Jump to content
Dogomania

WYJĄTKOWY ZJAWISKOWY >> MARMUREK << pojechał do domu do Warszawy!!!

Recommended Posts

Posted

Ulka18 napisał(a):
Widze, ze nasza Murka mialaby miejsce po Gacku :cool3:

Ja zamówiłam nowy banerek Mai i chciałam po Gacku Maję wstawić, ale jakoś chyba nie w te drzwi co trzeba zastukałam po ten banerek, bo czekam i czekam... :shake:

Może Ra_dunia dałaby radę wyczarować coś aktualnego dla Majeczki?? :cool3:

Banerki super, zaraz powstawiam do pierwszych postów, aby były widoczne i żeby każdy mógł sobie wstawić.

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Ulka - bo Tobie się Monka ponad miarę rozprzestrzeniła ;) Może jej mniejszy banerek zrobię? To się cudny Marmurcio zmieści... :cool3:

Masz racje Raduniu, Monki banerek taki grubasny jak sama Monka. Gdybys umiala go uszczuplic, to moze Marmurek by sie zmiescil jeszcze.

Posted

Pogoda fatalna, a Marmurkowi potrzeba dobrych zdjęć, on momentalnie powinien znaleźć dom.

Jest bardzo kontaktowy i przyjacielski. Ale nie jest takim do końca ciapkiem, ma delikatny charakterek ;) Lubi ruch i bieganie.

Koszt szczepień to 35 zł.

Od Sabiny02 Marmurek znów dostał prezent: 50 zł ;)

Posted

Terra - coś te bazarki się nie otwierają... :( Może wstaw tylko tekst a nie linka...
Ja w banerkach ostatnio musiałam pozamieniać url na duże litery i zadziałało :roll: dogo czasem jest dziwne... ;)
I tak w ogóle - to futrzasta piękność Marmurkowa się pokazuje z wieczora :cool3:

Posted

Ra_dunia "Terra - coś te bazarki się nie otwierają... :-( Może wstaw tylko tekst a nie linka..."
Dogo szwankuje, nie mogę wklejać żadnych linków:shake:
Zainteresowanych zapraszam na bazarek nasion i kwiatów.

Marmurek biegnie na spacerek :painting:

Posted

U nas śniegu napadało że ho ho.
Zresztą sami zobaczycie, bo trochę zdjęć porobiłam, myślę, że niektóre (miziasto-pieszczoszkowate) będą się nadawały do ogłoszeń :cool3:

Posted

Murka napisał(a):
U nas śniegu napadało że ho ho.
Zresztą sami zobaczycie, bo trochę zdjęć porobiłam, myślę, że niektóre (miziasto-pieszczoszkowate) będą się nadawały do ogłoszeń :cool3:

heheh, no to czekamy, drepcząc niecierpliwie ... :cool3:

Posted

Łomatko, jaki slodziak :loveu: :loveu: :loveu: Przesliczny :p

Wyslalam link ze zdjeciami do Fundacji, oni sie bardzo ciesza, ze kolejne psiaki wzielismy do hoteliku.

Czyli co mozna juz oglaszac Marmurcia?

PS> Murko, moze napisz w tytule watku, ze zdjecia sa na 5 stronie.

Posted

Super fotki!! Już wstawiam na CafeAnimal.
Chyba zacznę go reklamowac jako mix sheltie :cool3:.

Ja myślę, ze Marmurcia spokojnie można ogłaszac. W razie, gdyby zgłosił już się jakis domek, to spokojnie poczeka z odbiorem do kastracji ;).

Dziewczyny, ja tak myślałam, że może do programu "Pytanie na Śniadanie", jeśli w ogóle to wypali, wziąc któregos psiaka z hoteliku? O tych wiemy duuuużo więcej, niż o schronikowych. A przecież, jesli któryś z hotelowiczów znalazłby dzięki temu dom, to kolejny mielczanin dostanie szansę na hotelik. Co Wy na to?
Ja już siedzę i kombinuję jak ewentualnie zorganizowac trasę ;) obojetnie czy z Mielca czy z Janowa. Jeśli tylko dostaniemy szansę to ją wykorzystamy, bez dwóch zdań.