Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry? Chyba nie bardzo, tak, tak...Aura też niespecjalnie? To dla stałych bywalców, i tych podglądających :) z doskoku, mam o tu:

Milutkiego, mimo wszystko :)

• Upvote 2
Posted

Dzień dobry :) Jesień nastała, a tu tak głucha cisza?
Wkleić chcę coś do posłuchania. Zresztą OSTATNI raz. Żegnam sie już na stałe z Dogomanią. Tak, tak.
Znudziły mi się słowne przepychanki z ciasnymi rozumkami pozbawionymi wyobraźni ( wy wiecie, prawda? ), poza tym moja tu bytność straciła załozony wcześniej sens. Co miało zostać napisane, zostało napisane i to z dobrym, ośmielam się twierdzić, skutkiem. Wynikł z tego wniosek, iż czas i energie spożytkować mogę  gdzie indziej, na coś pożyteczniejszego, a i przyjemniejszego zapewne.
Zatem - ostatnia moja propozycja na poprawę nastroju, kawałek dobrej muzyki, o tu:

No to...milutkiego i pa pa pa pa

PS.Nie znaczy to, że nie będę czasami podczytywać.

• 2 weeks later...
Posted

A TU co? TaTinoooo, gdzie żeś polazła, hę?

Wraaaaacaaaajjjjjj! ino myk, bo niebawem będzie cie-ka-wie...

Zapędzonam okrutnie i w niedostatku czasu, dlatego temat czeka na lepsze chwile choć noszę się z nim już kilka dobrych miesięcy. Otóż, zamierzam zrobić sondę pt. "Działalność prozwierzęca, a postawa wobec przeciwników uboju rytualnego zwierząt w Polsce" - myślę, że Dogo to najlepszy portal ku temu.

Tak więc, tylko troszkę czasu trza znaleźć, a jakieś wolne się zbliża więc będzie okazja :)

Ale, żebyś mnie nie ganiła, że nie tematycznie wątkowo, to zapodaję taki jeden z moich ulubionych :)

• Upvote 1
Posted

"Działalność prozwierzęca, a postawa wobec przeciwników uboju rytualnego zwierząt w Polsce" ?

No, no...na takie dictum skłonna będę wrócić. Mam nadzieję, że to przyjmie postać nowego wątku?

Bardzo ciekawy temat, na czasie. Tak, tak...Tym bardziej, że ja sama pewne informacje posiadam, z wiarygodnego źródła pochodzące, a dotyczące pewnej, hmm...Dobra, poczekam na nowy wątek :)

A tymczasem wrzucę coś tematycznie związanego, no i w niezłym wykonaniu. O:

Tymczasem pa pa...

• 2 weeks later...
Posted

Tak sobie przychodzę się pokazać, żeby nie było, żem umarta tudzież pokonana...skonana?

Urlopuję się już tydzień-jeszcze dwa dni tego nic-nie-robienia. Później trochę pracy i znów dwa dni urlopu. A później...później najprawdopodobniej "szczesliwej drogi,już czas" (kto to śpiewał???)

Posted
23 godziny temu, Hope2 napisał:

Tak sobie przychodzę się pokazać, żeby nie było, żem umarta tudzież pokonana...skonana?

Urlopuję się już tydzień-jeszcze dwa dni tego nic-nie-robienia. Później trochę pracy i znów dwa dni urlopu. A później...później najprawdopodobniej "szczesliwej drogi,już czas" (kto to śpiewał???)

a gdzie Ty się wybierasz?

Posted

Dobry wieczór :) Daaawno mnie tu nie było, ale w związku z pewnym wpisem :) nie mogę się powstrzymać. O taki kawałeczek dziś zapodam:

Fajny, prawda? Milutkiego :)

Posted

Taaa...zajrzałam dzisiaj tu i tam :) Jesień, słoneczko czasem lekko przeziera, to mnie i na sentymentalną "podróż" wzięło. No i takie znalazłam, o:

Fajnie całkiem się słucha, poważnie :)

Posted

Wieczorek, milutko :) A ponieważ pogoda nie dopisuje, coś gorącego może? O, tu:

Taa...wszystko co ma początek, ma też swój koniec, prawda? A jutro? Piąteczek :)

Posted

Sobota, wieczorek, zimowo...A ponieważ sporo dobrych, pozytywnych bardzo wieści i informacji się pojawia, to może coś optymistycznego na wieczór? Tu:

Miło posłuchać, fajne wykonanie, aha...

Posted

Środa, a więc taki środek tygodnia. Podrzucimy dziś coś w innym brzmieniu, tu:

Lubimy :) Większość oczywiście nie powinna brać tytułu do siebie. A reszta, hmmm...i tak nie trafi :)