Pipi Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [IMG]http://images38.fotosik.pl/89/79b9c0b4dc4e2182med.jpg[/IMG] Quote
Pipi Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Przed chwilą na gg,pan Lampa napisał mi,że jest wszystko dobrze,zjadł,dużo pił/wody/,chodził z panem i zapoznawał sie z nowym otoczeniem i Sabcią z którą teraz mieszka.Jutro przyśle mi zdjęcia na maila,to wkleję.Ja z przejęcia zapomniałam zrobić chociaż jedno. Quote
agaciaaa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Kochany Demonek :loveu: Bidulek pewnie strasznie zestresowany, on taki nieufny do obcych. Mam nadzieje, że sie szybko zaaklimatyzuje :) i że to jest TEN domek, już na zawsze. Quote
Pipi Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 agacia,ludzie super,naprawdę.mają dzwie córki/na zdjęciach/,to już panienki w takim wieku,że potrafią się zaopiekować jak należy.Ci państwo mieli suczkę 13 lat.Tydzień temy odeszła za tm,nie mozna było już jej pomóc.Mają jeszcze dwa koty/piękne/ i ze schroniska wezmą jeszcze jednego małego pieska,żeby Demonkowi nie było smutno.Czekają tylko,aż podrośnie bo ma trzy tygodnie i jeszcze jest z mamusią.Dziewczynki powiedziały,że namówią rodziców na bank.A zestresowany był tylko w pierwszej chwili,cały się trząsł,ale za kilka minut już się najadł i szybciutko poszedł na swoje posłanko.Oddałam mu jego króliczki,którymi sie bawił i jego posłanko na początek,żeby czół swój zapach.Ale pani powiedziała: "co pani myśli,że jemu to potrzebne?,on będzie w łóżku spał". Kropka już czuje się dobrze,zjadła i pije,a Śnieżka nawet dzisiaj biegała,tak jak by nigdy nic. Quote
agaciaaa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 No to ciesze sie bardzo, wygląda na to że Demonek dobrze trafił. Mam nadzieje, że Lampo też. Ciekawe kto następny? :lol: Quote
Pipi Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Mam nadzieję,że Kropka,albo Śnieżka,bo kiedy zawiozłam Lampa,zadzwoniła pani w jego sprawie,z ogłoszenia i bardzo żałowała,że już został oddany,ale zaproponowałam te suczki,więc powiedziała,że się zastanowi,porozmawia z mężem i bć może zadzwoni.Pani ta ma dom z ogrodem i to w Białymstoku.Oby zadzwoniła. Quote
agaciaaa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 No to trzymam kciuki! Super że jest szansa dla suniek :) [B]Ogłosiłam Alutkę na:[/B] kupiepsa.pl/index.php eoferty.com.pl/ ojej.pl/ pineska.pl/ gieldaogloszen.pl/ drobne.pl/index.php ogloszenia.szukanie.pl/ kupsprzedaj.pl/ autogielda.pl/ ogloszenia.interpress.net.pl/ petworld.pl/psy.html przygarnijzwierzaka.pl/ 4lapy.pl/index.php zwierzeta.low.pl/ ofertka.pl/ nasipupile.pl/ zwierzeta.5aleja.pl/ Quote
zuzlikowa Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Spokojnej nocy!:loveu: Bazarek skończył się i poproszę o nr konta na pw! Quote
Pipi Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Super,bardzo,bardzo dziękuję za bazarki.Podaję dane/zawsze są również na 1 stronie wątku/ Irena Jankowska 17-132 Wyszki Falki 57 Kredyt Bank 331500 1344 1113 4012 5839 0000 [FONT=Arial Black][COLOR=black]BARDZO DZIĘKUJĘ JULIE I ZUZLIKOWA,:multi::multi::multi::loveu:[FONT=Verdana] -BARDZO[/FONT][/COLOR][/FONT] Quote
Weronia Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Chwilkę mnie nie było, wchodzę.. i co widzę??? Jakie dobre wiadomości:O Czyli Demonik już w domu? Lampuś też??? :) Quote
Nadziejka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 :laugh2_2::bigcool::sweetCyb:Pipiii super no pieknie ze psiaczki w nowych domkach :multi: Widzisz pomalutku wszystko sie ulozy :loveu: Badzcie zdrowi kochani :loveu::loveu: Quote
Brysio Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Wspaniałe nowiny!!!!!:loveu::loveu::loveu: w takim razie mogę podmienic allegro Lampa i Demonka:eviltong: Quote
Nadziejka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [url=http://www.fodey.com/generators/animated/talking_cat.asp][img]http://r9.fodey.com/2047/c4b8976a36194193be356b4b070d0043.0.gif[/img][/url] Quote
Pipi Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Przyjechała dzisiaj do mnie [FONT=Arial Black][COLOR=black]Evelin[/COLOR][/FONT] z darami od [FONT=Arial Black][COLOR=black]enia i evita[/COLOR][/FONT].Dostałam duuużo koców i jeszcze więcej ubrań,buty.Tyle tego jest,że chyba sklep otworzę:crazyeye:, bardzo,bardzo się cieszę:multi::multi::multi::multi:.Wszystko pasuje jak ulał.Nie miałam już w co się ubrać,naprawdę. . . Ale ja tego do śmierci nie znoszę,tyyyyyyyyyyyyyle ubranek. Mój synuś ucieszy się z plecaka i to Big Star??? - bardzo dziękuję w jego imieniu.Bluzy,dresy koszule,w sam raz dla niego.Jeszcze nie wiem jak ze spodniami,bo nie ma ich w domu,ale myślę,że nie będą za duże?. [SIZE=4][COLOR=red]BARDZO DZIĘKUJEMY[/COLOR][/SIZE] [FONT=Arial Black][COLOR=black]Evelin dała mi 120 zł od siebie i 2 worki suchej karmy.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial Black][COLOR=red]Evelin dziękuję bardzo.[SIZE=1][COLOR=darkgreen]tak jak się umówiłyśmy zapłacę za mandat Artura do MPK.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial Black][COLOR=#006400]Tyle tych rzeczy,że może ja podzielę się z kimś?[COLOR=black]Może jest ktoś w potrzebie tak jak ja?Napiszcie.[/COLOR][/COLOR][/FONT] Quote
Nadziejka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 :ghost_2::Dog_run::bigcool::bigcool:Pipi niech nad Wami czuwaja Dobre Anioly:loveu::loveu: Quote
Poker Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Pipi, ja też szykuję wielką paczkę chyba z 20 kg.Rzeczy nie sa nowe,ale porządne. wiecie co? może Pipi rozda ludziom ze wsi to co jej nie będzie pasowało i w ten sposób zyska sojuszników :evil_lol:, czasami przekupstwo ma sens :eviltong: Quote
andzia69 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Weroniu - może w 1 poscie trzeba by umieścić aktualne psiaki do adopcji? Pipi - podpowiedz Weronii i może zrób podsumowanie króciutkie, które psiunie szukają domków [B]Czy potrzeba ci jeszcze czegoś teraz w tym przedświatecznym okresie?[/B] bo to już niedługo...placki trza piec itd.... Quote
agaciaaa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='andzia69']Weroniu - może w 1 poscie trzeba by umieścić aktualne psiaki do adopcji? Pipi - podpowiedz Weronii i może zrób podsumowanie króciutkie, które psiunie szukają domków[/quote] Lampo i Demonek znalazły domki, reszta bez zmian. Więc chyba wystarczy tylo napisać przy tych dwóch psiakach że mają już domki. Quote
_ogonek_ Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='agaciaaa']Lampo i Demonek znalazły domki, reszta bez zmian. Więc chyba wystarczy tylo napisać przy tych dwóch psiakach że mają już domki.[/quote] Jakie cudowne wieśći! Może to tylko kropla w morzu potrzeb, ale małe kroczki... i dajemy radę! Quote
agaciaaa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Pipi, jak tam psiaki się miewają? Są jacyś zainteresowani? Quote
Nadziejka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 :multi::loveu::loveu:Witaj Pipi kochana:multi::multi: Witaj Adusiu naszaaa:multi::multi::loveu: Jak sie czujecie Pipiniowe psiaczki? Dzis juz wiosenka prawdziwie sie pojawila i niech zostanie ..dla psiaczkow i kociaczkow i dla nas wszystkich:multi::ghost_2::Dog_run::iloveyou::bigcool::bigcool:Pipiniu pozdrawiamy cieplutko i duzooo zdrowka dla Was:multi::multi: Quote
bea_m Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Czary mary niech sie telefony o psiaki rozdzwonią :ghost_2: Quote
bea_m Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Grunt że Pipi ma mase kup do sprzatania a to oznacza że psiaki mają co jesść dzięki cioteczkom :loveu: Quote
Recommended Posts