Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i główni bohaterowie ostatnich rozmów... GUMOWCE:diabloti:

Jakie czyściutkie i gustowne... ale co to? Czyżby jeansy? A gdzie dresik?:evil_lol:Toż to profanacja wizerunku onkarza!

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze ,że chociaż robocze i przetarte:evil_lol:.A tak przy okazji, czy Negra to border?Bo tak patrzę i patrzę a ona na tych zdjęciach wielka jak onek:crazyeye:

Posted

Bo ona jest wielka jak ONek:evil_lol: dwa wielkoludy, jeden 61cm w kłębie, drugi 68cm:roll: A Neg... No border w niej jest na bank:evil_lol: a co jeszcze :niewiem: budowa borderowa, proporcjonalnie ją zmniejszyć to BC, tylko łeb nie borderowy, więc można urządzić casting na pochodzenie głowy Negrowej:evil_lol:

Posted

Czy to te zdjecie takie ciemne czy Hamraty ściemniał???

Tina ma takie samo wyrko jak moja Lazy ('). Wiedza dziewczyny gdzie wygodnie:)

Posted

[quote name='lisica']

A to moje bydle:cool3:, sam sobie tak staje, oczywiście z nieodłączną piłeczką

Ale ma sliczną maske... zawsze podoba mi sie jak maja duzo czerni na pysku:cool3: a te oczy...

Posted

Wilczaste sa przepiekne!!! Czy jest jakaś reguła jak sprawdzić na ile ciemny będzie wilczasty ON patrząc na jego kolorek za szczeniaka?
Nie ukrywam, ze coraz bardziej właśnie taki ONek mi się podoba!

Posted

Ojeja wilczaste:loveu::loveu::loveu:

Hmmm myślę, że im ciemniejszy za szczeniaka tym ciemniejszy jako dorosły... nie wiem pewnie, ja mam bladego wilczastego ONa:diabloti: Gdzieś na owczarku (jak znajdę wrzucę link) był wątek w PSP, gdzie urodziły się szczeniorki ciemne wilczaste, małe glutki wtedy...

To jest zdanie kogoś kto się nie zna, zalecane, a wręcz wymagane jest poprawienie:evil_lol:

edit: Chyba moje domysły są błędne:roll: Hessi była "blada" jak Zoran i ściemniała... Ale to i tak nie jest jeszcze to "ściemnienie" jakie mnie podoba się najbardziej:loveu:

Posted

Co do wilczastych, zmiana kolorku może zaskakiwać:cool3:
Hammer jak miał 3 mieś.

W wieku 7,5 mieś

11mieś i roczniak

Dziś, w wieku 11 mieś ważył 45 kg, a teraz 39-40 kg, no i ryło ma czarne prawie, a rzęsy jak dziewucha,pierwszy raz widzę takie rzęsy u psa

Posted

Ale mamy podobne sucze:loveu:

W trakcie grzybobrania zaszlsmy a szkolonko ZK:cool3:Aicha nie zadymiała,bawiła sie z pieskami i ładnie cwiczyła obok grupy i troche w grupie miedzy psami:cool3:Bałam sie ,że rozwali zajęcia.:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...