Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=black][FONT=Verdana]Wydaje mi się, ze z tego domu nic nie będzie:roll: [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Ale bez sprawdzenia nie dowiemy się, jak to wyglada...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Dzisiaj dzwoniła do mnie Pani Eliza z Poznania, dosyc długo rozmawiałysmy.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Wydaje mi sie ze trzeba skupic sie na tej Rodzinie... [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Bardzo chciałaby adoptowac Wilusia, znalazła jego ogloszenie najpierw na allegro, a wczoraj w Mój pies.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Wilus przypomina jej ukochanego pieska, który odszedł ze starosci. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Panstwo mają 2 dzieci. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]W tej chwili w domu są 3 psy, Wilus byłby 4 i najmniejszym pieskiem. Wszystkie psy mieszkają w domu.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Tz Pani Elizy w pełni popiera zadopcje Wilusia. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Pani będzie w niedzielę w Warszawie i wtedy moglaby zabrac malca, oczywiescie po uprzednim sprawdzeniu domu. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Ale od 7 - 14 czerwca wyjezdza z rodzina do Irlandii, jej psy bąda wtym czasie pod opieką kogos w rodziny. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Doszłysmy do wniosku, ze to byłby za duzy stres dla Wilusia i jesli wizyta przedadopcyjna wypadnie pomyslnie, a Panstwo dostaną przyzwolenie na adopcję, to zabraliby Wilusia dopiero po 14 czerwca. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Myslę, ze jest to dobra decyzja. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Są 2 osoby chetne do sprawdzenia domu.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Jakie decyzje?[/FONT][/COLOR]

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byle nie do tej Wojciehuwki, jak jest jakiś cień podejrzenia, to nie warto, zwłaszcza takiego psiaka. Słuchajcie od tego Wilusia i Maniusia to mi się pomieszało i nie wiem gdzie co wpłacać.A co z tą sunią ze schronu?

Posted

Według mnie ten dom z Wojciech[COLOR="Red"]u[/COLOR]wki odpada :roll:
Dom z Poznania wydaje się super :loveu:

Randa, wpłacać trzeba na Maniusia, bo on jest narazie u Murki, a później jedzie do DT, tam gdzie jest Wiluś.
O którą sunię Ci chodzi ? Bo Celinka ma domek :loveu:

Posted

tak ,tak miałam przyjemnosc odpowiadać na jej pytania poprzez Maciusiową rodzicielkę .Duzo ich było ,ale dla Wilusia sie poświęciłam:cool3:

Alex ,dzieki jeszcze raz :calus:
Nie o taki dom nam chodziło dla Wilusia absolutnie nie o taki :shake:
Szkoda tego szczeniaka przy budzie :-(
Jednak mam intuicja mnie nie zawiodła coś mi nie grało od początku z ta kobieta .

Posted

[quote name='funia']tak ,tak miałam przyjemnosc odpowiadać na jej pytania poprzez Maciusiową rodzicielkę .Duzo ich było ,ale dla Wilusia sie poświęciłam:cool3:quote]

widzisz, nie ma się co uprzedzać :razz: a to Twoje pierwsze pw do mnie to odebrałam tak ... dziwnie :razz:
W końcu uważam, że miałą kobieta prawo pytać, nie można tak od razu się denerwować.

najważniejsze, że Wilusek może będzie miał domeczek :loveu:

Posted

Anita ,bo ja mam inny tok myślenia jak biore psa ze schronu to biorę go po prostu z całym dobrodziejstwem inwentarza i dla mnie nie mają znaczenia takie rzeczy o które pytała po prostu :roll:

[I].zapewne poza zaletami ma jakieś wady, które mogły się ujawnić w DT, chciałabym je znać:smile:,

czy można dać jednoznaczną odpowiedz na takie pytanie ?
[/I]

Posted

Wiesz wydaje mi sie ,oczywiście nikogo nie oceniam ze jeśli ona jest taka skrupulatna to jeżeli Wiluś zachowa sie nie zgodnie z jej oczekiwaniami to co ?

Posted

jak dla mnie to baaaaardzo dobrze ze pyta! moze chce sie przygotowac jak zareagowac na ewentualne niespodzianki, ja bioroc psa ze schronu tez wolalbym sie dowiedziec jak najwiecej a nie brac w ciemno. a pani wie o lapce Wilusia?

Posted

W mailach do mnie p. Eliza napisała, że łapka jej nie przeszkadza - nie ma to dla niej znaczenia.

Co do jej pytań to powinniśmy być póki co jak najdalej od oceniania. Moja najbardziej udana adopcja zaczęła się w najgorszy możliwy sposób, super dziewczyna na początku wydała mi się wygodnicka - teraz jest najlepszą "mamusią". Co oczywiście nie znaczy, że tu też tak będzie. Po prostu nie ma się co denerwować, maile nic nie kosztują, chce kobieta niech pyta :lol:

Czy już jest osoba wyznazcona do wizyty i czy termin już jest?

Posted

Pani Eliza wyjezdzala więc wizyta będzie w tym tyg; na wizytę ma isc mrowa23, jak cos będę wiedziala dam znac.
Wczoraj rozmawialam z Panią Elizą, nic sie nie zmienilo, czeka na rozmowę i na Wilusia.

Posted

[quote name='GoniaP']Pojadę sprawdzić ten domek. Jutro zadzwonię, a najdalej w piątek tam sie udam i wszystko będzie jasne.[/quote]
Witaj Gonia i dzięki, ze zawsze mozna na Ciebie liczyc:lol: