3 x Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='buniaaga']Pipi ja próbowałam wysłać do kilku osób na raz i chyba właśnie za to dostałam o szamanki upomnienie i punkty karne za tzw spamowanie które jest zabronione w regulaminie:( U mnie tez muli:)[/QUOTE] dziewczyny, czesc osob ma podanwego maila w profilu szybciej jest jak sie skopiuje kilka(nascie/dziesiat) adresów mailowych i wysyła prośbe na maila po wysłaniu pw trzeba odczekac 1 min, to strasznie spowalnia oczywiscie do tych co nie maja podanego maila w profilu trzeba wysłac pw żeby nie było ja już głosowałam na Pipi nigdy nie mialam okazji jej pomóc ale watek to juz ze dwa lata cichaczem lub nie ;) podczytuje :) Quote
kabaja Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 trzymam kciuki za akcje a głos oczywiście oddałam Quote
Nevada Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 wzięłam "U", strasznie cięzko u mnie z czasem w tych dniach, ale zrobię wszystko żeby powysyłać Quote
buniaaga Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 dziewczyny może jeszcze pomożecie ,zobaczcie moją sygnaturę niby banerek KrekVet Pipi a jak się wejdzie to głuchy albinos?co jest co nie wkleję to zawsze albinos:) Kotku świetny jesteś ale daj mi spokój już:) Quote
anecik60 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 ja biore ,,L", a jaki tekst wklejac? ten ze zdjeciem Pipi? Quote
buniaaga Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='anecik60']ja biore ,,L", a jaki tekst wklejac? ten ze zdjeciem Pipi?[/QUOTE] Tak anecik:) anecik jak wchodzę na Twój banerek z Pipi to też mam albinosa? co jest ? u pozostałych ok. Quote
buniaaga Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='anecik60']buniaga i mi albinos sie wlacza, czemu?[/QUOTE] ode mnie kopiowałaś banerek?może ja nim zarażam:) Quote
Pipi Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Ja robię na [B]Z,[/B]a jak skoncze to wezmę [B]Y[/B], ok? Przypomnijcie jak wkleic banerek bez kodu? juz zapomnialam. Quote
Czoko Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='Czoko']Spróbujcie sobie wkleić bannerek, który mam w podpisie i wklejać go częściowo cytując post, w którym link podawała przedwczoraj Finetta![/QUOTE] Skąd kopiowałyście Wasze bannerki - kierują do kota - głuchego albinosa. Ten w moim podpisie i ten, do którego link podała Finetta kieruje prawidłowo do ankiety Quote
Randa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Można skopiować podpis ode mnie zamiast bannerka, działa Quote
buniaaga Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='Czoko']Skąd kopiowałyście Wasze bannerki - kierują do kota - głuchego albinosa. Ten w moim podpisie i ten, do którego link podała Finetta kieruje prawidłowo do ankiety[/QUOTE] ja kopiowałam od kokoś u kogo jest ok ale mam tak zawsze że co nie wkleję to kierunek albinoa. Quote
MARCHEWA Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Oddałam swój głos,dziękuję za informację o sytuacji u Pipi.Człowiek zaganiany i nie ma nawet czasu wejść spokojnie na dogo i zobaczyć co się dzieje,chciałabym jeszcze jakoś pomóc np.zakupić worek lub dwa karmy,dlatego proszę mi podać na pw adres do wysyłki.Powysyłam apel dalej do znajomych na dogo i miau,trzymam kciuki za powodzenie. Quote
anecik60 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 ja teraz od Ciebie czoko skopiowałam, cos mi nie wychodzi, szit Quote
buniaaga Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 dziękujemy z głos MARCHEWA i chęć pomocy :) adres pewnie Pipi na pw poda:) Quote
Randa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 MARECHEWA dzięki, może byś jeszcze kogoś namówiła:cool3::lol: Quote
anecik60 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 faktycznie te 60s co trzeba odczekac to strasznie spowalnia Quote
evita. Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='3 x']dziewczyny, czesc osob ma podanwego maila w profilu szybciej jest jak sie skopiuje kilka(nascie/dziesiat) adresów mailowych i wysyła prośbe na maila po wysłaniu pw trzeba odczekac 1 min, to strasznie spowalnia oczywiscie do tych co nie maja podanego maila w profilu trzeba wysłac pw żeby nie było ja już głosowałam na Pipi nigdy nie mialam okazji jej pomóc ale watek to juz ze dwa lata cichaczem lub nie ;) podczytuje :)[/QUOTE] 3 x- dzięki za rady- na pewno skorzystamy, teraz chwytamy się już każdej deski ratunku ;) [quote name='kabaja']trzymam kciuki za akcje a głos oczywiście oddałam[/QUOTE] Kabaja- jak miło Cię widziec znowu na wątku :) Dzięki za głos :) [quote name='Nevada']wzięłam "U", strasznie cięzko u mnie z czasem w tych dniach, ale zrobię wszystko żeby powysyłać[/QUOTE] Nevada- piękne dzięki za pomoc :) Mam do Ciebie prośbę- czy mogłabyś przesłac mi na PW Twój nr tel. ? (chodzi mi o odbiór tych rzeczy dla Pipi, o których rano rozmawiałyśmy :) ) Dziewczyny- nie wiem jak było wcześniej, ale teraz Wasze bannerki są git majonez :)- odsyłają do wątku z ankietą :) Quote
2010 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Ten link do głównego atku się nie otwiera [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/przygarnelam-chore-bezdomne-psiaki-z-pola-na-dt-blagam-o-wsparcie-karma-128124/[/URL] Quote
Vicky62 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Powklejałam link głosowania na wątkach w których sie udzielam...Pipi trzymam kciuki musi sie udać Quote
Pipi Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Bardzo sie cieszę, ze Wasza praca nie idzie na marne. Jednak jest odzew. Wspaniali, kochani jestescie. Tyle głosów, tyle tu dobroci, zrozumienia. Skrzydla rosną i zyc sie chce, [B]D Z I E K U J E P I E K N I E [/B] Kilka slow o Bonie. Bylysmy dzisiaj u weta w zwiazku z tym zwracaniem pokarmu. Dostała kilka zastrzykow, miedzy innymi na zatrzymanie wymiotów. Jeden zastrzyk na noc. Mam odstawic suchą karmę, a podawać namoczoną i obserwowac. Jesli po namoczonej karmie bedzie wymiotować, to znaczy, ze brak tolerancji na skladniki. Znaczyc to bedzie, ze nie bedzie mogla jesc suchej karmy w ogole. Namoczoną bede podawac raz dziennie i dwa razy miesko z ryżem i marchewką. Najlepiej zeby nawet zmiksowane bylo. Jesli bedzie zwracac dalej to jakies badania trzeba zrobic, ale jakie to nie powiedzial. Na razie to i obserwowac. A ha, jeszcze odrobaczanie 3 dniowe i po 12 dniach powtórka. Ona jest wesoła, rozrabia, a nawet szaleje. Zobaczymy jak bedzie po lekach. Na razie zjadla o 21 i nie zwrocila. Ok, do roboty Irka. . . . Quote
Nevada Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 jak rozsyłamy tą "ulotkę informacyjną" o Pipi, to link do wątku gdzie głosujemy, trzeba wklejać ludziom oddzielnie bo ten z ulotki nie otwiera się Quote
Ilonajot Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Literka "I" zrobiona ;) kilka osob na "I" juz zaglosowalo ... jutro sie zabiore za "J" ... Quote
Recommended Posts