Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W nowym domku ;)
PRAXI to niespełna roczna, bardzo żywiołowa i radosna suczka. Niedługo przejdzie zabieg sterylizacji. Ładnie chodzi na smyczy i pilnuje się człowieka, gdy biega bez niej.

Posted

W miejsce Praxi wchodzi Frida, jak martka wróci to w pierwszym poście wporwadzi zmiany.

FRIDA, ma około 4 latek, została przywieziona z Sokółek 05.01.2007r.
Frida to mała, spokojna i bardzo łagodna suczka. Jest opanowana i bezkonfliktowa. Akcpetuje zarówno koty jak i psy. W pierwszym kontakcie troszkę nie ufna, natomiast po bliższym kontakcie wtula się w ramiona i wymusza głaskanie. Suczka potrafi obszczekać obcych, ale tak naprawdę to kochana i łagodna sunia. Jest już po sterylizacji.

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']W nowym domku ;)
PRAXI to niespełna roczna, bardzo żywiołowa i radosna suczka. Niedługo przejdzie zabieg sterylizacji. Ładnie chodzi na smyczy i pilnuje się człowieka, gdy biega bez niej.

Huraaa!!! :multi:

Posted

Nie pisałam wcześniej ale mały brzdąc Piegusek został oddany do schroniska:(
Ponoć znalazł się już nowy chętny na niego i ma go odebrać we wtorek...zobaczymy...uwierzę gdy pojedzie, nie wcześniej.
Ostatnio do schroniska trafiło mnóstwo psów - wakacje.
Widzę tutaj Bri, Karinkę, Bambinę, Szantę, Kaszkę.....wszystkie to małe,młode suczki.
Wakacje to straszny okres - ludzie podrzucają zwierzaki pod centra handlowe, przerzucają przez bramę schroniska albo zostawiają w kartonie pod schronem....

Posted

Cioteczki, jak pewnie wiecie jestem teraz w Polsce. Nie potrawie wklejać fotek do ogłoszeń na kompie, który tu używam, wiec nowe psiaki dołożę w ta niedziele jak już będę w Stanach.

A czy Aurora nadal w schronisku?

Posted

Nel znalazła dom dzięki allegro! Pojechała aż do Niemiec a państwo sami po nią przyjechali:) W jej miejsce BRI

NEL - młoda radosna suczka, przed sterylizacją. Potrafi przeskakiwać ogrodzenie, dlatego lepsze byłoby dla niej mieszkanie w bloku. Jest pełną wigoru, energiczną suczką. Jej wiek został oceniony na około 8 miesięcy.

• 2 weeks later...
Posted

Klementyna znalazła dzisiaj dom dzięki allegro:)))

KLEMENTYNA
to kilkumiesięczna suczka. Z dnia na dzień staje się coraz bardziej posłuszna i dorośleje. Jest radosną i żywiołową sunią. Dogaduje się z innymi psami oraz lubi kontakt z człowiekiem

Posted

Super! Kochana Klementynka! :multi: Juz najwyzszy czas byl na nia! :lol:

Martka1982, czy psiaki z tego watka maja indywidualne Allegro, czy to z tego grupowego znajduja domki?

Posted

Z wyjątkiem Chrupki i Kolby wszystkie psy mają również allegro indywidualne. Nie wiem, z którego ludzie je wynajdują. Czasem w ogóle nie wiem,że z allegro.
W miejsce Klementyny wchodzi Aronia. Zdjęcie kiepskie i stare. Postaram się jutro zrobić jej porządną sesję zdjęciową, to wstawię.

Posted

Kala pojechała dzisiaj do domu. Adopcja lokalna:)

KALA - sunia ma około 1,5 roku i jest po sterylizacji. Kala jest bardzo przyjaźnie nastawiona do ludzi, lubi spacery, zabawy i bieganie. Jak przystało na młodego psa jest żywiołowa. Czasem kuleje na jedną łapkę.

Posted

martka1982 napisał(a):
W miejsce Kali jest Milagros. Wstawiłam również porządne zdjęcie Aronii.

Juz wymienilam w Allegro. :lol:

Jakiej wielkosci jest Milagros? Ze zdjecia trudno stwierdzic.

Posted

Sabina na zdjęcia Chrupki i Kolby to będziemy musiały jeszcze trochę poczekać. Dziś chciałam je wyciągnąć na sesję a tu okazuje się,że jedna na bank ma cieczkę a nie wiadomo czy druga też, więc obydwie są na ten czas odseparowane od reszty psów.
Może znajdę jakiegoś odważnego, który mi je wyniesie na trawkę przed schron i obroni przed chmarą psów....

Posted

martka1982 napisał(a):
Sabina na zdjęcia Chrupki i Kolby to będziemy musiały jeszcze trochę poczekać. Dziś chciałam je wyciągnąć na sesję a tu okazuje się,że jedna na bank ma cieczkę a nie wiadomo czy druga też, więc obydwie są na ten czas odseparowane od reszty psów.
Może znajdę jakiegoś odważnego, który mi je wyniesie na trawkę przed schron i obroni przed chmarą psów....

Dobra, to cierpliwie czekam... :p