funia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 gONIA TY JAK SPRAWDZISZ TO JUZ MUCHA NIE SIĄDZIE :razz: Quote
Tola Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 To czekamy i trzymamy kciuki. Domek dla Wilusia musi byc super. Quote
GoniaP Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Niestety wizyta przełożona (z mojej winy) na wtorek na 16stą. Quote
nika28 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Trzymam kciuki za wizytę !!! :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 No ja też trzymam kciuki... Tak bym chciała by domek okazał się w porządku i potem żeby wszystko było ok :loveu: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 no o tej porze to już chyba po wizycie Quote
nika28 Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Tak, wizyta we wtorek ;) [SIZE="1"]Mały off : [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/suczka-z-meliny-jej-szczeniaki-ratujemy-potrzebna-kasa-na-hotel-139354/[/url][/SIZE] Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 aaaaaccchhhaa e, no to jeszcze kupa czasu:-( Quote
GoniaP Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Już po wizycie :multi: 1000 % rekomendacji dla tego domu!!! Wiluś może jechać!:loveu: Quote
Onaa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Wspaniale :Cool!::Cool!::Cool!:. Wiluś ma swój domek :). Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='GoniaP']Już po wizycie :multi: 1000 % rekomendacji dla tego domu!!! Wiluś może jechać!:loveu:[/quote] :multi::multi::multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Prosimy o szczególiki albo najlepiej o zaproszenie pani Elizy na wątek :multi: Quote
GoniaP Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Tola'] Bardzo dziękujemy za sprawdzenie domu:lol:[/quote] Przekażę podziękowania Vito ;) Quote
Tola Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 :multi::multi::multi: Ale cudowne wiesci:multi: Wiluś ma domek nie byle jaki:p Teraz trzeba organizowac transport i chłopak po 14 moze wyruszac w drogę. Bardzo dziękujemy za sprawdzenie domu:lol: Quote
Tola Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='GoniaP']Przekażę podziękowania Vito ;)[/quote] Wiem, Vito dzwonił :lol: Obojgu Wam należa sią podziekowania:lol: Gonia napisz więcej Quote
nika28 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Ale super, ale się cieszę ! [I]Nasz[/I] Wiluś będzie miał domek ! :multi: :multi: :multi: Quote
GoniaP Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Tola'] Gonia napisz więcej[/quote] Ale co mam napisać??? Całe szczęście, że dziś znów "bomba mi wybuchła" i poprosiłam Vito o zastępstwo. Bo ja nie znam tej Pani (choć o Niej słyszałam, ale bym nie skojarzyła) a Vito stanął w progu i powiedział:"O!!!!!!!!Cześć!!!!! To Ty???!!! :evil_lol: Bo przyszła Pani Itusia pomagała w schronie w Gaju, się okazuje :evil_lol: A Ituś (jego klon) "wisi" na ścianie w kuchni, stąd parcie na Itusia, a nie żadnego innego psiaka z Wielkopolski! Quote
Recommended Posts