Gosiapk Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 clo napisał(a):i jak fiziu sa jakies wiesci do pani?:)) Chyba nie :( Quote
ihabe Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Pozytywne myśli, musi się udać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli tej Pani będzie szkoda tych 200zł na przejazd to osobiście psinkę zawiozę na swój koszt! Quote
clo Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ihabe dziekujemy!!1ale pieniazki sie przydadza na gufiaka np;)miejmy nadziej,ze pani sie zdecyduje! Quote
clo Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 te 200zl w razie czego chcemy przeznaczyc na hotelik dla naszego dziadeczka gufiego:)pani mysle,ze jest odpowiedzialna i wysteryizuje rudzie w domku z tego co pamietam ma juz jedna sterylizowana sunie ?z rudzia pojedzie w najlepszym wypadku albo ihabe albo ja i gosia:)mam nadzieje,ze uda sie by mala juz w tym tyg jechala nie ma co czekac musi grzac juz dupke w domku;)) Quote
fizia Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Narazie cisza, ale ja wierzę, ze to nic złego nie wrózy Przecież Pani sama zaproponowała te pieniażki, więc nie powinna się przestraszyć Quote
zulugula Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='Gosiapk']Chyba nie :( Gosika, edytuj post. Nie chcę tego czytać :mad: ;) Rudka musi mieć domek w Gdańsku, bo mamy kolejną taką na zbyciu. Niestety pilnie :roll: Jeśli więc będzie jakaś odpowiedź w ogłoszeniach (błagam nie kasujcie!!!), to można tą sunię polecić - są bardzo podobne: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sunia-koko-jest-u-niebezpiecznego-faceta-blagam-o-pomoc-dt-ds-na-cito-sosnowiec-131959/index5.html Do Gdańska mają trafić 2 pieski. Rudka i Benek z poniższego wątku. Gdyby połaczyć fundusze i siły, to może udałoby się jakoś zgrać. http://www.dogomania.pl/forum/f28/benek-kudlate-cudo-jakich-malo-potrzebny-transport-wroclaw-wloclawek-132909/ Quote
zulugula Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Nie wiem czy była rozmowa na temat sterylizacji. Być może lepiej troszkę poczekać na transport (darmowy okazjonalny), a te 200 zł wykorzystać na sterylizację. Quote
ihabe Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Jak ja nie lubię czekać:-( nie mogę sobie znależć miejsca Quote
fizia Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Kochani, mam odpowiedz :multi: Przepraszam,że dopiero odpisuje ale miałam kłopot z internetem.Broń Boże nie spała by w budzie!!! Będzie mieszkac razem ze mną,moim m chłopakiem i naszą dwuletnią sunią.Mam 70metrowe mieszkanie (po 35m góra i dół) za domem nieduży ogród więc będzie się miała gdzie wybiegac. Nasza sunia jest bardzo spokojna i lubi inne psy, więc myślę,że nie będzie problemów z przyjęciem nowego członka rodziny.Niech pani będzie spokojna,zapewnię jej szczęśliwy domek.Jak zobaczyłam jej zdjęcia na allegro to się popłakałam i wiedziałam ,że muszę ją przygarnąc.Skoro jest miejsce dla jednego psa,to jest i dla drugiego.:)Proszę się nie obawiac, już nikt jej nie skrzywdzi.Dziękuję,że zgodziliscie się ją przywiezc,bo sama nie miałabym możliwości po nią przyjechac,wszystkie pieniądze zainwestowałam w operację taty,bo zależy mi żeby widział(ma zacmę)a nie mam samochodu i musiałabym jechac pociągiem a ojciec ma tą operację za tydzień i nie mogłabym zostawic teraz rodziców.Jedyna osoba,która mogła mi użyczyc samochodu,chciała za fatygę sporą sumę plus koszt paliwa, więc nie miałabym jak przyjechac.Jestem przeszczęśliwa,że Rudzia będzie moim pieskiem i bardzo Wam dziękuję!!! Jesteście wspaniałymi ludzmi. Quote
fizia Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 i jeszcze ZAPOMNIAŁAM JESZCZE NAPISAC,ŻE GDYBY PANI ZNALAZŁA KOGOŚ Z TEJ STRONY INTERNETOWEJ KTO JECHAŁBY W TYM KIERUNKU TO PROSZĘ MU POWIEDZIEC,ZE JEŻELI PASOWAŁOBY PRZEKAZAC MI PIESKA W GDAŃSKU LUB GDYNI TO NIE MA PROBLEMU, MOGĘ DOJECHAC,BO DO GDAŃSKA JEST 15 MIN. JAZDY.A DO GDYNI MOGĘ SIĘ DOSTAC KOLEJKĄ, WIĘC TEŻ ŻADEN PROBLEM. Quote
fizia Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Może faktycnzie udałoby się połączyć transport z transportem Benka. A jescze Gufiego może by się udało zawieść do Morii do Elbląga Quote
ihabe Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 uhuuuuuuu!!! Fiziu na priva podaję swój nr komórkowy. Quote
clo Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 hurrrraaaa!!!rudiza pakuj sie!!!to teraz ustalamy transport:))ihabe jesli dlalabys rade byloby super!bo nie wiem czy ja dam z gosia rade ale jak nie bedzies zmogla to jakos pojedziemy i wtedy te 200zl mogloby pojsc na hotel dla gufiaczka i od razu moglby jechac do mori bo to w elblagu wiec nie daleko mozna by bylo oba zabrac:))) Quote
zulugula Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ihabe napisał(a):uhuuuuuuu!!! Fiziu na priva podaję swój nr komórkowy. :crazyeye::crazyeye: Ihabe, jedziesz z małą? Quote
ihabe Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Jestem do dyspozycji ale to Fizia podejmie decyzje:lol: Wie, ze może na mnie liczyć :lol: Ja tak bardzo się cieszę ze szczęścia tej suni, że nie da się tego opisać. Quote
zulugula Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Czy Benuś zmieściłby sie z Rudką? Oczywiście, jeśli wypali transport do Katowic. Tu jest jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/benek-kudlate-cudo-jakich-malo-potrzebny-transport-wroclaw-wloclawek-132909/ Quote
ihabe Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Samochód mamy pojemny, 3-4 psiorki damy radę zabrać :) Quote
clo Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ihabe a czy dasz rade w tym tyg pojechac?:)zeby malutka juz czekac nie musiala no i w takim razie moglby sie zabrac i gufiaczek i benio? Quote
Brysio Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 wow:crazyeye: cudownie!!! jaka organizacja:loveu::loveu::loveu: Quote
Lilmo Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Nie było mnie tylko 2-3 godziny,a tutaj takie cudne wieści i już wielkie planowanie podróży po nowe życie naszej Rudki :multi::multi::multi: Zaciskam kciuki bardzo mocno! Quote
clo Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ustalone ,ze kochana ihabe pojedzie!!!i wezmie gufiaka kochanego do hoteliku takze!ale sie ciesze!! Quote
Recommended Posts