domku! :multi: Uzupelnilam Allegro i pozmienialam co tam trzeba bylo. Cioteczki, prosze sprawdzcie czy wszystko w ogloszeniu jest aktualne: Grupowe Allegro Aha, przydalyby sie lepsze fotki Chrupki i Kolby. :lol: Quote
martka1982 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Z allegro wszystko ok:) Możesz tylko zmienić tekst o Skierce,że znalazła już dom:) Quote
martka1982 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Klementyna znalazła dzisiaj dom dzięki allegro:))) KLEMENTYNA to kilkumiesięczna suczka. Z dnia na dzień staje się coraz bardziej posłuszna i dorośleje. Jest radosną i żywiołową sunią. Dogaduje się z innymi psami oraz lubi kontakt z człowiekiem Quote
Sabina02 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Super! Kochana Klementynka! :multi: Juz najwyzszy czas byl na nia! :lol: Martka1982, czy psiaki z tego watka maja indywidualne Allegro, czy to z tego grupowego znajduja domki? Quote
martka1982 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Z wyjątkiem Chrupki i Kolby wszystkie psy mają również allegro indywidualne. Nie wiem, z którego ludzie je wynajdują. Czasem w ogóle nie wiem,że z allegro. W miejsce Klementyny wchodzi Aronia. Zdjęcie kiepskie i stare. Postaram się jutro zrobić jej porządną sesję zdjęciową, to wstawię. Quote
martka1982 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Kala pojechała dzisiaj do domu. Adopcja lokalna:) KALA - sunia ma około 1,5 roku i jest po sterylizacji. Kala jest bardzo przyjaźnie nastawiona do ludzi, lubi spacery, zabawy i bieganie. Jak przystało na młodego psa jest żywiołowa. Czasem kuleje na jedną łapkę. Quote
martka1982 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 W miejsce Kali jest Milagros. Wstawiłam również porządne zdjęcie Aronii. Quote
Sabina02 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 martka1982 napisał(a):W miejsce Kali jest Milagros. Wstawiłam również porządne zdjęcie Aronii. Juz wymienilam w Allegro. :lol: Jakiej wielkosci jest Milagros? Ze zdjecia trudno stwierdzic. Quote
martka1982 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Sabina na zdjęcia Chrupki i Kolby to będziemy musiały jeszcze trochę poczekać. Dziś chciałam je wyciągnąć na sesję a tu okazuje się,że jedna na bank ma cieczkę a nie wiadomo czy druga też, więc obydwie są na ten czas odseparowane od reszty psów. Może znajdę jakiegoś odważnego, który mi je wyniesie na trawkę przed schron i obroni przed chmarą psów.... Quote
martka1982 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Zapomniałam dopisać,że Milagros i Bri są wysterylizowane. Quote
Sabina02 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 martka1982 napisał(a):Sabina na zdjęcia Chrupki i Kolby to będziemy musiały jeszcze trochę poczekać. Dziś chciałam je wyciągnąć na sesję a tu okazuje się,że jedna na bank ma cieczkę a nie wiadomo czy druga też, więc obydwie są na ten czas odseparowane od reszty psów. Może znajdę jakiegoś odważnego, który mi je wyniesie na trawkę przed schron i obroni przed chmarą psów.... Dobra, to cierpliwie czekam... :p Quote
Recommended Posts