Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 4.11.2018 o 10:35, Bgra 605 989 789 napisał:

Martwię się,bo skarpeta pod kreską,jeszcze mój  tymczas przed badaniami,kastracją,sanacją pysia.Zrobiłam zrzutkę,ale ciężko idzie.

Tymczasem foty z dzisiaj.

czs2.jpg

czes1.jpg

czes3.jpg

Można w każdej chwili uruchomić finanse Czesia z dogo.

Posted
18 godzin temu, b-b napisał:

Kochany maluch...i człowieki , które dbają o niego:)

Kochany to prawda :) kochani wszyscy którym los Czesia leży na sercu :)

9 godzin temu, ona03 napisał:

Czesiulku, też do Ciebie zaglądam, mizianka przesyłam.

Dziękuję serdecznie :) oj Czesio lubi mizianka :)

7 godzin temu, Anula napisał:

Można w każdej chwili uruchomić finanse Czesia z dogo.

Dam radę,na razie Czesio zabezpieczony,jeszcze mam czas :) ale dziękuję !

Posted
Dnia 9.11.2018 o 16:53, Anula napisał:

Nadeszła deklaracja od helli za XI.Ślicznie dziękuję.

Dziękujemy pięknie :)

Czesio melduje się ze zdjęciami :) mógłby z powodzeniem reklamować nie tylko pampersy,pampasy i ozonator :)

cze12.jpg

cze13.jpg

cze 14.jpg

• Like 2
  • Upvote 1
Posted

Nadeszły stałe deklaracje od b-b i od jaguska za XI.Ślicznie dziękuję.

Ja cały czas ogłaszam Czesia.Czesio ma ogrom wejść i pobrań telefonów a obserwatorów 107.OLX jest na Wrocław.Może podmienię na Warszawę i wyróżnię a także podmienię zdjęcia?

Posted
31 minut temu, Anula napisał:

Nadeszły stałe deklaracje od b-b i od jaguska za XI.Ślicznie dziękuję.

Ja dalej ogłaszam Czesia.Czesio ma ogrom wejść i pobrań telefonów a obserwatorów 107.OLX jest na Wrocław.Może podmienię na Warszawę i wyróżnię?

Dziękuję pięknie :)

mam ogłoszenia na Poznań,na Warszawę,Wrocław,razem z 8 tyś wejść,pobrania,obserwacji też sporo i nic,statystki spadły.Nie wiem czy nie kasować tych ogłoszeń ?może zrobić na nowo ? nie są wyróżnione.

Posted
8 minut temu, Bgra 605 989 789 napisał:

Dziękuję pięknie :)

mam ogłoszenia na Poznań,na Warszawę,Wrocław,razem z 8 tyś wejść,pobrania,obserwacji też sporo i nic,statystki spadły.Nie wiem czy nie kasować tych ogłoszeń ?może zrobić na nowo ? nie są wyróżnione.

To zmienię na Kraków aby nie powielało się miasto.

Posted

Co było do przewidzenia wraz ze zmianą pogody i zapakowaniem na cały dzień Czesia w pampersy i pampasy pojawił się odór.Niestety ten zapach przenosi się na sierść mimo częstych kąpieli,podmywania.Olejek nie wystarcza.Szukam czegoś co można będzie aplikować na sierść Czesia,żeby można było z nim żyć.Jak na razie Aldonka znalazła w zooart jakiś preparat.

Posted
6 godzin temu, Bgra napisał:

Co było do przewidzenia wraz ze zmianą pogody i zapakowaniem na cały dzień Czesia w pampersy i pampasy pojawił się odór.Niestety ten zapach przenosi się na sierść mimo częstych kąpieli,podmywania.Olejek nie wystarcza.Szukam czegoś co można będzie aplikować na sierść Czesia,żeby można było z nim żyć.Jak na razie Aldonka znalazła w zooart jakiś preparat.

To niech kupi a my zwrócimy jej kasę.Trzeba próbować różnych i natrafić na ten właściwy.

Posted
9 godzin temu, Anula napisał:

To niech kupi a my zwrócimy jej kasę.Trzeba próbować różnych i natrafić na ten właściwy.

Dzięki Anula :) zapłacę ze skarpety,już prosiłam Aldonkę,żeby przy okazji zakupów kupiła  i dla Czesia jak w linku...https://zooart.com.pl/product-pol-21306-Tropiclean-Preparat-zapachowy-o-zapachu-owocow-jagodowych-Berry-Breeze-Pet-Spray-236ml.html?fbclid=IwAR3L0x744S9vGRzls_e-h3L9531HvPwx8rIUISCVA_HH6bEGK1Uni5SNtcY

Posted
52 minuty temu, Bgra napisał:

Opis preparatu bardzo fajny,oby pomógł.Ogólnie teraz psiaki przychodzą z dworu o nieprzyjemnym zapachu bo jest wilgoć w powietrzu ale trzeba ten okres jakoś przetrwać.

Posted
2 minuty temu, Anula napisał:

Opis preparatu bardzo fajny,oby pomógł.Ogólnie teraz psiaki przychodzą z dworu o nieprzyjemnym zapachu bo jest wilgoć w powietrzu ale trzeba ten okres jakoś przetrwać.

Czesio niestety to większy kaliber,przy nim dom zaczyna "pachnieć" .Byle do wiosny.

Posted
Dnia 21.11.2018 o 19:35, Anula napisał:

Nadeszła deklaracja od MikAga za XI.Ślicznie dziękuję.

Czesio wczoraj miał biegunkę,jeszcze takiej nie miał,wylewało się z pampersa,po Nifuroksazydzie przeszło.Może zjadł kawałek piłeczki,to mu się zdarza.Był u weta,dzisiaj cały dzień nie było dwójki,jak nie pojawi się do jutra to rewizyta u weta.

Posted
21 godzin temu, Bgra napisał:

Czesio wczoraj miał biegunkę,jeszcze takiej nie miał,wylewało się z pampersa,po Nifuroksazydzie przeszło.Może zjadł kawałek piłeczki,to mu się zdarza.Był u weta,dzisiaj cały dzień nie było dwójki,jak nie pojawi się do jutra to rewizyta u weta.

Ojojoj co to się porobiło u chłopaka :(

Oby szybko się brzuszek unormował!

Posted
21 godzin temu, b-b napisał:

Ojojoj co to się porobiło u chłopaka :(

Oby szybko się brzuszek unormował!

Wszystko ok,pewnie kawałek piłeczki ;) kupa się pojawiła więc  i wszystko wróciło do  Czesiowej normy ;)

Posted

A ja chciałam się dowiedzieć czy ten psikacz antysmrodkowy z linku daje radę? Bo się zastanawiam nad zakupem.

I zostawiam fotkę, wtedy jeszcze Luzaka, zapaszek pamiętam;)

PA060266.jpg

• Like 1
Posted
2 godziny temu, Bgra napisał:

Wszystko ok,pewnie kawałek piłeczki ;) kupa się pojawiła więc  i wszystko wróciło do  Czesiowej normy ;)

Wspaniale:D

• Like 1
Posted
Dnia 28.11.2018 o 19:49, jaguska napisał:

A ja chciałam się dowiedzieć czy ten psikacz antysmrodkowy z linku daje radę? Bo się zastanawiam nad zakupem.

I zostawiam fotkę, wtedy jeszcze Luzaka, zapaszek pamiętam;)

PA060266.jpg

Szkoda mi było kasy na opłatę za wysyłkę samego psikadła dlatego Aldonka ma zamówić wraz ze swoimi zakupami.Jak tylko się dowiem napiszę :)

Dnia 28.11.2018 o 22:06, b-b napisał:

Wspaniale:D

Też się cieszymy :)

Dnia 28.11.2018 o 23:07, Anula napisał:

Nadeszła stała deklaracja od tomcug za XII.Ślicznie dziękuję.

Dziękujemy pięknie! :)