agaciaaa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Jejku, jaki Gutek jest biedny, tak mi go szkoda.. on naprawdę potrzebuje pomocy, tylko cholera, jak zwykle wszystko rozbija sie o kase :shake: Quote
Pipi Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Olga7,za wszystko serdecznie dziękuję,sms dotarł,dziekuje.Przepraszam,może jutro znajde chwile i napiszę do Ciebie.Nie gniewaj się,przepraszam.Już trzecia noc u mnie załapana,a lat nie mało.Nie wiem jak jutro wstanę.A teraz od dzisiaj na 7:30 do pracy,bo wakacje.Ciężko jak cholera sie przestawić.Przed pracą muszę sie obrobić.Kilka dni potrzebuję i wszystko sie ułozy. Quote
Nadziejka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 :thumbs::iloveyou:trzymaj sie Pipiniu trzymajjjjj:loveu::multi::multi:Gucinek piekny chlopaszek :loveu: Quote
enia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='agaciaaa']Jejku, jaki Gutek jest biedny, tak mi go szkoda.. on naprawdę potrzebuje pomocy, tylko cholera, jak zwykle wszystko rozbija sie o kase :shake:[/quote] nawet niewiele osób wie o jego istnieniu, poza nami na wątku.... też mi go szkoda-przydałby się tymczas taki mało zapsiony, żeby skupił sie na Guciowym oswajaniu..... a i te małe sunie takie fajne......oby nie skończyły na łańcuchu:shake: no załamać sie można. Quote
Soema Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Pipi, jak będziesz miała chwilę sprawdź czy pieniądze doszły :) Quote
magda222 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Dawno mnie tu nie było... Pipi,troszkę spóźnione ale ze szczerego serca płynące życzenia dla Twojego syna: [CENTER][SIZE=4][B]:Rose: SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!!!!![/B][/SIZE] :Rose: [/CENTER] Quote
AgusiaP Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Pipi czy pieniążki doszły? a te sunie z pod lasu to są u tych Twoich sąsiadów? Mają jakiś dach nad głową? Quote
Pipi Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Soema,pieniążki doszły,100 zł,jeśli dobrze zrozumiałam,to są one dla pani Stasi tak?/kupię pampersów jeśli pozwolisz?/Bardzo Ci za nie dziękuję. Ewcia1994dg,100 zł/jak dobrze pamiętam 19.06.09 przyszło,bardzo serdecznie dziękuję.Suczki od sąsiadów,te z lasu są jeszcze dwie/na 80 stronie/poprzedniej są zdjecia/. dziewczyn,chciałam zapytać Was,czy ja pieniądze mam/100 zł/,tak jak się umawiałyśmy przelać do jamora?,czy co ja mam z nimi zrobić? Shivy juz u mnie nie ma przecież.Jest u mnie od Was 185 zł. Zostało mi z wpłat 55 zł od jkp 200 zł od ewcia1994dg 100 zł Razem: 355 zł na paliwo do jamora poszło 170 zł/paragony z CPN/,więc zostało 185 zł Przepraszam,że wcześniej nie napisałam o tym.Ja już sie trochę gubię co,ile i na kogo. Czytałam na wątku jamora o wpłatach i tam wychodzi,że 280 zł jest wpłacone. Wszystkim w imieniu Artura bardzo serdecznie dziękuję za życzenia :loveu: Quote
Olga7 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Chyba nie da rady wyslać Ci na pw wiadomości - mozesz sprawdzić czy nie masz zapelnionej swojej skrzynki -tak tylko zapytam ,bo może to nie Twoja skrzynka tylko inny powód -np. nasz komp. Pozdr. Quote
AgusiaP Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Pipi pieniążki, które ja wysłałam są na Twoje psiaczki i zwierzątka. Na Shive wysłałam 100zł do jamora w poniedziałek pocztą więc myślę, że już doszły.Prosiłam żeby napisał jak dojdą. Pipi ja widziałam zdjęcia tych suczek, ale czy one są pod czyjąś opieką mają jakiś domek????:-(:-(:-( Może trzeba im założyc wątek?Szkoda ich:placz: Quote
Soema Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Tak, Pipi moja 100zł na pampersy.. Jeśli coś zostanie to na pewno się Wam przyda. Choc wątpię.. Quote
AgusiaP Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 O widzisz Pipi nawet wczoraj napisałam na Twoim wątku o tej 100 ale widzę, że tu nie wchodziłaś. Ja też już się gubię w tych wątkach na którym co pisze:oops: Quote
AgusiaP Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Dzisiaj znikam melduje się w poniedziałek;););) Quote
coronaaj Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Pipi; Alu,tak zapełniona,już opróżniam. Nie wiem czy to bylo do mnie bo ja tez Ala. :loveu::loveu:.Pipuniu dzisiaj pownnas cos odemnie dostac, poszlo wczoraj o ile banki dobrze pracuja...:shake::shake::shake: Quote
Pipi Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Nie,to było do Olga7,w sprawie skrzynki pw.Już opróżniłam.Do Ciebie Alicja przed chwilą pisałam na pw.Zaraz wejdę do poczty bankowej.Dziękuję bardzo. Quote
coronaaj Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='Pipi']Nie,to było do Olga7,w sprawie skrzynki pw.Już opróżniłam.Do Ciebie Alicja przed chwilą pisałam na pw.Zaraz wejdę do poczty bankowej.Dziękuję bardzo.[/QUOTE] dzieki juz dostalam...uff..... Quote
Pipi Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Coronaaj,są pieniądze :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Nie wiem,czy zgadzasz się i mogę napisać ile??? :crazyeye::crazyeye:: Najchętniej przeznaczyłabym je na materiał do kojca.Buda już jest,ocieplona. :loveu::loveu:[SIZE="7"][COLOR="Red"]DZIĘKUJĘ[/COLOR][/SIZE] Quote
Pipi Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='ewcia1994dg']Dzisiaj znikam melduje się w poniedziałek;););)[/QUOTE] Miłego,spokojnego weekendu. Quote
coronaaj Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Pipi']Coronaaj,są pieniądze :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Nie wiem,czy zgadzasz się i mogę napisać ile??? :crazyeye::crazyeye:: Najchętniej przeznaczyłabym je na materiał do kojca.Buda już jest,ocieplona. :loveu::loveu:[SIZE="7"][COLOR="Red"]DZIĘKUJĘ[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Ok!!!!!!!!!!! Przeznacz wedlug swojej woli powodzenia moja droga...problemy z netem jak zwykle, Quote
coronaaj Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='coronaaj']Ok!!!!!!!!!!! Przeznacz wedlug swojej woli powodzenia moja droga...problemy z netem jak zwykle,[/QUOTE] To nie Ty mnie ale ja Tobie DZIEKUJE za to wszystko co robisz ..i dla ludzi i dla pieskow.. Quote
Pipi Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Coś mi się przypomniało! Chodzi o to,że na początku czerwca,gdzieś ok. 05.06.09 ktoś z Was napisał mi o tym,że w Zielonej Gorze Straż dla Zwierząt odda mi 60 kg suchej karmy.Wysłałam do nich maila i uzgodniliśmy,że karma pójdzie w dwóch ratach/kursach/ i chcieli zebym zapłaciła za jeden kurs 36 zł.Dostałam nr konta i wysłałam te pieniądze,ale do dzisiaj nie ma karmy.Wysłałam 2 maile z zapytaniem,co z karmą,ale cisza.Nie wiem co myśleć?.Wychodzi na to,że zotałam oszukana????. Jednak to 36 zł i jest mi przykro.Co o tym myślicie? Quote
Soema Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 OO ciekawie... a kto pisał o tej karmie, może potrafi to wyjaśnić? Quote
enia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Pipi']Coś mi się przypomniało! Chodzi o to,że na początku czerwca,gdzieś ok. 05.06.09 ktoś z Was napisał mi o tym,że w Zielonej Gorze Straż dla Zwierząt odda mi 60 kg suchej karmy.Wysłałam do nich maila i uzgodniliśmy,że karma pójdzie w dwóch ratach/kursach/ i chcieli zebym zapłaciła za jeden kurs 36 zł.Dostałam nr konta i wysłałam te pieniądze,ale do dzisiaj nie ma karmy.Wysłałam 2 maile z zapytaniem,co z karmą,ale cisza.Nie wiem co myśleć?.Wychodzi na to,że zotałam oszukana????. Jednak to 36 zł i jest mi przykro.Co o tym myślicie?[/quote] przypomnij sobie kto to napisał, nie sadze żeby ktoś specjalnie chciał oszukać....może problem z transportem..... Quote
Recommended Posts