malagos Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 A ja to bym chciała co dzień nowe wiadomości :p Quote
Jerzy Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 U Linki wszystko dobrze. Ładnie je i jest bardzo posłuszna. Ma swoje zadawnione lęki, ale jakoś sobie radzimy. Już przyzwyczaiła się do posłanka i śpi sobie bez wchodzenia na łóżko /ale jak wejdzie to nie wyganiam/ Pod blokiem ma już swoje sympatie i poznaje z daleka inne pieski, które różnie traktuje. Na koty w ogóle nie zwraca uwagi, a te widząc to przechodzą pod jej nosem obojętnie. Jednym zdaniem - dobry pies. Quote
MyrkurDagur Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Dziękujemy za miłe wieści :loveu: Powodzenia Lineczko ;) Quote
malagos Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Czyli te klopoty żołądkowe to przejsciowa sprawa? Bardzo sie cieszę. Lineczka ma szczęście, ze ma takich Ludzi! :multi: Quote
malagos Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Miałam wiadomośc od p. Jerzego, sunia sprawuje sie dobrze i jest kochana przez Pańciów! :multi: Quote
Jerzy Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Linka jest tak kochana, że nie wiem co powiedzieć. Musi być poprzytulana i bardzo tego się domaga. Robi się bardzo mądra i daje łapę, siada, kładzie się i nawet czołga - na komendę. Bawi się, podskakuje i tańczy na dwóch łapkach. Patrzy cały czas w oczy i wszystko rozumie. Kiedyś sąsiad zapytał mnie zgryźliwie co to za rasa. Bez zastanowienia odpowiedziałem, że to jest wymarły pies leśny. Zgłupiał i teraz patrzy z szacunkiem na Linkę :lol: Quote
EVA2406 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Jerzy']Linka jest tak kochana, że nie wiem co powiedzieć. Musi być poprzytulana i bardzo tego się domaga. Robi się bardzo mądra i daje łapę, siada, kładzie się i nawet czołga - na komendę. Bawi się, podskakuje i tańczy na dwóch łapkach. Patrzy cały czas w oczy i wszystko rozumie. Kiedyś sąsiad zapytał mnie zgryźliwie co to za rasa. Bez zastanowienia odpowiedziałem, że to jest wymarły pies leśny. Zgłupiał i teraz patrzy z szacunkiem na Linkę :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wspaniałe wieści :lol:. Dziękujemy i pozdrawiamy. Quote
MyrkurDagur Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 O, tak :lol: Wspaniałe wiadomości :loveu: Pozdrowienia i głaski dla Lineczki ;) Quote
malagos Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 I teraz mi powiedzcie, co TAKI PIES robił u nas na wsi, skad sie wziął i co by z nim bylo? Najpewniej by ja zabił samochod, bo czasem przez okno w pracy, wychodzące na nasz wiejski ryneczek, widziałam, jak Linka goni ze szczekaniem samochody - taka była jej zabawa. Teraz jest na WŁAŚCIWYM MIEJSCU z właściwymi ludżmi :multi: :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 malagos napisał(a): (...) Teraz jest na WŁAŚCIWYM MIEJSCU z właściwymi ludżmi :multi: :loveu: :D :loveu: Quote
Jerzy Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Linka ma się bardzo dobrze. Trochę cwaniakuje i chce robić różne rzeczy po swojemu, ale to nie jest problem, a bardziej uciecha. Ma jeszcze nawyk skakania za samochodami. Wszyscy ją kochają i ona też kocha wszystkich. :loveu: Quote
malagos Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Ale dobre wiesci! :loveu: :loveu: Dziękuję za to serce dla biednej wiejskiej kundliczki! W naszym wiejskim ryneczku siedzi kolejny piesek bezdomny.... :shake: Szukamy mu domku... W tym roku udało sie Lince, Kumplowi i Puszkowi. Czyli co kwartał jeden szczęściarz. Quote
Recommended Posts