b-b Posted January 28, 2018 Author Posted January 28, 2018 5 minut temu, elik napisał: Cho, cho, cho. Toż to majątek wielki! Pięknie wyposażyłaś psiaczki Muszę Elu. Teraz będę o nie spokojna bo jak widać niestety minię sporo czasu zanim zaufają człowiekowi. Tak bardzo chciałabym zobaczyć Mikę i Bobiego bawiącego się radośnie. Quote
Tyśka) Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 elik, proszę podeślij mi konto psiaczków - niedługo luty, wpłacę stałą :) Quote
elik Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 16 minut temu, b-b napisał: Muszę Elu. Teraz będę o nie spokojna bo jak widać niestety minię sporo czasu zanim zaufają człowiekowi. Tak bardzo chciałabym zobaczyć Mikę i Bobiego bawiącego się radośnie. Zobaczysz! Wszyscy zobaczymy :) Quote
elik Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 6 minut temu, Tyś(ka) napisał: elik, proszę podeślij mi konto psiaczków - niedługo luty, wpłacę stałą :) Z przyjemnością :) Quote
Havanka Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Kochani, zrobiłam Bobiemu ( Bosman ) ogłoszenia, ale spadły już bardzo. Czy ktoś mógłby opłacić mu wyróżnienie na OLX? Kosztuje 17,80 zł na 30 dni. Quote
Tyśka) Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 15 godzin temu, elik napisał: Z przyjemnością :) Otrzymałam, dziękuję. Postaram się przelać pieniążki jeszcze dzisiaj :) 1 Quote
elik Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 2 godziny temu, Havanka napisał: Kochani, zrobiłam Bobiemu ( Bosman ) ogłoszenia, ale spadły już bardzo. Czy ktoś mógłby opłacić mu wyróżnienie na OLX? Kosztuje 17,80 zł na 30 dni. Eluniu, poczekajmy jak pojawi się MALWA. Może tak, jak Neluni zapłacimy z konta Miki i Bobiego. Quote
Havanka Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 2 minuty temu, elik napisał: Eluniu, poczekajmy jak pojawi się MALWA. Może tak, jak Neluni zapłacimy z konta Miki i Bobiego. Ok. Quote
b-b Posted January 29, 2018 Author Posted January 29, 2018 2 godziny temu, elik napisał: Eluniu, poczekajmy jak pojawi się MALWA. Może tak, jak Neluni zapłacimy z konta Miki i Bobiego. Elu to ja jestem MALWA? :D Jeśli tak to się Elu zgadzam na opłacenie z pieniążków maluchów wyróżnienia :) Quote
Havanka Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 17 minut temu, b-b napisał: Elu to ja jestem MALWA? :D Jeśli tak to się Elu zgadzam na opłacenie z pieniążków maluchów wyróżnienia :) Boguniu, nawet ja się nie zorientowałam, ze Bobi jest "Twój" Dzisiaj miałam pracowity dzień na dogo. Może stąd to "zaćmienie". Bardzo dziękuję. Quote
b-b Posted January 29, 2018 Author Posted January 29, 2018 25 minut temu, Havanka napisał: Boguniu, nawet ja się nie zorientowałam, ze Bobi jest "Twój" Dzisiaj miałam pracowity dzień na dogo. Może stąd to "zaćmienie". Bardzo dziękuję. Samej czasami zdarza mi się latając po wątkach nie napisać tam gdzie powinnam a coś zmienić ;) Początkowo czytając MALWA zwątpiłam czy jestem na odpowiednim wątku :D Może wyróżnienie pomoże Bobikowi znaleźć swój domek :) Quote
Havanka Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 22 minuty temu, b-b napisał: Samej czasami zdarza mi się latając po wątkach nie napisać tam gdzie powinnam a coś zmienić ;) Początkowo czytając MALWA zwątpiłam czy jestem na odpowiednim wątku :D Może wyróżnienie pomoże Bobikowi znaleźć swój domek :) Ogłoszenia wyróżnione, są widoczne i tak bardzo nie spadają. Są częściej oglądane i tym samym jest większa szansa na dom. Oby się udało ! Quote
elik Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 3 godziny temu, b-b napisał: Elu to ja jestem MALWA? :D Jeśli tak to się Elu zgadzam na opłacenie z pieniążków maluchów wyróżnienia :) 2 godziny temu, Havanka napisał: Boguniu, nawet ja się nie zorientowałam, ze Bobi jest "Twój" Dzisiaj miałam pracowity dzień na dogo. Może stąd to "zaćmienie". Bardzo dziękuję. Wybaczcie Ja od jakiegoś czasu jestem przy kompie z doskoku i pisząc jedno, już myślę o drugim i w efekcie czasem tak wychodzi Problemy zdrowotne zmusiły mnie do krążenia pomiędzy lekarzami, badaniami, zabiegami... w dodatku wszędzie mam daleko, bo mieszkam na skraju miasta z dala od centrum. Mimo wszystko chwalę to sobie. Przeprowadziłam się tam po długim poszukiwaniu takiego właśnie miejsca, bo mam tu cicho, zielono i spokojnie. Wcale nie tęsknię za ruchem ulicznym :) No cóż, coś, za coś. Wiem, że to nic odkrywczego co powiem, ale jednak powiem - żeby chorować, trzeba mieć zdrowie! Przepraszam za pomyłkę, obiecuję poprawę :) EDIT Już przelewam Eluś na Twoje konto 17,80 zł. Dzięki :) Quote
elik Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Dzisiaj tj. 29.01. na konto psiaczków wpłynęła kwota 620,00 zł od b-b z bazarku. Pięknie dziękujemy :) b-b gratuluję takiego wyniku Quote
b-b Posted January 29, 2018 Author Posted January 29, 2018 53 minuty temu, elik napisał: Dzisiaj tj. 29.01. na konto psiaczków wpłynęła kwota 620,00 zł od b-b z bazarku. Pięknie dziękujemy :) b-b gratuluję takiego wyniku Szkoda tylko, że moje źródło z większymi ciuszkami wyschło :( Quote
elik Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 19 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Moja stała już w drodze :-) Jak będzie biegła obok, to ja złapię 1 Quote
b-b Posted January 29, 2018 Author Posted January 29, 2018 52 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Moja stała już w drodze :-) Dziękujemy :) 49 minut temu, elik napisał: Jak będzie biegła obok, to ja złapię Łap, łap Elu :) Quote
Havanka Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Bobi (Bosman) już wyróżniony na OLX do 1 marca. Od: dzisiaj Do: 24 lut Bosman szuka swej przystani, gdzie zacum... podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 1 mar Statystyki Wyświetleń: 184 Tel: 0 Obserwuje: 2 Quote
Alaskan malamutte Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Zaglądam do cudnego Bobika i trzymam kciuki za całokształt... Quote
elik Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 19 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Moja stała już w drodze :-) 19 godzin temu, elik napisał: Jak będzie biegła obok, to ja złapię 18 godzin temu, b-b napisał: . . . Łap, łap Elu :) No i złapałam :) Dzisiaj na konto psiaczków wpłynęła kwota 10,00 zł od Tyś(ka). Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Tyśka) Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Cieszę się :) To stała za luty. Przypominajcie mi, jakbym się ociągała z wpłatą co miesiąc... jestem roztrzepana. Quote
elik Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 5 minut temu, Tyś(ka) napisał: Cieszę się :) To stała za luty. Przypominajcie mi, jakbym się ociągała z wpłatą co miesiąc... jestem roztrzepana. Tak jest :) Cierpimy więc na to samo :) Ty roztrzepana, a ja wstrząśnięta 1 Quote
b-b Posted January 30, 2018 Author Posted January 30, 2018 23 godziny temu, elik napisał: Już przelewam Eluś na Twoje konto 17,80 zł. Dzięki :) Wspaniały tekst, wyróżnienie. Mam nadzieję, że Bobik rozkocha kogoś w sobie :) 11 minut temu, elik napisał: No i złapałam :) Dzisiaj na konto psiaczków wpłynęła kwota 10,00 zł od Tyś(ka). Bardzo serdecznie dziękujemy Dziękujemy :* Quote
elik Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Zgodnie z życzeniem b-b, na konto psiaczków przelałam kwotę 931,35 zł - resztę majątku Teosia, który grzeje już doopkę w swoim super domku. Quote
Recommended Posts