Jump to content
Dogomania

JEDNO SERCE NIE DA RADY ! Serce Pipi i podopieczni w potrzebie!!! (Posty inf. 1-6)

Recommended Posts

Posted

Przed chwilą na gg,pan Lampa napisał mi,że jest wszystko dobrze,zjadł,dużo pił/wody/,chodził z panem i zapoznawał sie z nowym otoczeniem i Sabcią z którą teraz mieszka.Jutro przyśle mi zdjęcia na maila,to wkleję.Ja z przejęcia zapomniałam zrobić chociaż jedno.

Posted

Kochany Demonek :loveu: Bidulek pewnie strasznie zestresowany, on taki nieufny do obcych. Mam nadzieje, że sie szybko zaaklimatyzuje :) i że to jest TEN domek, już na zawsze.

Posted

agacia,ludzie super,naprawdę.mają dzwie córki/na zdjęciach/,to już panienki w takim wieku,że potrafią się zaopiekować jak należy.Ci państwo mieli suczkę 13 lat.Tydzień temy odeszła za tm,nie mozna było już jej pomóc.Mają jeszcze dwa koty/piękne/ i ze schroniska wezmą jeszcze jednego małego pieska,żeby Demonkowi nie było smutno.Czekają tylko,aż podrośnie bo ma trzy tygodnie i jeszcze jest z mamusią.Dziewczynki powiedziały,że namówią rodziców na bank.A zestresowany był tylko w pierwszej chwili,cały się trząsł,ale za kilka minut już się najadł i szybciutko poszedł na swoje posłanko.Oddałam mu jego króliczki,którymi sie bawił i jego posłanko na początek,żeby czół swój zapach.Ale pani powiedziała: "co pani myśli,że jemu to potrzebne?,on będzie w łóżku spał".
Kropka już czuje się dobrze,zjadła i pije,a Śnieżka nawet dzisiaj biegała,tak jak by nigdy nic.

Posted

Mam nadzieję,że Kropka,albo Śnieżka,bo kiedy zawiozłam Lampa,zadzwoniła pani w jego sprawie,z ogłoszenia i bardzo żałowała,że już został oddany,ale zaproponowałam te suczki,więc powiedziała,że się zastanowi,porozmawia z mężem i bć może zadzwoni.Pani ta ma dom z ogrodem i to w Białymstoku.Oby zadzwoniła.

Posted

No to trzymam kciuki! Super że jest szansa dla suniek :)

[B]Ogłosiłam Alutkę na:[/B]

kupiepsa.pl/index.php
eoferty.com.pl/
ojej.pl/
pineska.pl/
gieldaogloszen.pl/
drobne.pl/index.php
ogloszenia.szukanie.pl/
kupsprzedaj.pl/
autogielda.pl/
ogloszenia.interpress.net.pl/
petworld.pl/psy.html
przygarnijzwierzaka.pl/
4lapy.pl/index.php
zwierzeta.low.pl/
ofertka.pl/
nasipupile.pl/
zwierzeta.5aleja.pl/

Posted

Super,bardzo,bardzo dziękuję za bazarki.Podaję dane/zawsze są również na 1 stronie wątku/
Irena Jankowska
17-132 Wyszki
Falki 57
Kredyt Bank 331500 1344 1113 4012 5839 0000
[FONT=Arial Black][COLOR=black]BARDZO DZIĘKUJĘ JULIE I ZUZLIKOWA,:multi::multi::multi::loveu:[FONT=Verdana] -BARDZO[/FONT][/COLOR][/FONT]

Posted

:laugh2_2::bigcool::sweetCyb:Pipiii super no pieknie ze psiaczki w nowych domkach :multi: Widzisz pomalutku wszystko sie ulozy :loveu: Badzcie zdrowi kochani :loveu::loveu:

Posted

Przyjechała dzisiaj do mnie [FONT=Arial Black][COLOR=black]Evelin[/COLOR][/FONT] z darami od [FONT=Arial Black][COLOR=black]enia i evita[/COLOR][/FONT].Dostałam duuużo koców i jeszcze więcej ubrań,buty.Tyle tego jest,że chyba sklep otworzę:crazyeye:, bardzo,bardzo się cieszę:multi::multi::multi::multi:.Wszystko pasuje jak ulał.Nie miałam już w co się ubrać,naprawdę. . . Ale ja tego do śmierci nie znoszę,tyyyyyyyyyyyyyle ubranek.
Mój synuś ucieszy się z plecaka i to Big Star??? - bardzo dziękuję w jego imieniu.Bluzy,dresy koszule,w sam raz dla niego.Jeszcze nie wiem jak ze spodniami,bo nie ma ich w domu,ale myślę,że nie będą za duże?.
[SIZE=4][COLOR=red]BARDZO DZIĘKUJEMY[/COLOR][/SIZE]
[FONT=Arial Black][COLOR=black]Evelin dała mi 120 zł od siebie i 2 worki suchej karmy.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=red]Evelin dziękuję bardzo.[SIZE=1][COLOR=darkgreen]tak jak się umówiłyśmy zapłacę za mandat Artura do MPK.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=#006400]Tyle tych rzeczy,że może ja podzielę się z kimś?[COLOR=black]Może jest ktoś w potrzebie tak jak ja?Napiszcie.[/COLOR][/COLOR][/FONT]

Posted

Pipi, ja też szykuję wielką paczkę chyba z 20 kg.Rzeczy nie sa nowe,ale porządne.
wiecie co? może Pipi rozda ludziom ze wsi to co jej nie będzie pasowało i w ten sposób zyska sojuszników :evil_lol:, czasami przekupstwo ma sens :eviltong:

Posted

Weroniu - może w 1 poscie trzeba by umieścić aktualne psiaki do adopcji?

Pipi - podpowiedz Weronii i może zrób podsumowanie króciutkie, które psiunie szukają domków

[B]Czy potrzeba ci jeszcze czegoś teraz w tym przedświatecznym okresie?[/B] bo to już niedługo...placki trza piec itd....

Posted

[quote name='andzia69']Weroniu - może w 1 poscie trzeba by umieścić aktualne psiaki do adopcji?

Pipi - podpowiedz Weronii i może zrób podsumowanie króciutkie, które psiunie szukają domków[/quote]

Lampo i Demonek znalazły domki, reszta bez zmian. Więc chyba wystarczy tylo napisać przy tych dwóch psiakach że mają już domki.

Posted

[quote name='agaciaaa']Lampo i Demonek znalazły domki, reszta bez zmian. Więc chyba wystarczy tylo napisać przy tych dwóch psiakach że mają już domki.[/quote]
Jakie cudowne wieśći! Może to tylko kropla w morzu potrzeb, ale małe kroczki... i dajemy radę!

Posted

:multi::loveu::loveu:Witaj Pipi kochana:multi::multi: Witaj Adusiu naszaaa:multi::multi::loveu: Jak sie czujecie Pipiniowe psiaczki? Dzis juz wiosenka prawdziwie sie pojawila i niech zostanie ..dla psiaczkow i kociaczkow i dla nas wszystkich:multi::ghost_2::Dog_run::iloveyou::bigcool::bigcool:Pipiniu pozdrawiamy cieplutko i duzooo zdrowka dla Was:multi::multi: