Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia ‎2019‎-‎04‎-‎18 o 08:30, Jolanta08 napisał:

Witaj Tobisiu, słonecznego dnia

Dziękujemy za wpłatę :) zaznaczam w poście rozliczeniowym :*

Posted

Dziś nawet pogodowy Lany Poniedziałek. Ciepła miejscówka jak najbardziej wskazana. Natura tez podtrzymuje tradycje. Nici z dłuższych spacerów, szkoda łapek.

Posted

Jak to dobrze, że już po świętach. Nie lubię takich dni, kiedy nie wypada coś robić. A zawsze coś  takiego jest stosunkowo pilne i, niestety, musi czekać. No, ale to już za nami, jest normalny dzień i czas zabrać się do roboty.

Czterołape towarzystwo już po śniadaniu więc jestem wolna, mogę mieć własne zajęcia.

A jak Ty się czujesz po tych dniach powszechnego lenistwa?

Posted

Na dziś zapowiadają upały. Pluszaczku - korzystaj z uroków pięknej pogody i spaceruj ile tylko się da bo niby  na horyzoncie  deszcze. A co będzie to dopiero czas pokaże - deszcz potrzebny jak mało kiedy.

Posted

Niby trochę cieplej, nawet słońce na horyzoncie.  Deszcz omija mnie szerokim łukiem, kwiaty opadają z drzew - nieciekawie.

Ale można spokojnie spacerować, jedna pociecha. korzystaj więc pluszaku z tych możliwości.

Posted

Witaj misiaczku w kolejny zapowiadający się sucho  dzień. Nie mamy szczęścia do jakichkolwiek opadów.

Ale Twoje łapki pewnie cieszą się z takiej aury.