kaskadaffik Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 To super że u Was wzsystko dobrze, trzymajcie kciuki za braciszka Sajfkowego Jrusiabo narazie domku ni hu hu.... Buziaki dla Was :) Quote
EmkaEmilka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Witajcie tu Sajfik i JEGO I TYLKO JEGO Pancia:) Mamy się swietnie,jestesmy dla siebie calym swiatem i pomyslec ze 24maja bedzie rok jak jestesmy razem hurra :) a co do spraw biezacych to rowniez zasypalo nam Rybnik i najbardziej cieszy to Sajfika bo uwielbia tak snieg ze skacze z radoscia po sniegu jak wiewiorka i tarza sie hehe (odrazu mi sie przypomnialo to zdjecie co jest zamieszczone na poczatku forum jak Sajfik sie tarza w sniegu:) i bardzo lubi sobie polizac snieg eh jak ja go kocham Moj Kochany Sajfik :) Quote
halcia Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Jak cudownie,ze sie odzywasz pomimo tych niedogodnosci na dogo.Super czytac,ze sie uwielbiacie a Saif jest radosnym kochanym psiakiem.A jego tarzanko na śniegu pamietamy z pierwszych zdjec,na których tak zabawnie wyglada. Quote
EmkaEmilka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Witamy tu Sajfik i JEGO Ania :)jak sie macie?cos tu cichosza po Was?wszystko wporządku?U Nas jaknajbardziej bo mamy siebie hurraaaaaaaaaaaaa Quote
halcia Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Cudownie,to Ty ozywiasz watek,a my kibicujemy i cieszymy sie z kazdego potwierdzenia,ze dobrze! Quote
Reno2001 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Bardzo się cieszę, ze u Was OK. Jak bedziecie mieli aparat. to zarzuccie jakąs fotką. Ciotki uwielbiają fotki :) Quote
Ulka18 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Jak tam zima - czy Saifik ja polubil? Czekamy na nowiutkie wiesci. Quote
EmkaEmilka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Witamy Was,Sajfik straaaaaaanie kocha zime,lubi polizac snieg,robi susy na sniegu,czasem sie tarza,on by tak mogl wiecznie chodzic a szczegolne gdy jest duuuuuuuuuuzo sniegu :) mimo ze zima za oknem my cieplutko Was pozdrawiamy :) Quote
kaskadaffik Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 To super wieści, taraz jak wyprowadzamy kilka schroniskowych kolegów Sajfika to robią to samo, tarzanko jest super, pozdrawiamy gorąco w zimowe dni :) :) Quote
olalolaa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [SIZE=3][COLOR=Indigo][B][COLOR=DarkRed][COLOR=RoyalBlue][COLOR=Navy]Kochani Dogomaniacy,[/COLOR] Serdecznie zapraszamy na bazarek dla [U]Kundelkowej Skarbonki![/U] Na pewno o niej słyszeliście, robi wiele dobrego, bądzcie hojni dla potrzebujących kundelków!![/COLOR] [/COLOR]:cool2: [/B][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=5][COLOR=red][URL="http://www.dogomania.pl/threads/179836-PrzyozdA-b-mieszkanie-na-wiosnAE-dla-kundelkA-w-Do-27-02-2010-r-do-godz-22-giej"]http://www.dogomania.pl/threads/1798...o-godz-22-giej[/URL] [/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=Indigo][/COLOR][/SIZE] Quote
EmkaEmilka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Witajcie!!! tu Sajfik i jego Ania mamy sie świetnie, jestesmy dzieki Bogu zdrowi:).Sajfik jest zaczepiony ma obciete pazurki,jest odrobaczony,Sajfik byl baaaaaaaaaardzo dzielny u Weterynarza :) a wiosna sie wybieramy do fryzjera :)KOCHAMY SIE BAAAAAARDZO MOCNO i szok ze juz w maju mamy rok odkad jestesmy razem :) Quote
Ulka18 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Czekamy na wiosne i wiosenna fryzurke Saifika :fadein: Quote
Ulka18 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Czekamy na wiosne i wiosenna fryzurke Saifika :fadein: Quote
EmkaEmilka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Witamy wszystkich!jak sie macie?co u Was slychac?My dzieki Bogu jestesmy zdrowi i szczesliwi!:multi:ale co do Naszej fotki to napewno wstawimy,niewstawialam bo mialam problemy z kompem mialam wirusa i musialam dac go formatowac eh a gdy juz mialam sprawny komp to nieumialam wejsc na dogoamanie ale juz ok :multi: Sajik znowu obrósl futerkiem od ostatniego obciecia(sama postanowilam obciac Sajfika:multi:)ale gdy go znowu obetne to wstawie fotke,tymczasem serdecznie Was pozdrawiamy i sciskamy :lol: Ania i Sajfik :loveu: Quote
Ulka18 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 My tez pozdrawiamy :hand: I czekamy na wiesci oraz zdjecia. Quote
halcia Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 My rowniez pozdrawiamy i ogromnie sie cieszymy,ze jest Wam dobrze.Czekamy na nowa fryzure! Quote
EmkaEmilka Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Witajcie! Powiedzcie czy wasze pieski tez sie panicznie boja burzy?czy tylko Mój Sajfik taki biedny wrazliwy?tak mi go dzis bylo zal jak tak sie biedaczek trzasl :( ale naszczescie gdy minela burza wrocil wesoly Sajfik :) Serdecznie Was pozdrawiamy :)Ania i Sajfik :) Quote
Reno2001 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Wiele wrażliwych psów boi się burzy. Moja starsza sucz boi się bardzo, trzęsie się wtedy jak osika. Młodsza niestety zaczyna się uczyc takich głupich zachowań. Fajnie, że po burzy humor psiakowi wraca. To najważniejsze :) Quote
Ulka18 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Moje dziewczyny sie burzy nie boja, ale za to starsza Kostaryka bardzo sie boi wystrzalow i petard i wszystkiego co strzela. Zadne leki nie pomagaja niestety, trzeba przeczekac. EmkoEmilko, a jak tam u Was sytuacja powodziowa? Wszystko dobrze? Quote
EmkaEmilka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Witajcie!!! Jak u Was z powodzia?u Nas w Rybniku na wsiach dosyc zalalo i niewiadomo czy bardziej nie zaleje eh to strazne jak ludzie cierpia :( Ja z Sajfiatkiem mieszkamy naszcescie bezpiecznie bo niema zadnych jezior i rzek blisko nas ale biedaczek w tej chwili znowu sie trzesie bo idzie burza:( eh kiedy to minie bo serce serce sie kroi jak Sajfik sie stresuje :( Quote
EmkaEmilka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Halo hop hop jest tam kto?martwi mnie Wasze milczenie czy wszytsko u Was dobrze? Quote
Reno2001 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Emilko, zalało sporo osób z dogo. Skupiamy się na kilku watkach pomocowych. Psy i ludzie czekają na pomoc i wsparcie :( Quote
EmkaEmilka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Mialam cicha nadzieje ze milczenie jest czym innym spowodowane:( Jeli mozna wiedziec komu sie stala krzywda?Czy schroniska sa bezpieczne u Was?Bede sie gorąco za Was modlic:(Tak bardzo chcialabym zeby wszyscy byli bezpieczni,a szczegolnie Pieski ktore juz tak wiele wycierpialy :( Quote
kaskadaffik Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Schronisko nazse bezpieczne, bo jest daleko od rzeki, teraz już woda opada :) Quote
zerduszko Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ale w całej Pl masa potopionych zwierzaków :( Quote
Recommended Posts