Jump to content
Dogomania

JEDNO SERCE NIE DA RADY ! Serce Pipi i podopieczni w potrzebie!!! (Posty inf. 1-6)

Recommended Posts

Posted

Olga7,za wszystko serdecznie dziękuję,sms dotarł,dziekuje.Przepraszam,może jutro znajde chwile i napiszę do Ciebie.Nie gniewaj się,przepraszam.Już trzecia noc u mnie załapana,a lat nie mało.Nie wiem jak jutro wstanę.A teraz od dzisiaj na 7:30 do pracy,bo wakacje.Ciężko jak cholera sie przestawić.Przed pracą muszę sie obrobić.Kilka dni potrzebuję i wszystko sie ułozy.

Posted

[quote name='agaciaaa']Jejku, jaki Gutek jest biedny, tak mi go szkoda.. on naprawdę potrzebuje pomocy, tylko cholera, jak zwykle wszystko rozbija sie o kase :shake:[/quote]
nawet niewiele osób wie o jego istnieniu, poza nami na wątku....
też mi go szkoda-przydałby się tymczas taki mało zapsiony, żeby skupił sie na Guciowym oswajaniu.....
a i te małe sunie takie fajne......oby nie skończyły na łańcuchu:shake:
no załamać sie można.

Posted

Dawno mnie tu nie było...
Pipi,troszkę spóźnione ale ze szczerego serca płynące życzenia dla Twojego syna:
[CENTER][SIZE=4][B]:Rose: SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!!!!![/B][/SIZE] :Rose:
[/CENTER]

Posted

Soema,pieniążki doszły,100 zł,jeśli dobrze zrozumiałam,to są one dla pani Stasi tak?/kupię pampersów jeśli pozwolisz?/Bardzo Ci za nie dziękuję.
Ewcia1994dg,100 zł/jak dobrze pamiętam 19.06.09 przyszło,bardzo serdecznie dziękuję.Suczki od sąsiadów,te z lasu są jeszcze dwie/na 80 stronie/poprzedniej są zdjecia/.
dziewczyn,chciałam zapytać Was,czy ja pieniądze mam/100 zł/,tak jak się umawiałyśmy przelać do jamora?,czy co ja mam z nimi zrobić?
Shivy juz u mnie nie ma przecież.Jest u mnie od Was 185 zł.
Zostało mi z wpłat 55 zł
od jkp 200 zł
od ewcia1994dg 100 zł
Razem: 355 zł
na paliwo do jamora poszło 170 zł/paragony z CPN/,więc zostało 185 zł
Przepraszam,że wcześniej nie napisałam o tym.Ja już sie trochę gubię co,ile i na kogo.
Czytałam na wątku jamora o wpłatach i tam wychodzi,że 280 zł jest wpłacone.

Wszystkim w imieniu Artura bardzo serdecznie dziękuję za życzenia :loveu:

Posted

Chyba nie da rady wyslać Ci na pw wiadomości - mozesz sprawdzić czy nie masz zapelnionej swojej skrzynki -tak tylko zapytam ,bo może to nie Twoja skrzynka tylko inny powód -np. nasz komp. Pozdr.

Posted

Pipi pieniążki, które ja wysłałam są na Twoje psiaczki i zwierzątka.
Na Shive wysłałam 100zł do jamora w poniedziałek pocztą więc myślę, że już doszły.Prosiłam żeby napisał jak dojdą.
Pipi ja widziałam zdjęcia tych suczek, ale czy one są pod czyjąś opieką mają jakiś domek????:-(:-(:-(
Może trzeba im założyc wątek?Szkoda ich:placz:

Posted

O widzisz Pipi nawet wczoraj napisałam na Twoim wątku o tej 100 ale widzę, że tu nie wchodziłaś. Ja też już się gubię w tych wątkach na którym co pisze:oops:

Posted

Pipi; Alu,tak zapełniona,już opróżniam.

Nie wiem czy to bylo do mnie bo ja tez Ala. :loveu::loveu:.Pipuniu dzisiaj pownnas cos odemnie dostac, poszlo wczoraj o ile banki dobrze pracuja...:shake::shake::shake:

Posted

Nie,to było do Olga7,w sprawie skrzynki pw.Już opróżniłam.Do Ciebie Alicja przed chwilą pisałam na pw.Zaraz wejdę do poczty bankowej.Dziękuję bardzo.

Posted

[quote name='Pipi']Nie,to było do Olga7,w sprawie skrzynki pw.Już opróżniłam.Do Ciebie Alicja przed chwilą pisałam na pw.Zaraz wejdę do poczty bankowej.Dziękuję bardzo.[/QUOTE]
dzieki juz dostalam...uff.....

Posted

Coronaaj,są pieniądze :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:
Nie wiem,czy zgadzasz się i mogę napisać ile??? :crazyeye::crazyeye::
Najchętniej przeznaczyłabym je na materiał do kojca.Buda już jest,ocieplona.
:loveu::loveu:[SIZE="7"][COLOR="Red"]DZIĘKUJĘ[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='ewcia1994dg']Dzisiaj znikam melduje się w poniedziałek;););)[/QUOTE]
Miłego,spokojnego weekendu.

Posted

[quote name='Pipi']Coronaaj,są pieniądze :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:
Nie wiem,czy zgadzasz się i mogę napisać ile??? :crazyeye::crazyeye::
Najchętniej przeznaczyłabym je na materiał do kojca.Buda już jest,ocieplona.
:loveu::loveu:[SIZE="7"][COLOR="Red"]DZIĘKUJĘ[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
Ok!!!!!!!!!!! Przeznacz wedlug swojej woli powodzenia moja droga...problemy z netem jak zwykle,

Posted

[quote name='coronaaj']Ok!!!!!!!!!!! Przeznacz wedlug swojej woli powodzenia moja droga...problemy z netem jak zwykle,[/QUOTE]
To nie Ty mnie ale ja Tobie DZIEKUJE za to wszystko co robisz ..i dla ludzi i dla pieskow..

Posted

Coś mi się przypomniało! Chodzi o to,że na początku czerwca,gdzieś ok. 05.06.09 ktoś z Was napisał mi o tym,że w Zielonej Gorze Straż dla Zwierząt odda mi 60 kg suchej karmy.Wysłałam do nich maila i uzgodniliśmy,że karma pójdzie w dwóch ratach/kursach/ i chcieli zebym zapłaciła za jeden kurs 36 zł.Dostałam nr konta i wysłałam te pieniądze,ale do dzisiaj nie ma karmy.Wysłałam 2 maile z zapytaniem,co z karmą,ale cisza.Nie wiem co myśleć?.Wychodzi na to,że zotałam oszukana????. Jednak to 36 zł i jest mi przykro.Co o tym myślicie?

Posted

[quote name='Pipi']Coś mi się przypomniało! Chodzi o to,że na początku czerwca,gdzieś ok. 05.06.09 ktoś z Was napisał mi o tym,że w Zielonej Gorze Straż dla Zwierząt odda mi 60 kg suchej karmy.Wysłałam do nich maila i uzgodniliśmy,że karma pójdzie w dwóch ratach/kursach/ i chcieli zebym zapłaciła za jeden kurs 36 zł.Dostałam nr konta i wysłałam te pieniądze,ale do dzisiaj nie ma karmy.Wysłałam 2 maile z zapytaniem,co z karmą,ale cisza.Nie wiem co myśleć?.Wychodzi na to,że zotałam oszukana????. Jednak to 36 zł i jest mi przykro.Co o tym myślicie?[/quote]
przypomnij sobie kto to napisał, nie sadze żeby ktoś specjalnie chciał oszukać....może problem z transportem.....