Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie tu Sajfik i JEGO I TYLKO JEGO Pancia:) Mamy się swietnie,jestesmy dla siebie calym swiatem i pomyslec ze 24maja bedzie rok jak jestesmy razem hurra :) a co do spraw biezacych to rowniez zasypalo nam Rybnik i najbardziej cieszy to Sajfika bo uwielbia tak snieg ze skacze z radoscia po sniegu jak wiewiorka i tarza sie hehe (odrazu mi sie przypomnialo to zdjecie co jest zamieszczone na poczatku forum jak Sajfik sie tarza w sniegu:) i bardzo lubi sobie polizac snieg eh jak ja go kocham Moj Kochany Sajfik :)

Posted

Jak cudownie,ze sie odzywasz pomimo tych niedogodnosci na dogo.Super czytac,ze sie uwielbiacie a Saif jest radosnym kochanym psiakiem.A jego tarzanko na śniegu pamietamy z pierwszych zdjec,na których tak zabawnie wyglada.

• 2 weeks later...
Posted

Witamy Was,Sajfik straaaaaaanie kocha zime,lubi polizac snieg,robi susy na sniegu,czasem sie tarza,on by tak mogl wiecznie chodzic a szczegolne gdy jest duuuuuuuuuuzo sniegu :)

mimo ze zima za oknem my cieplutko Was pozdrawiamy :)

Posted

[SIZE=3][COLOR=Indigo][B][COLOR=DarkRed][COLOR=RoyalBlue][COLOR=Navy]Kochani Dogomaniacy,[/COLOR] Serdecznie zapraszamy na bazarek dla [U]Kundelkowej Skarbonki![/U]
Na pewno o niej słyszeliście, robi wiele dobrego, bądzcie hojni dla potrzebujących kundelków!![/COLOR] [/COLOR]:cool2:
[/B][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=5][COLOR=red][URL="http://www.dogomania.pl/threads/179836-PrzyozdA-b-mieszkanie-na-wiosnAE-dla-kundelkA-w-Do-27-02-2010-r-do-godz-22-giej"]http://www.dogomania.pl/threads/1798...o-godz-22-giej[/URL] [/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=Indigo][/COLOR][/SIZE]

• 4 weeks later...
Posted

Witajcie!!! tu Sajfik i jego Ania mamy sie świetnie, jestesmy dzieki Bogu zdrowi:).Sajfik jest zaczepiony ma obciete pazurki,jest odrobaczony,Sajfik byl baaaaaaaaaardzo dzielny u Weterynarza :) a wiosna sie wybieramy do fryzjera :)KOCHAMY SIE BAAAAAARDZO MOCNO i szok ze juz w maju mamy rok odkad jestesmy razem :)

• 1 month later...
Posted

Witamy wszystkich!jak sie macie?co u Was slychac?My dzieki Bogu jestesmy zdrowi i szczesliwi!:multi:ale co do Naszej fotki to napewno wstawimy,niewstawialam bo mialam problemy z kompem mialam wirusa i musialam dac go formatowac eh a gdy juz mialam sprawny komp to nieumialam wejsc na dogoamanie ale juz ok :multi:
Sajik znowu obrósl futerkiem od ostatniego obciecia(sama postanowilam obciac Sajfika:multi:)ale gdy go znowu obetne to wstawie fotke,tymczasem serdecznie Was pozdrawiamy i sciskamy :lol:

Ania i Sajfik :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie! Powiedzcie czy wasze pieski tez sie panicznie boja burzy?czy tylko Mój Sajfik taki biedny wrazliwy?tak mi go dzis bylo zal jak tak sie biedaczek trzasl :( ale naszczescie gdy minela burza wrocil wesoly Sajfik :)
Serdecznie Was pozdrawiamy :)Ania i Sajfik :)

Posted

Wiele wrażliwych psów boi się burzy. Moja starsza sucz boi się bardzo, trzęsie się wtedy jak osika. Młodsza niestety zaczyna się uczyc takich głupich zachowań.

Fajnie, że po burzy humor psiakowi wraca. To najważniejsze :)

Posted

Moje dziewczyny sie burzy nie boja, ale za to starsza Kostaryka bardzo sie boi wystrzalow i petard i wszystkiego co strzela. Zadne leki nie pomagaja niestety, trzeba przeczekac.

EmkoEmilko, a jak tam u Was sytuacja powodziowa? Wszystko dobrze?

Posted

Witajcie!!! Jak u Was z powodzia?u Nas w Rybniku na wsiach dosyc zalalo i niewiadomo czy bardziej nie zaleje eh to strazne jak ludzie cierpia :( Ja z Sajfiatkiem mieszkamy naszcescie bezpiecznie bo niema zadnych jezior i rzek blisko nas ale biedaczek w tej chwili znowu sie trzesie bo idzie burza:( eh kiedy to minie bo serce serce sie kroi jak Sajfik sie stresuje :(

Posted

Mialam cicha nadzieje ze milczenie jest czym innym spowodowane:( Jeli mozna wiedziec komu sie stala krzywda?Czy schroniska sa bezpieczne u Was?Bede sie gorąco za Was modlic:(Tak bardzo chcialabym zeby wszyscy byli bezpieczni,a szczegolnie Pieski ktore juz tak wiele wycierpialy :(