Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Osoba, która aktywnie wspiera bezdomne zwierzaki, Gruba Berta ,zgłosiła mnie do plebiscytu Osobowość Roku Poznań 2017. W sumie nie chodzi o moją osobę wyłącznie, ale żeby zaznaczyć ważność zajmowania się sprawami zwierzaków. Wśród nominowanych w dziedzinie działalności charytatywnej nie ma innych osób zajmujących się czynnie pomocą i ochrona zwierząt, a ważne, że wskazać także na ten rodzaj działalności. Osoba, która aktywnie wspiera bezdomne zwierzaki, Gruba Berta,

Głosowanie polega na wysłaniu sms na podany pod sodem numer o podanej treści. MOŻNA WYSYŁAC TYCH SMS-ÓW KILKA.

Jeśli uznacie za ważne żeby zaistniał tam zwierzolub, żeby zasygnalizować, że te tematy są ważne i bardzo na czasie – proszę zagłosujcie. Zaznaczmy, że problem zwierząt jest istotny i nie powinien być pomijany.

Gdyby udało się zaistnieć a może wygrać – wygrana stanowiłaby fant do licytacji na bezdomne psiaki w potrzebie.

Poniżej treść tej notki oraz dane do głosowania. Jeżeli uznasz za ważne – poproś przyjaciół i znajomych o oddanie głosu.

Pozdrawiam i dziękuję

Małgorzata

Małgorzata Galica, wolontariusz - prezes fundacji dla Zwierząt Animalia, nominowana za wieloletnią pracę charytatywaną - działanie na rzecz humanitarnego traktowania zwierząt, walkę z przejawami znęcania sie nad zwierzętami, podejmowanie interwencji w obronie praw zwierząt, organizowanie akcji edukacyjnych służących budowaniu społecznej świadomości o prawach zwierząt, przyczynach oraz sposobach rozwiązywania problemu bezdomności. (GWC.210)

SMS pod nr 72355 o treści GWC.210

Link 

http://www.gloswielkopolski.pl/nasze-akcje/osobowosc-roku/a/osobowosc-roku-poznan-aktualne-wyniki,12818622/

oraz wydarzenie na FB które zrobiła moja córka, także zwierzolub wielki

https://www.facebook.com/events/323202884845677/

Za każdy głos, za zaproszenie na wątek i do głosowania przyjaciół i znajomych będziemy bardzo wdzięczni.

Zajęcia edukacyjne w szkole oraz na targach AquaZoo w Poznaniu

5a648ebf50fc5_LO18wykad.JPG.bf5f0d338facba1cdf040f14671badf4.JPG

animalia_pestka09.jpg.7ce07f7e4250eface0c8c0e2e6147e9a.jpg

Stoisko promocyjne - Fundacji Animalia, promujące pomoc bezdomnym zwierzakom - z moją córką

IMG_3390.JPG.68e47c37a0407dc416b0237993025263.JPG

Uratowany Puchacz, szczeniak wiszący na drzewie w roku - nasz podopieczny

DSC02646.JPG.a7acd4a284cb22e7248753d45befca6d.JPG

3 bezdomniaki na pokazie zorganizowanym przez Animalię - takie kochane "zwykłe pieski" o wielkich sercach i wspaniałych charakterach.

2.JPG.2cbd10d62742660588111e6deae37506.JPG

Prosimy Dogomaniaków o wspieranie - nie mnie, bo nie o mnie personalnie chodzi, ale o ideę, o to, że ludzie zajmujący się bezdomnymi zwierzakami liczą się i trzeba o nich pamiętać. Przecieramy szlaki.

REGULAMIN PLEBISCYTU

http://www.gloswielkopolski.pl/nasze-akcje/osobowosc-roku/a/regulamin-plebiscytu-osobowosc-roku-2017,12821638/ 

koszt sms 2,46 zł.

• Upvote 1
Posted

Myślę, że to cel goni... skoro nikogo od zwierzaków nie ma... to warto zaznaczyć tą działalność. Jak pomożecie  z głosami - to pokażemy jak dla ludzi ważne są działania prozwierzęce. O to głownie chodzi, jak sądzę.

Dzięki że zajrzałaś!

• Upvote 2
Posted
1 godzinę temu, Olena84 napisał:

też wysyłam, tekst w pierwszym poście jest chyba urwany na początku;)

Prawda, dziękuję, mam ostatnio problemy z komputerem. Bardzo Wam za wspieranie dziękuję.

27 minut temu, Aska7 napisał:

Idziesz jak burza : )

Sama jestem zaskoczona. Gdy Basia zaproponowała że zgłosi mnie, żeby był jakiś zwierzolub... sądziłam, że nie mam żadnej szansy na tak wysokie miejsce jak teraz. Dziękuję Wam bardzo bardzo

Posted
5 godzin temu, Olena84 napisał:

Przepraszam że zapytam, ale jaki jest koszt smsa? Bo nie wiem na ile sobie pozwolić;)

5 godzin temu, mdk8 napisał:

Gosia jest 2-ga i 109 głosów :)

2 godziny temu, Aska7 napisał:

118

Dziewczyny bierzmy pod uwagę czas na oddawanie głosów (wycinek regulaminu): 

"... II. Głosowanie – etap pierwszy, powiatowy

1. Głosowanie odbywać się będzie za pomocą SMS Premium i będzie trwało w okresie od 5.01 2018 r. od godziny 16:00 do 31.01.2018 r. do godz. 21:00... " 

Dobrze by było utrzymać drugą pozycję blisko pierwszej i zostawić sobie rezerwę kasy na dobicie kilku głosów 31 stycznia. Żeby nie prowokować do nadgorliwości człowieka z pierwszej pozycji :) 

Teraz najważniejsze żeby promować cel supergogi wszędzie gdzie się da poza naszym wewnętrznym środowiskiem. 

Posted
5 minut temu, Dusia-Duszka napisał:

Dobrze by było utrzymać drugą pozycję blisko pierwszej i zostawić sobie rezerwę kasy na dobicie kilku głosów 31 stycznia. Żeby nie prowokować do nadgorliwości człowieka z pierwszej pozycji :) 

"Przyczajony tygrys, ukryty smok" : )