Jump to content
Dogomania

Malutka*RUDA*od 2 lat,z nadzieją wyglądała przez kraty..Ma super DOM nad morzem :)

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pozytywne myśli, musi się udać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeśli tej Pani będzie szkoda tych 200zł na przejazd to osobiście psinkę zawiozę na swój koszt!

Posted

te 200zl w razie czego chcemy przeznaczyc na hotelik dla naszego dziadeczka gufiego:)pani mysle,ze jest odpowiedzialna i wysteryizuje rudzie w domku z tego co pamietam ma juz jedna sterylizowana sunie ?z rudzia pojedzie w najlepszym wypadku albo ihabe albo ja i gosia:)mam nadzieje,ze uda sie by mala juz w tym tyg jechala nie ma co czekac musi grzac juz dupke w domku;))

Posted

Narazie cisza, ale ja wierzę, ze to nic złego nie wrózy

Przecież Pani sama zaproponowała te pieniażki, więc nie powinna się przestraszyć

Posted

[quote name='Gosiapk']Chyba nie :(

Gosika, edytuj post. Nie chcę tego czytać :mad: ;)

Rudka musi mieć domek w Gdańsku, bo mamy kolejną taką na zbyciu. Niestety pilnie :roll: Jeśli więc będzie jakaś odpowiedź w ogłoszeniach (błagam nie kasujcie!!!), to można tą sunię polecić - są bardzo podobne:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/sunia-koko-jest-u-niebezpiecznego-faceta-blagam-o-pomoc-dt-ds-na-cito-sosnowiec-131959/index5.html

Do Gdańska mają trafić 2 pieski. Rudka i Benek z poniższego wątku. Gdyby połaczyć fundusze i siły, to może udałoby się jakoś zgrać.
http://www.dogomania.pl/forum/f28/benek-kudlate-cudo-jakich-malo-potrzebny-transport-wroclaw-wloclawek-132909/

Posted

Kochani, mam odpowiedz :multi:

Przepraszam,że dopiero odpisuje ale miałam kłopot z internetem.Broń Boże
nie spała by w budzie!!! Będzie mieszkac razem ze mną,moim m chłopakiem
i naszą dwuletnią sunią.Mam 70metrowe mieszkanie (po 35m góra i dół) za
domem nieduży ogród więc będzie się miała gdzie wybiegac. Nasza sunia
jest bardzo spokojna i lubi inne psy, więc myślę,że nie będzie problemów
z przyjęciem nowego członka rodziny.Niech pani będzie spokojna,zapewnię
jej szczęśliwy domek.Jak zobaczyłam jej zdjęcia na allegro to się
popłakałam i wiedziałam ,że muszę ją przygarnąc.Skoro jest miejsce dla
jednego psa,to jest i dla drugiego.:)Proszę się nie obawiac, już nikt
jej nie skrzywdzi.Dziękuję,że zgodziliscie się ją przywiezc,bo sama nie
miałabym możliwości po nią przyjechac,wszystkie pieniądze zainwestowałam w operację taty,bo zależy mi żeby widział(ma zacmę)a nie mam samochodu i musiałabym jechac pociągiem a ojciec ma tą operację za tydzień i nie
mogłabym zostawic teraz rodziców.Jedyna osoba,która mogła mi użyczyc
samochodu,chciała za fatygę sporą sumę plus koszt paliwa, więc nie
miałabym jak przyjechac.Jestem przeszczęśliwa,że Rudzia będzie moim
pieskiem i bardzo Wam dziękuję!!! Jesteście wspaniałymi ludzmi.

Posted

i jeszcze

ZAPOMNIAŁAM JESZCZE NAPISAC,ŻE GDYBY PANI ZNALAZŁA KOGOŚ Z TEJ STRONY INTERNETOWEJ KTO JECHAŁBY W TYM KIERUNKU TO PROSZĘ MU POWIEDZIEC,ZE JEŻELI PASOWAŁOBY PRZEKAZAC MI PIESKA W GDAŃSKU LUB GDYNI TO NIE MA PROBLEMU, MOGĘ DOJECHAC,BO DO GDAŃSKA JEST 15 MIN. JAZDY.A DO GDYNI MOGĘ
SIĘ DOSTAC KOLEJKĄ, WIĘC TEŻ ŻADEN PROBLEM.

Posted

hurrrraaaa!!!rudiza pakuj sie!!!to teraz ustalamy transport:))ihabe jesli dlalabys rade byloby super!bo nie wiem czy ja dam z gosia rade ale jak nie bedzies zmogla to jakos pojedziemy i wtedy te 200zl mogloby pojsc na hotel dla gufiaczka i od razu moglby jechac do mori bo to w elblagu wiec nie daleko mozna by bylo oba zabrac:)))

Posted

Jestem do dyspozycji ale to Fizia podejmie decyzje:lol: Wie, ze może na mnie liczyć :lol: Ja tak bardzo się cieszę ze szczęścia tej suni, że nie da się tego opisać.

Posted

ihabe a czy dasz rade w tym tyg pojechac?:)zeby malutka juz czekac nie musiala no i w takim razie moglby sie zabrac i gufiaczek i benio?

Posted

Nie było mnie tylko 2-3 godziny,a tutaj takie cudne wieści i już wielkie planowanie podróży po nowe życie naszej Rudki :multi::multi::multi: Zaciskam kciuki bardzo mocno!