Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie odezwał się. Telefon miałem cały czas przy sobie i nie widziałem nieznanych połączeń.

Moje ogłoszenia też mają wyświetlenia i pobrania numeru jednak telefonów brak :(.

Szuakmy dalej i mocno wierzymy, że się uda :)

Posted
37 minut temu, michalm napisał:

Aktualizacja:

1. Domino pojawił się również na stronie fundacji Północniaki - http://www.fundacja-polnocniaki.pl/domino/

2. Jesteśmy w trakcie rozmów z zainteresowanym domem z okolic Opola. Z pierwszej rozmowy wygląda obiecująco, jeszcze zobaczymy jak pójdzie z ankietą i wizytą przedadopcyjną. 

3. Kilka zdjęć z dzisiejszej zabawy :)

Wow!!! Moje ogłoszenie jest na Opole!! trzymam bardzo mocno kciuki oby to byl TEN domek!!

Zdjęcia cudne, bo cudny model!!!!flircik.gif

michalm, daj znać, jak efekt rozmów. Jakby coś poszło nie tak (tfu tfu tfu) to podmienię zdjęcia w ogloszeniach. 

• Upvote 1
Posted

Jest to Pani Natalia i skontaktowała się przez Facebook to nie wiem czy to z tego ogłoszenia. Teraz jednak ludzie widzą ogłoszenia wszędzie, może na olx też widziała.

Jutro będę wiedział więcej :)

Posted
6 minut temu, michalm napisał:

Jest to Pani Natalia i skontaktowała się przez Facebook to nie wiem czy to z tego ogłoszenia. Teraz jednak ludzie widzą ogłoszenia wszędzie, może na olx też widziała.

Jutro będę wiedział więcej :)

Super!! Ważne, że jest zainteresowanie!!! To czekam cierpliwie na info...k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_orig

• Upvote 1
Posted
48 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Super!! Ważne, że jest zainteresowanie!!! To czekam cierpliwie na info...k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_orig

Też się nie mogę doczekać. Dzisiaj mają wypełnić ankietę i jak Bóg da to w piątek wizyta przedadopcyjna. Dam znać

38 minut temu, mar.gajko napisał:

Jest cudny!! Jakbym miała 10 lat mniej, to to zdjęcie by mnie całkiem skusiło i nie wiem czy nie stałabym w kolejce :)

Naprawdę jest cudny! Kolejki na razie nie widać ale wystarczy jedna osoba :)

Posted

Tak!!!! 

Właśnie wróciliśmy z Opola już bez Domina. Na dole zdjęcie z nową rodzina. Ta czarną to 11 letnia labka. Domino od razu się ze wszystkimi zaprzyjaźnił. To są wspaniali ludzie i jestem pewien, że będzie mu tam dobrze.

Bardzo Ci Joasiu dziękuję za pomoc i wsparcie! Ogłoszenia z olx już usuwam.

Dziękuję!

IMG_20180204_200203-1470x1470.jpg

• Upvote 1
Posted

Domino ma się dobrze. Śpi w domu, mruczy jak go się głaszcze po brzuchu. Wczoraj miał dość zajęty dzień. Biegał, jeździł rowerem i poszedł po dzieci do szkoły :).

IMG-20180205-WA0002.jpg

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, michalm napisał:

Domino ma się dobrze. Śpi w domu, mruczy jak go się głaszcze po brzuchu. Wczoraj miał dość zajęty dzień. Biegał, jeździł rowerem i poszedł po dzieci do szkoły :).

I niech już tak zostanie!!! Super się Domino trafiło, właściwy pies na właściwym miejscu!!tralala.gif

Widzę, że imię zostało?

Posted
1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

I niech już tak zostanie!!! Super się Domino trafiło, właściwy pies na właściwym miejscu!!

Nareszcie! Wszystko wygląda na to, że tak będzie :).

1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Widzę, że imię zostało?

Od ponad 6 lat tak jest nazywany to nie ma sensu zmieniać :)