Asior Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Oto Misiek.... Podhalan, który jeszcze rok temu nie nadawał się do adopcji, z powodu nieciekawego charakteru... ale teraz to nie ten sam pies.... kastracja wiele pomogła, ale też praca z nim... Ja myśle, ze skoro udało mi się stać koło niego, głaskać go bez uszczerbku na zdrowiu, to będą z niego ludzie... znaczy psy :cool3: Misiek ma ok 6 -7 lat, napewno nie nadaje się do domu z dziećmi, ale dorosłej osoby myśle, ze bardzo szybko się przywiąże, bo za Terenią chodzi jak cień.... :loveu: Czy on ma jeszcze szanse na normalny dom?? :shake: czy ktoś go jeszcze pokocha i pokaże, że kraty schroniskowe to nie cały świat??? :-( Quote
mgie Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Jaki on wieeelki i przepiękny. Prawdziwy miś!:loveu: Quote
Camara Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Asiorku - dziękujeeeeee :loveu::loveu::loveu: Może tym razem się uda:kciuki: w zeszłym roku myślałam, że uduszę wredote :diabloti: tak mi gości odstraszał :shake: a teraz doopcia zmiękła :cool3: Quote
Asior Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 ależ nieee.. w klatce on nadal skacze strasznie i ujada... choć na mnie już nie... bo to przekupna bestia :evil_lol: Quote
marysia55 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Asior'] [SIZE="3"]następna gwiazda na nieboskłonie :loveu::loveu: Quote
wilczyca Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 "maleńki" tak się przyzwyczaił do wychodzenia i polubił spacerek że na widok smyczy skacze z radości jak piłeczka :evil_lol:. Quote
Camara Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 wilczyca napisał(a):"maleńki" tak się przyzwyczaił do wychodzenia i polubił spacerek że na widok smyczy skacze z radości jak piłeczka :evil_lol:. ktoś podmienił Misia :crazyeye: Quote
wilczyca Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 dał ci się sam "wyciągnąć" z klatki :crazyeye:?? Quote
marysia55 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='Asior'] [SIZE="4"]piekny Misiu sie przypomina .. to ozdoba każdego domu :loveu::loveu: Quote
wilczyca Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 z kotami chyba wszystko jest ok. ;), bo jak byliśmy na spacerku to misio zaprowadził się do kotów, przystanął przed klatką i spokojnie się przyglądał okazując uprzejme zainteresowanie :crazyeye:. Kociaki troszkę kuliły uszy i prychały a misio sobie stał i się przyglądał, zero reakcji :cool1: jak to przeważnie psy mają, istna oaza spokoju :cool3:, ale to może takie chwilowe spokojne zainteresowanie bo np. następne może już takie nie być :cool3:. Quote
Asior Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 niom :) byłam przy tym, :) Jak bym wtedy tam nie była, to bym nie uwierzyła :) Młody chłopak wziął go :) aż do ojcowa pojechał.... będzie sobie biegał na otwartym terenie (niestety nie koło domku, ale koło jakiegoś zakładu) Mam nadzieje, ze kontrola będzie szybko :) i się okaże, ze wszystko jest w porządku ;) Quote
Camara Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 ja się nie przyłączę do tej ogólnej radości :shake: chyba nie ma się z czego cieszyć :cool1: mam nadzieję, że będzie kontrola i to skuteczna... Quote
Asior Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Camaruś... ja też od razu powiedziałam, zę MUSI być kontrola ... teraz przynajmniej mam możliwości tego przypilnować :cool3: Quote
marysia55 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Asior napisał(a):Camaruś... ja też od razu powiedziałam, zę MUSI być kontrola ... teraz przynajmniej mam możliwości tego przypilnować :cool3: czyżbyśmy już byli "ynspektorem" Asiorku ?????? :cool3::cool3::cool3: Quote
marysia55 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 marysia55 napisał(a):czyżbyśmy już byli "ynspektorem" Asiorku ?????? :cool3::cool3::cool3: nie odpowiedziałaś babo na moje pytanie :diabloti: Quote
Asior Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 marysia55 napisał(a):nie odpowiedziałaś babo na moje pytanie :diabloti: przecie odpowiedziałam powyżej :eviltong: Quote
marysia55 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Asior napisał(a):Mam nadzieje, ze kontrola będzie szybko :) i się okaże, ze wszystko jest w porządku ;) no i co była ta kontrola :cool3: troche czasu juz upłynęło ;) Quote
Asior Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 nie wiem :( tyle mam na głowie, ze nie ogarniam wszystkiego :shake: Quote
Recommended Posts