arrakis Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 No i główni bohaterowie ostatnich rozmów... GUMOWCE:diabloti: Jakie czyściutkie i gustowne... ale co to? Czyżby jeansy? A gdzie dresik?:evil_lol:Toż to profanacja wizerunku onkarza!
Agnes B. Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 To są robocze, przetarte dżinsy:oops::oops::oops: Strasznie sie wstydzę, że nie dres:oops::oops::oops: Obiecuje poprawę:evil_lol:
arrakis Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Dobrze ,że chociaż robocze i przetarte:evil_lol:.A tak przy okazji, czy Negra to border?Bo tak patrzę i patrzę a ona na tych zdjęciach wielka jak onek:crazyeye:
Agnes B. Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Bo ona jest wielka jak ONek:evil_lol: dwa wielkoludy, jeden 61cm w kłębie, drugi 68cm:roll: A Neg... No border w niej jest na bank:evil_lol: a co jeszcze :niewiem: budowa borderowa, proporcjonalnie ją zmniejszyć to BC, tylko łeb nie borderowy, więc można urządzić casting na pochodzenie głowy Negrowej:evil_lol:
14ruda Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Tinu w nowym domku; Tinu na swoim łóżku.Sama se wybrała i tak juz zostało:) A jak ścierpnie w fotelu .... [/ URL]] [URL=www.fotosik.pl]
lisica Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 A to moje bydle:cool3:, sam sobie tak staje, oczywiście z nieodłączną piłeczką
LAZY Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Czy to te zdjecie takie ciemne czy Hamraty ściemniał??? Tina ma takie samo wyrko jak moja Lazy ('). Wiedza dziewczyny gdzie wygodnie:)
lisica Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 No ryło ma czarne a grzbiet mu ściemniał, ale cyfra zawsze trochę przekłamuje, jeśli chodzi o kolory
arrakis Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Ale fajny diobołek... i te oczy:evil_lol:
Boidae Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='lisica'] A to moje bydle:cool3:, sam sobie tak staje, oczywiście z nieodłączną piłeczką Ale ma sliczną maske... zawsze podoba mi sie jak maja duzo czerni na pysku:cool3: a te oczy...
mch Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 hamraty jest jedyny w swoim rodzaju :lol: moje łobuzy ,nie takie duże :shake: i nie takie kudłate :shake:
amakor Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Nie wiem co mi z tego wyjdzie:niewiem:, ale chciałam Wam pokazać moje psiury:oops:
ayshe Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 aaaamakor:multi: dawaj zdjecia...jesooo nei mogla sie doczekac kiedy wreszcie wrzucisz:mad::multi::multi::multi:.tfffarda badz i wrzucaj.
Luzia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Co do dresików to ja nie mam onka a też na spacerek w dresach popylam :diabloti:
LAZY Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Wilczaste sa przepiekne!!! Czy jest jakaś reguła jak sprawdzić na ile ciemny będzie wilczasty ON patrząc na jego kolorek za szczeniaka? Nie ukrywam, ze coraz bardziej właśnie taki ONek mi się podoba!
Agnes B. Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ojeja wilczaste:loveu::loveu::loveu: Hmmm myślę, że im ciemniejszy za szczeniaka tym ciemniejszy jako dorosły... nie wiem pewnie, ja mam bladego wilczastego ONa:diabloti: Gdzieś na owczarku (jak znajdę wrzucę link) był wątek w PSP, gdzie urodziły się szczeniorki ciemne wilczaste, małe glutki wtedy... To jest zdanie kogoś kto się nie zna, zalecane, a wręcz wymagane jest poprawienie:evil_lol: edit: Chyba moje domysły są błędne:roll: Hessi była "blada" jak Zoran i ściemniała... Ale to i tak nie jest jeszcze to "ściemnienie" jakie mnie podoba się najbardziej:loveu:
lisica Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Co do wilczastych, zmiana kolorku może zaskakiwać:cool3: Hammer jak miał 3 mieś. W wieku 7,5 mieś 11mieś i roczniak Dziś, w wieku 11 mieś ważył 45 kg, a teraz 39-40 kg, no i ryło ma czarne prawie, a rzęsy jak dziewucha,pierwszy raz widzę takie rzęsy u psa
RagA Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 lisica napisał(a): Hammer jak miał 3 mieś. ale slodycz :loveu:
asher Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ale Młotkowski ściemniał :crazyeye: Pięęęęęękny jest :loveu::loveu::loveu: A wilczaste są mniam mniam!!!!
Szira/Gosia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 To my sie przypomnimy:razz: Szirka na wakacjach:lol::lol::lol: To sobie popływam:multi: Dwa patyki:multi:pełnia szczęścia:eviltong:
14ruda Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ale mamy podobne sucze:loveu: W trakcie grzybobrania zaszlsmy a szkolonko ZK:cool3:Aicha nie zadymiała,bawiła sie z pieskami i ładnie cwiczyła obok grupy i troche w grupie miedzy psami:cool3:Bałam sie ,że rozwali zajęcia.:evil_lol:
Recommended Posts