michalm Posted January 29, 2018 Author Posted January 29, 2018 Na razie brak jakichkolwiek nowych wiadomości. Dodałem nowe ogłoszenie na Poznań. Nazwałem go jednak zywczajnie Domino i zostało zaakceptowane https://www.olx.pl/oferta/domino-piekny-alaskan-malamute-do-adopcji-CID103-IDrI0rL.html Quote
Alaskan malamutte Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Ten pan Rafał sie nie odezwał??? Shadow ma dużo wyswietleń i pobrań telefonu..... Quote
michalm Posted January 29, 2018 Author Posted January 29, 2018 Nie odezwał się. Telefon miałem cały czas przy sobie i nie widziałem nieznanych połączeń. Moje ogłoszenia też mają wyświetlenia i pobrania numeru jednak telefonów brak :(. Szuakmy dalej i mocno wierzymy, że się uda :) Quote
Alaskan malamutte Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 4 minuty temu, michalm napisał: Szuakmy dalej i mocno wierzymy, że się uda :) Uda się, uda...Musi!!! 1 Quote
michalm Posted January 31, 2018 Author Posted January 31, 2018 Aktualizacja: 1. Domino pojawił się również na stronie fundacji Północniaki - http://www.fundacja-polnocniaki.pl/domino/ 2. Jesteśmy w trakcie rozmów z zainteresowanym domem z okolic Opola. Z pierwszej rozmowy wygląda obiecująco, jeszcze zobaczymy jak pójdzie z ankietą i wizytą przedadopcyjną. 3. Kilka zdjęć z dzisiejszej zabawy :) 1 Quote
Tyśka) Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Trzymam kciuki za domek :-) Zdjęcia obłędne! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 37 minut temu, michalm napisał: Aktualizacja: 1. Domino pojawił się również na stronie fundacji Północniaki - http://www.fundacja-polnocniaki.pl/domino/ 2. Jesteśmy w trakcie rozmów z zainteresowanym domem z okolic Opola. Z pierwszej rozmowy wygląda obiecująco, jeszcze zobaczymy jak pójdzie z ankietą i wizytą przedadopcyjną. 3. Kilka zdjęć z dzisiejszej zabawy :) Wow!!! Moje ogłoszenie jest na Opole!! trzymam bardzo mocno kciuki oby to byl TEN domek!! Zdjęcia cudne, bo cudny model!!!! michalm, daj znać, jak efekt rozmów. Jakby coś poszło nie tak (tfu tfu tfu) to podmienię zdjęcia w ogloszeniach. 1 Quote
michalm Posted January 31, 2018 Author Posted January 31, 2018 Dzięki!! Jak będę miał więcej informacji to od razu dam znać. Quote
Alaskan malamutte Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 2 minuty temu, michalm napisał: Dzięki!! Jak będę miał więcej informacji to od razu dam znać. Czekam z niecierpliwością!! Kciuki mocno zacisniete!!! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 michalm, a jak ma na imię pan z Opola..Rafał?? Quote
michalm Posted January 31, 2018 Author Posted January 31, 2018 Jest to Pani Natalia i skontaktowała się przez Facebook to nie wiem czy to z tego ogłoszenia. Teraz jednak ludzie widzą ogłoszenia wszędzie, może na olx też widziała. Jutro będę wiedział więcej :) Quote
Alaskan malamutte Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 6 minut temu, michalm napisał: Jest to Pani Natalia i skontaktowała się przez Facebook to nie wiem czy to z tego ogłoszenia. Teraz jednak ludzie widzą ogłoszenia wszędzie, może na olx też widziała. Jutro będę wiedział więcej :) Super!! Ważne, że jest zainteresowanie!!! To czekam cierpliwie na info... 1 Quote
mar.gajko Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Jest cudny!! Jakbym miała 10 lat mniej, to to zdjęcie by mnie całkiem skusiło i nie wiem czy nie stałabym w kolejce :) Quote
michalm Posted January 31, 2018 Author Posted January 31, 2018 48 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Super!! Ważne, że jest zainteresowanie!!! To czekam cierpliwie na info... Też się nie mogę doczekać. Dzisiaj mają wypełnić ankietę i jak Bóg da to w piątek wizyta przedadopcyjna. Dam znać 38 minut temu, mar.gajko napisał: Jest cudny!! Jakbym miała 10 lat mniej, to to zdjęcie by mnie całkiem skusiło i nie wiem czy nie stałabym w kolejce :) Naprawdę jest cudny! Kolejki na razie nie widać ale wystarczy jedna osoba :) Quote
Alaskan malamutte Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 michalm, czy Domino ma dom?? Czy coś konstruktywnego wyniknęło z tego kontaktu w Opolu?? Quote
michalm Posted February 4, 2018 Author Posted February 4, 2018 Tak!!!! Właśnie wróciliśmy z Opola już bez Domina. Na dole zdjęcie z nową rodzina. Ta czarną to 11 letnia labka. Domino od razu się ze wszystkimi zaprzyjaźnił. To są wspaniali ludzie i jestem pewien, że będzie mu tam dobrze. Bardzo Ci Joasiu dziękuję za pomoc i wsparcie! Ogłoszenia z olx już usuwam. Dziękuję! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 SUPER!!! BARDZO SIĘ CIESZĘ!! Domino, śliczny malamuciku, bądź już zawsze szczęśliwy w nowym domku!!! 1 Quote
michalm Posted February 4, 2018 Author Posted February 4, 2018 Oj tak, jestem przekonany że będzie szczęśliwy! Jeszcze raz dziękuję za wsparcie i pomoc! Quote
Alaskan malamutte Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 W takim razie ja także usuwam ogłoszenia z olx. Rodzina wygląda sympatycznie. Jeśli będziesz miał info o Domino, napisz kilka słów.... Pozdrawiam serdecznie!!! 1 Quote
michalm Posted February 4, 2018 Author Posted February 4, 2018 Dziękuję, oczywiście. Jutro oczekuję zdjęć, jak dostanę od razu udostępnię :) 1 Quote
michalm Posted February 6, 2018 Author Posted February 6, 2018 Domino ma się dobrze. Śpi w domu, mruczy jak go się głaszcze po brzuchu. Wczoraj miał dość zajęty dzień. Biegał, jeździł rowerem i poszedł po dzieci do szkoły :). 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 1 godzinę temu, michalm napisał: Domino ma się dobrze. Śpi w domu, mruczy jak go się głaszcze po brzuchu. Wczoraj miał dość zajęty dzień. Biegał, jeździł rowerem i poszedł po dzieci do szkoły :). I niech już tak zostanie!!! Super się Domino trafiło, właściwy pies na właściwym miejscu!! Widzę, że imię zostało? Quote
michalm Posted February 6, 2018 Author Posted February 6, 2018 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: I niech już tak zostanie!!! Super się Domino trafiło, właściwy pies na właściwym miejscu!! Nareszcie! Wszystko wygląda na to, że tak będzie :). 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Widzę, że imię zostało? Od ponad 6 lat tak jest nazywany to nie ma sensu zmieniać :) Quote
michalm Posted February 9, 2018 Author Posted February 9, 2018 Domino codziennie odprowadza dzieci do szkoły:) 1 Quote
Recommended Posts