natalia_aa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Czy to oznacza, że Zibo w końcu znalazł swoją przystań? I zostaje na stałe w tym "próbnym" domu? Quote
Greven Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Tak ;) Chłopak już od kilku dni wierci mi dziurę w brzuchu, żebyśmy w końcu podpisali finalną umowę, muszę do niego w końcu podjechać. Quote
Alicja Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to za finał :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaga21 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Greven']Tak, na bieżąco.[/QUOTE] no dziękuję ci bardzo za wyczerpującą odpowiedź. Quote
agaga21 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Greven']Proszę uprzejmie.[/QUOTE] nie proś mnie więcej o żadne ogłoszenia dla twoich psów.:angryy: twoja bezczelność nie ma granic Quote
Greven Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Nie rozumiem, o co Ci chodzi. Zapytałaś. Odpowiedziałam. Ogłoszenia robisz nie dla mnie, a dla psów, więc jakie znaczenie ma, pod czyją opieką ten pies się znajduje? Twoja postawa wyraźnie pokazuje, jak ludzkie konflikty odbijają się na zwierzętach. Odpowiedź mi się nie spodobała? To strzelę focha. Gdzie w tym wszystkim pies? Quote
agnieszka32 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Odświeżamy temat ZIBO. Co się dzieje z psem??? Bo o ile wiem, to nic dobrego! [url]http://www.dogomania.pl/threads/182926-Ratujemy-Szczeci%C5%84skie-ASTY-!!!-Grozi-im-EUTANAZJA-!!?p=16179825#post16179825[/url] Quote
Greven Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Niestety nic dobrego. Po 2 latach wrócił z adopcji, ponieważ opiekun rzekomo ma pracę poza miejscem zamieszkania. Pies wrócił chudy, z problemami skórnymi i na dodatek przejawia agresję. Z powodu agresji miał być poddany eutanazji, bo podobno nie ma kto się nim opiekować pod nieobecność opiekuna, rodzina i znajomi się go boją. Podczas spaceru raz dość ostro postawił mnie pod ścianą, dobrze że miał kaganiec. Quote
agnieszka32 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 To Zibo był w DT czy w DS? Chłopak twierdzi, że nie podpisywał umowy adopcyjnej z PE. Kurczę, no :( Quote
agaga21 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='Greven']Podczas spaceru raz dość ostro postawił mnie pod ścianą, dobrze że miał kaganiec.[/QUOTE] całe szczęście, bo jeszcze by odgryzł ci twój kłamliwy jęzor!:angryy::angryy: Quote
Greven Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 [quote name='agnieszka32']To Zibo był w DT czy w DS? Chłopak twierdzi, że nie podpisywał umowy adopcyjnej z PE.[/QUOTE] DS [quote name='agaga21']całe szczęście, bo jeszcze by odgryzł ci twój kłamliwy jęzor![/QUOTE] Zgłaszam post do moderatora. Jesteś żałosna. Quote
agaga21 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 oj bardzo się boję, bardzo! może byś w końcu zaczęła pisać prawdę? może w końcu się przyznasz co zrobiłaś z basterem! jak się pytałam co u zibo to posłałaś mnie na drzewo. teraz widać dlaczego. jednak pies nie miał tak cudnie jak pisałaś tylko wolałaś zachować to w tajemnicy:angryy::angryy::angryy: Quote
some Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Greven bardzo prosze o odpowiedz na watku Bastera, co sie dzieje z psem- korzystam z tej okazji tutaj, bo widze ze jednak dostep do netu masz i na dogo zagladasz. wiem, ze dziewczyny pisaly do Ciebie smsy w tej sprawie ale niestety nie otrzymaly odpowiedzi.... nie chce byc zlosliwa, wiec grzecznie prosze o odpowiedz na odpowiednim watku. pozdrawiam Quote
Alicja Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 za dużo niejasności w adopcjach czynionych przez ciebie Greven jest więc nie dziw się ze nie wierzymy w to co piszesz ... i dokładnie ..owiałas tajemnicą adopcję Zibo ...może pokażesz nam skan umowy adopcyjnej ... Quote
ageralion Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='Greven']DS[/QUOTE] To bardzo ciekwe, bo wlasciciel nie mial umowy o DS (nie doczekal sie albo od poczatku mial byc tylko DT). Mial papier, ze pies jest Twoj i mial prawo go oddac... Quote
Alicja Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='ageralion']To bardzo ciekwe, bo wlasciciel nie mial umowy o DS (nie doczekal sie albo od poczatku mial byc tylko DT). Mial papier, ze pies nalezy jest Twoj i mial prawo go oddac...[/QUOTE] no i pani prezes znów nie ma dostępu do netu :) Quote
ageralion Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='Alicja']no i pani prezes znów nie ma dostępu do netu :)[/QUOTE] Ale mi analfabetyzm wyszedl :evil_lol: PS jakby nie mial umowy o DT, to nie mialby podstawy szukania pomocy u policji... a tak przynajmniej z ich strony mial wsparcie. Na szczescie nie musieli przyjezdzac... Quote
ania z poznania Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Ręce opadają..................... Quote
agaga21 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 greven, gdzie jest teraz zibo? na niebieskim ktoś się pyta jaki on do psów i suk. Quote
fioneczka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 eeeeeeeeeee pewnie pani prezes nie ma netu :roll: Quote
Recommended Posts