Usiata Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Jaaaki piękny dzieeeń - już środa! No to z ranka - kawusia i muzyczka, tak, tak :) Quote
TaTina Posted September 21, 2017 Author Posted September 21, 2017 Ja bardzo chciałabym jednak wrócić do "Turnau śpiewa Tuwima", tak mi się ostatnio przypomniało, o: Hmm...dobre. Quote
TaTina Posted September 21, 2017 Author Posted September 21, 2017 Ale, ale. Dodatkowo, ponieważ szaro, buro i listopadowo to...coś cieplejszego podzrzucę, o tu: Taaaak..od razu cieplej, prawda? Quote
TaTina Posted September 21, 2017 Author Posted September 21, 2017 Tak. Mamy również stałych słuchaczy, może więc to? O tu: Lubiłam i lubię. Dobre, nieprawdaż? Quote
TaTina Posted September 26, 2017 Author Posted September 26, 2017 Dzień dobry? Chyba nie bardzo, tak, tak...Aura też niespecjalnie? To dla stałych bywalców, i tych podglądających :) z doskoku, mam o tu: Milutkiego, mimo wszystko :) 2 Quote
TaTina Posted September 28, 2017 Author Posted September 28, 2017 Pogoda ciut lepsza dziś, może więc coś klimatycznego bardziej? Na przykład, o: Ojjj...lubimy :) Miłego :) Quote
TaTina Posted October 5, 2017 Author Posted October 5, 2017 Dzień dobry :) Jesień nastała, a tu tak głucha cisza? Wkleić chcę coś do posłuchania. Zresztą OSTATNI raz. Żegnam sie już na stałe z Dogomanią. Tak, tak. Znudziły mi się słowne przepychanki z ciasnymi rozumkami pozbawionymi wyobraźni ( wy wiecie, prawda? ), poza tym moja tu bytność straciła załozony wcześniej sens. Co miało zostać napisane, zostało napisane i to z dobrym, ośmielam się twierdzić, skutkiem. Wynikł z tego wniosek, iż czas i energie spożytkować mogę gdzie indziej, na coś pożyteczniejszego, a i przyjemniejszego zapewne. Zatem - ostatnia moja propozycja na poprawę nastroju, kawałek dobrej muzyki, o tu: No to...milutkiego i pa pa pa pa PS.Nie znaczy to, że nie będę czasami podczytywać. Quote
Usiata Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 A TU co? TaTinoooo, gdzie żeś polazła, hę? Wraaaaacaaaajjjjjj! ino myk, bo niebawem będzie cie-ka-wie... Zapędzonam okrutnie i w niedostatku czasu, dlatego temat czeka na lepsze chwile choć noszę się z nim już kilka dobrych miesięcy. Otóż, zamierzam zrobić sondę pt. "Działalność prozwierzęca, a postawa wobec przeciwników uboju rytualnego zwierząt w Polsce" - myślę, że Dogo to najlepszy portal ku temu. Tak więc, tylko troszkę czasu trza znaleźć, a jakieś wolne się zbliża więc będzie okazja :) Ale, żebyś mnie nie ganiła, że nie tematycznie wątkowo, to zapodaję taki jeden z moich ulubionych :) 1 Quote
TaTina Posted October 16, 2017 Author Posted October 16, 2017 "Działalność prozwierzęca, a postawa wobec przeciwników uboju rytualnego zwierząt w Polsce" ? No, no...na takie dictum skłonna będę wrócić. Mam nadzieję, że to przyjmie postać nowego wątku? Bardzo ciekawy temat, na czasie. Tak, tak...Tym bardziej, że ja sama pewne informacje posiadam, z wiarygodnego źródła pochodzące, a dotyczące pewnej, hmm...Dobra, poczekam na nowy wątek :) A tymczasem wrzucę coś tematycznie związanego, no i w niezłym wykonaniu. O: Tymczasem pa pa... Quote
ludwa Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 To ja czekam na ten wątek, bo zapewne będzie bardzo ciekawy A tym czasem melancholijnie Quote
Ghalik95 Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Oczywiście uwielbiam wszystkie utwory COLDPLAY Quote
Hope2 Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Tak sobie przychodzę się pokazać, żeby nie było, żem umarta tudzież pokonana...skonana? Urlopuję się już tydzień-jeszcze dwa dni tego nic-nie-robienia. Później trochę pracy i znów dwa dni urlopu. A później...później najprawdopodobniej "szczesliwej drogi,już czas" (kto to śpiewał???) Quote
ludwa Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 23 godziny temu, Hope2 napisał: Tak sobie przychodzę się pokazać, żeby nie było, żem umarta tudzież pokonana...skonana? Urlopuję się już tydzień-jeszcze dwa dni tego nic-nie-robienia. Później trochę pracy i znów dwa dni urlopu. A później...później najprawdopodobniej "szczesliwej drogi,już czas" (kto to śpiewał???) a gdzie Ty się wybierasz? Quote
TaTina Posted November 9, 2017 Author Posted November 9, 2017 Jesień, jesień..Czy aby na pewno? Tu nie widać, o: Cieplutkooo... Quote
Er-minus Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Ja najchętniej słucham tego typu muzyki: umowa kupna sprzedaży samochodu - polecam. Quote
TaTina Posted November 22, 2017 Author Posted November 22, 2017 Dobry wieczór :) Daaawno mnie tu nie było, ale w związku z pewnym wpisem :) nie mogę się powstrzymać. O taki kawałeczek dziś zapodam: Fajny, prawda? Milutkiego :) Quote
TaTina Posted November 24, 2017 Author Posted November 24, 2017 Taaa...zajrzałam dzisiaj tu i tam :) Jesień, słoneczko czasem lekko przeziera, to mnie i na sentymentalną "podróż" wzięło. No i takie znalazłam, o: Fajnie całkiem się słucha, poważnie :) Quote
TaTina Posted November 26, 2017 Author Posted November 26, 2017 Taka jesienna paskuda...że pogoda, oczywiście. No to pomyślałam, że umilić trzeba dzionek i przy kawusi posłuchać, o tu: Dla dzieci, ale fajniutkie :) No i temat na czasie, bo popatrzcie co w internetach znalazłam, o: http://charytatywni.allegro.pl/slynny-atlas-kotow-prezesa-jaroslawa-kaczynskiego-i5444413#descriptionPanel To niespodzianka, prawda? A i cel szczytny, tak, tak... Quote
TaTina Posted November 30, 2017 Author Posted November 30, 2017 Przerwa na kawusię :) Ziiima się robi, to pomyślałam sobie...może satyry troszkę na rozgrzanie? Proszę: Nooo..lubimy :) Quote
TaTina Posted November 30, 2017 Author Posted November 30, 2017 Wieczorek, milutko :) A ponieważ pogoda nie dopisuje, coś gorącego może? O, tu: Taa...wszystko co ma początek, ma też swój koniec, prawda? A jutro? Piąteczek :) Quote
TaTina Posted December 2, 2017 Author Posted December 2, 2017 Sobota, wieczorek, zimowo...A ponieważ sporo dobrych, pozytywnych bardzo wieści i informacji się pojawia, to może coś optymistycznego na wieczór? Tu: Miło posłuchać, fajne wykonanie, aha... Quote
TaTina Posted December 5, 2017 Author Posted December 5, 2017 Wieczorek mało pogodny...To do posłuchania może coś? Na przykład to: Tytuł znaczący, ale muzyczka spoooko. Tak. Milutkiego :) Quote
TaTina Posted December 6, 2017 Author Posted December 6, 2017 Środa, a więc taki środek tygodnia. Podrzucimy dziś coś w innym brzmieniu, tu: Lubimy :) Większość oczywiście nie powinna brać tytułu do siebie. A reszta, hmmm...i tak nie trafi :) Quote
jan89 Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Bardzo lubimy Evanescence ;-) To i ode mnie coś: Quote
Recommended Posts