Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nowe wieści:

Z Rokim wszystko wporządku.Byliśmy z nim ponownie na działce.Dopiero wróciliśmy.Jest wspaniałym psem.Szybkim,zwinnym i bardzo mądrym.Chętnie się bawi,nawet szczeka od niedawna.Najbardziej słucha się męża.Zaczyna reagować na komendy.Myślę,że pomału zapomina o koszmarze,który przeżył.Otaczamy go wielką opieką i miłością.
Zaczął nam ufać i nareszcie dobrze jeść.Je karmę suchą i gotuję mu mięso z warzywami i ryżem.Naszym zdaniem przybrał na wadze.Zdjęcia prześlę
przy okazji,ponieważ muszę je wgrać w komputer.Pozdrawiamy serdecznie.

:multi::multi::multi:

• 2 weeks later...
Posted

Dobrze trafil Roki.....fajnie jest utrzymywac kontak z tymi ososbami co zaadoptowali zwierze....ja niedlugo np wybieram sie do Mini z lasu :)....chociaz wiem ze ma dobrze...mam caly czas zdjecia nowe itd :).....
a tej babie moja mama nagadala....a i przyda sie jej znowu mala przypominajka :D:D:D::D:D::D:D:D:D:D:D:D:
moze specjalnie drzwi nie otwiera ????????

Posted

bardzo, bardzo się cieszę, że Rokuś ma taki super domek. No i że nie czekał na niego długo po powrocie z nieudanej adopcji.
To taki super psiak, a babsko chciało go uśpić :angryy:. Człowiek a człowiek... niby ten sam gatunek, ale czy taki sam???