Gosiapk Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Ludzie nie bądźcie frajerami, ślicznotka czeka Quote
Brysio Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 kurcze nie wytrzymałam zrobiłam jednak wyróżnione;) www.allegro.pl/show_item.php?item=592342795 Quote
Lilmo Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 truskawa144 napisał(a):Nikt nie dzwonił. Aż mi trudno w to uwierzyć :shake: Nikt się nie "złapał" na te piękne, smutne oczy ? :-( Ale ja wierze,że trzeba dać ludziom czas, napewno wkrótce ktoś się odezwie! Quote
fizia Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Piękne allegro!!!! Serdeczne dzięki!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiapk Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Brysio napisał(a):kurcze nie wytrzymałam zrobiłam jednak wyróżnione;) www.allegro.pl/show_item.php?item=592342795 Hura! Hura! Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Quote
Lilmo Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Brysio napisał(a):Rudzia ma juz 1 obserwatora:loveu: no,no,no :cool3: Rudzinko trzymam kciuki! :kiss_2: Quote
zulugula Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Do schroniska w Kłomnicach wybierze się najprawdopodobniej ten Pan (tak wspominał przez telefon): zulugula napisał(a):Pan z małej miejscowości niedaleko Częstochowy (na lini Radomsko) szuka najlepiej szczeniaczka lub małej suczki do 1 roku, bo chce po swoejemu odchować. Sunia ma być baaaaardzo maleńka, taka max do 30 cm (najlepiej 25 cm). Piesek potrzebny bo mieli już jednego i uś... (pan zawiesił głos) ...zdechł ze starości. Pan zapewniał mnie, że suczka będzie mieszkała w domu, tj. "taki pies uniwersalny; raz w domu, raz na podwórku". Ale w przypadku jeśli się tam nie sprawdzi, bo będzie rozrabiała (przypominam szczeniak!) lub niszczyła, to trafi do budy. Na sterylkę wstępnie wyraził zgodę. tel: 669 **2 774 e-mail: tomczyk.j***@op.pl Quote
Gosiapk Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 30-to centymetrowe maleństwo do budy? :angryy: Quote
stokrotka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Przecież szczeniaki zawsze rozrabiają, zwłaszcza jak nikogo nie ma w domu. :diabloti::eviltong: Quote
truskawa144 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Jak na linii Radomsko-Częstochowa to ma do wyboru albo nasze schronisko albo to w Radomsku. U nas jeśli to samo powie to nie sadze,że mu ktoś w ogóle psy pokaże,poza tym nie mamy ani pół szczeniaka,tzn mamy ale same już wyrośnięte albo takie które będą dużymi psami,nic miniaturowego. W każdym razie dam jutro znać kierownikowi ze może się taki przyplątać. Quote
Poker Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Napisał zulugula Pan z małej miejscowości niedaleko Częstochowy (na lini Radomsko) szuka najlepiej szczeniaczka lub małej suczki do 1 roku, bo chce po swoejemu odchować. Sunia ma być baaaaardzo maleńka, taka max do 30 cm (najlepiej 25 cm). Piesek potrzebny bo mieli już jednego i uś... (pan zawiesił głos) ...zdechł ze starości. Pan zapewniał mnie, że suczka będzie mieszkała w domu, tj. "taki pies uniwersalny; raz w domu, raz na podwórku". Ale w przypadku jeśli się tam nie sprawdzi, bo będzie rozrabiała (przypominam szczeniak!) lub niszczyła, to trafi do budy. Na sterylkę wstępnie wyraził zgodę. tel: 669 **2 774 e-mail: tomczyk.j***@op.pl słabo się robi od czegoś takiego :angryy: Quote
Gosiapk Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 fizia napisał(a): Rudzia będzie w niebie jak znajdzie swój domek! Quote
zulugula Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 truskawa144 napisał(a):Jak na linii Radomsko-Częstochowa to ma do wyboru albo nasze schronisko albo to w Radomsku. U nas jeśli to samo powie to nie sadze,że mu ktoś w ogóle psy pokaże,poza tym nie mamy ani pół szczeniaka,tzn mamy ale same już wyrośnięte albo takie które będą dużymi psami,nic miniaturowego. W każdym razie dam jutro znać kierownikowi ze może się taki przyplątać. Dzięki, o to właśnie chodziło. Quote
RudaMisia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [LEFT]Prześliczne ma te zaokrąglene uszka:) [/LEFT] Quote
zuzlikowa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 O kurczaczek...tylko nie taki domek!Jak będzie rozrabiać...a co to za pies,który trochę nie narozrabia...porcelanowy? A tym bardziej psiak ze schronu...:shake:od razu trafi u niego do budy! Proszę Pana...proszę lepiej skierować się do sklepu z fajansowymi figurkami!...albo do zabawkowego.Maskotki też nie narozrabiają! Quote
Recommended Posts