Jump to content
Dogomania

ROXI (*) ZASNĘŁA... DO ZOBACZENIA, MALEŃKA. :( Zdradziłeś mnie, człowieku: ale przez 3 lata miałam prawdziwe życie i byłam kochana u Moli.

Recommended Posts

Posted
36 minut temu, Moli@ napisał:

"hotelik opłacony  poprzez zamówienie karmy 249,40 zł"

Karma już u nas...

Fitimin Dog for Life Light & Senior - 15kg / 109,80zł (Roxi i Misia)

Animonda Rafine Cross kaczka, indyk i kurczak - 15kg / 109,80zł (koty)

Felix Megapakiet - 12 x 400g / 29,80zł (koty)

Aldrumka, dziękuję za przysługę :)

to żaden problem, jak będzie trzeba mogę powtórzyć

Posted

Jestem z doskoku :) wpłaty na pierwszej stronie uzupełnię na dniach :)) Dziękuję, Aldrumce za czuwanie nad tym.
Moli! Zdjęcia świetne, Roxi jest nie do poznania, naprawdę... szczęśliwa psica... dziękuję :)) oby ktoś ją w końcu wypatrzył... chociaż pewnie Roxi nie narzeka, że nikt nie dzwoni ;) Podmieniłam zdjęcia w ogłoszeniach i miasta, może teraz ktoś się odezwie.

Dziękuję, rozi za podsunięcie wątku - pokazałam Roxi. Nie wierzę, że się spodoba, ale może jednak to ja jestem słabej wiary?

Uciekam spać, tzn szykować się do pracy, o 5 pobudka...

Posted
21 godzin temu, Moli@ napisał:

Ma mądre spojrzenie bo inteligentna panienka :) Roxi nie jest pieskiem który żyje w swoim świeci, swoimi sprawami a człowiek potrzebny do napełniania miseczek.

Roxi jest łakomczuchem ale nie łatwo ją przekupić ,) wczoraj ciasto było pyszne ale gdy wychodziłyśmy... biegła za mną - nie musiałam wołać ,)  Smaczki w ręku Pani, jej namowy nie robiły na małej najmniejszego wrażenia.

Roxi pokrywa się gęstą, dłuższą sierścią - na zdjęciach  widoczne na karku, szyi, podwoziu.

100_5824.JPG

Normalnie mnie.., kokietuje!  psica jednaoczko.gif

Tysiu, ja już dawno tak myślę!... że Roxi wcale, ale to wcale się nie martwi ,że telefon milczy! dobrze im wszystkim u Moli i tyle! :) widać , widać jak dziewczynka się pięknie błyszczy! serduszka.gif

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Aldrumka napisał:

spacerek wieczorny - już szarawo

zbliża się jesień, wcześniej zapada zmrok (:

Roxi już załapała że dzień nie kończy się o 18:00 godzinie ,)... spacery po ciemaku są fajne :) a o świcie zmienia się boczek ,)

Posted
1 godzinę temu, Moli@ napisał:

Roxi już załapała że dzień nie kończy się o 18:00 godzinie ,)... spacery po ciemaku są fajne :) a o świcie zmienia się boczek ,)

Cwaniara :D

Posted
Dnia 14.08.2018 o 21:08, Aldrumka napisał:

to co napisałam poprzednio to nie prawda (ten wydatek rozbiłaś na 2, wszystko jest uwzględnione) tez zaczęłam wszystko sprawdzać a pomyłka jest po prostu w odejmowaniu

3287 - 2740,68 = 546,32 :)

Faktycznie :) Już wszystko jasne, pierwsza strona poprawiona - sprawdzajcie mnie, proszę :) Na księgową się nie nadaję.

Dnia 22.08.2018 o 09:28, anica napisał:

Normalnie mnie.., kokietuje!  psica jednaoczko.gif

Tysiu, ja już dawno tak myślę!... że Roxi wcale, ale to wcale się nie martwi ,że telefon milczy! dobrze im wszystkim u Moli i tyle! :) widać , widać jak dziewczynka się pięknie błyszczy! serduszka.gif

To może tak będzie kokietować, że wyczaruje domek dla siebie? :)

Sierść przepiękna, nie mogę napatrzeć się na Roxi. Na razie telefon milczy, ale wierzę że jak zadzwoni to TEN dom :). A może pokazać Roxi za granicą? Bo już nie wiem jak ją promować mam, aby wypromować dla niej Rodzinę.

Jakieś pomysły? Nie ukrywam, że Roxi i Mimi spędzają mi sen z powiek :( Jakby chociaż jedna z nich znalazła swoją przystań to mogłabym spać spokojniej...

Posted
14 godzin temu, Moli@ napisał:

Mądra suczynka :) W końcu nie będzie budzić o świcie :)) 

Bardzo chciałabym, aby Roxi trafiła już do Swojej Rodziny, aby przed pierwszą rocznicą trafienia do kojców miała już kogoś na zawsze, tylko dla siebie. Czy możecie mi pomóc znaleźć jej dom?

Posted
13 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Mądra suczynka :) W końcu nie będzie budzić o świcie :)) 

Bardzo chciałabym, aby Roxi trafiła już do Swojej Rodziny, aby przed pierwszą rocznicą trafienia do kojców miała już kogoś na zawsze, tylko dla siebie. Czy możecie mi pomóc znaleźć jej dom?

.. tylko jak ,to zrobić?.. jak?prosi.gif

Posted
14 minut temu, anica napisał:

Liczę na burzę mózgów... :( Mało się nas tutaj udziela, a przecież im więcej głów, tym można coś skuteczniejszego wymyślić.

Moje pomysły na razie są takie:
- promowanie ogłoszeń Roxi na OLX (czy ktoś chce wyróżnić jakieś ogłoszenie? ma je na 13 woj.),
- ciągłe udostępnianie Roxi na FB, psich stronach,
- plakat + ulotki z Roxi, aby móc zostawić je w lecznicach wet., sklepach osiedlowych itd. (nie umiem wykonać takich graficznych rzeczy),
- pokazanie Roxi za granicami kraju.

Tylko, że niestety sama nie daję rady tym wszystkim się zająć, potrzebuję pomocy. Wiem też, że być może to nie są wszystkie pomysły na znalezienie domu.

Obawiam się, że w przypadku Roxi zadziała tylko poczta pantoflowa, tak jak było w przypadku Caniska. A moja "poczta pantoflowa" nie ma zasięgu żadnego. Wszędzie i każdemu pokazuję Roxi, ale na razie nic z tego się nie urodziło.

Posted
7 godzin temu, anica napisał:

No jak?

Nie mam wśród znajomych osoby chętnej na psiaka. Ci co chcieli już mają a reszta nie chce :(

Posted
11 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Liczę na burzę mózgów... :( Mało się nas tutaj udziela, a przecież im więcej głów, tym można coś skuteczniejszego wymyślić.

Moje pomysły na razie są takie:
- promowanie ogłoszeń Roxi na OLX (czy ktoś chce wyróżnić jakieś ogłoszenie? ma je na 13 woj.),
- ciągłe udostępnianie Roxi na FB, psich stronach,
- plakat + ulotki z Roxi, aby móc zostawić je w lecznicach wet., sklepach osiedlowych itd. (nie umiem wykonać takich graficznych rzeczy),
- pokazanie Roxi za granicami kraju.

Tylko, że niestety sama nie daję rady tym wszystkim się zająć, potrzebuję pomocy. Wiem też, że być może to nie są wszystkie pomysły na znalezienie domu.

Obawiam się, że w przypadku Roxi zadziała tylko poczta pantoflowa, tak jak było w przypadku Caniska. A moja "poczta pantoflowa" nie ma zasięgu żadnego. Wszędzie i każdemu pokazuję Roxi, ale na razie nic z tego się nie urodziło.

Jutro coś wyróżnię. Wydaje mi się, ze to sunia dla starszej osoby/osób i najlepiej byłoby ją promować blisko miejsca w którym przebywa. Jak znajdę to ogłoszenie - podeślesz mi link. Też wydaje mi się, ze plakaty w lecznicach maja sens w pobliżu , ale pewnie nikogo kto by mógł to tam zrobić nie ma.

• Like 1
Posted
3 minuty temu, Aldrumka napisał:

Jutro coś wyróżnię. Wydaje mi się, ze to sunia dla starszej osoby/osób i najlepiej byłoby ją promować blisko miejsca w którym przebywa. Jak znajdę to ogłoszenie - podeślesz mi link. Też wydaje mi się, ze plakaty w lecznicach maja sens w pobliżu , ale pewnie nikogo kto by mógł to tam zrobić nie ma.

Ja mogę jedynie poprzyklejać ogłoszenia u swoim miasteczku rodzinnym (miejsce, gdzie sobie żyła w kojcu i groziła jej wywózka) i we Wrocławiu... po lecznicach... ale plakatu jako tako nie ma :( a ja nie umiem robić.

Niestety, ta strona Polski, w której pomieszkuje sobie Roksi jest mało adopcyjna...