malenstwo391 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Zuzlikowa-wiem juz zauwazyłam tą aukcje na allegro :cool3: dlatego pomyślałam że moglibyście dawac znac o wszelkich aukcjach:jumpie: Quote
ihabe Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 No to po znajomości maleństwo zapraszam na bazarek dla mojego oczka w głowie:loveu::loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubrania-ksiazki-cd-dla-samsona-szpica-na-hotel-do-15-06-a-138845/index2.html Quote
fizia Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Szkoda, że nie wszyscy tak mądrze podchodzą do sprawy w sytuacji problemów z zachowaniem psa - jak Maleństwo. Maleństwo pytała o rady, zastosowała się do nich i teraz wszystko jest ok. A pani Saruni, adoptowanej od nas 1,5 roku temu, postanowiła Ją oddać... Nawet nie pyta, jak zaradzic problemom http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-sarunia-kochana-przytulanka-w-typie-rat-terriera-zwrot-z-adopcji-138955/ SZUKAMY TRANSPORTU WARSZAWA - CZĘSTOCHOWA!! Quote
malenstwo391 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Bo ludzie są słabi i jak tylko pojawiają się problemy to wolą pójśc najłatwiejszą drogą i pozbyc się problemu.Czy wyrzucilibyście swoje dziecko gdyby sprawiało problem? Jeśli tak to nie ma co komentowac ale jesli nie to zastanówcie się też ludzie dlaczego wyrzucenie lub oddanie psa przychodzi z Wam z taką łatwościa? W czym pies jest gorszy od człowieka że spotyka go nieszczęśliwy los za nasza sprawą ? To też jest stworzenie,czuje i potrafi kochac tak jak my.Psy są nawet lepsze od nas bo potrafią zaufac pomimo wszystkich okrponych rzeczy ,które je spotkały,potrafia nadal kochac człowieka. To ogromny dar,którego ludzie nie doceniają tak jak wielu rzeczy. Gdzie Wasze serca,Wy mali ludzie, pełni obaw i strachu, Wy ,którzy wyrzucacie lub maltretujecie zwierzęta?Pamiętajcie o jednym wszystkie złe uczynki wracają do człowieka. Quote
fizia Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Ciekawa jestem czy ta śliczna koleżanka Rudzi ma już Dom Quote
malenstwo391 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ślicznotka!!Obydwie na tym zdjęciu wyglądają tak poruszająco!! Quote
Recommended Posts