Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

to ja tez jestem za tym, zeby wiosna go porwala do siebie jadac po drodze :)
byloby super.

pieniazki gdzie jestescie? wladek nadal ich potrzebuje :)

Posted

Mysia chyba pisała,ze chce jechac z ihabe z Władkiem..?chyba tak bedzie najbezpieczniej:roll:znam wladka i popieram zdanie Mysi.nie watpie,ze wiosna od razu upora się z władziuchnem ale to bedzie dla niego ogromny stres.Wielkim stresem jest wyjscie poza boks z osoba,ktora dobrze zna a co dopiero daleka droga..:shake:

Posted

już z wiosną uzgodniłyśmy, że Władek jutro z nią pojedzie ;) Dostanie sedalin, żeby drogę przespał i jakoś przeżył ten cały stres, potem już może być tylko lepiej ;)

Posted

no i prawidlowo. inaczej zadecydowac mysiu nie moglas.
wiosna nie urodzila sie wczoraj, miala do czynienia z masa psow, takze zapewne sobie z psem poradzi. a jak jeszcze go uraczycie psim red bullem hihi, to juz calkiem bedzie odlot.
w takim razie jutro wladek zmienia swoje otoczenie. huraa.

Posted

Jesteśmy :)
W sumie dojechaliśmy już dawno, ale komputer dopiero teraz dostał swoje pięć minut :lol:
Władek w czasie drogi spał, był cichutki jak myszka. Z auta wyskoczył sam, trochę był przestraszony, ale kuszony jedzeniem tylko z małymi kłopotami poszedł ze mną do kojca.
Wystraszony jest, biedaczysko, nie wie o co tu chodzi w całym tym zamieszaniu. Mam nadzieję, że szybko się zaklimatyzuje.

Jestem pod wrażeniem jego oczu, jego spojrzenia - jest taki.. lisi :loveu: Oczka ma trochę skośne, takie, lisio miłe i lisio nieufne, no cudowne :loveu:

Na dzisiaj tyle tylko. W najbliższych dniach, może jutro nawet zrobię mu zdjęcia.

Pozdrawiam cieplutko!

Posted

super wiadomosci. czy na pierwszej stronie aktualne sa wpisy finansowe?
musze rzucic okiem ile brakuje wladziowi na hotel we wrzesniu.

czekam tez na bjute, bo to ona podlicza wszystko i miala dac znac.
Wladek hotelowany jest od 4 wrzesnia :) jego szczesliwa data mozna powiedziec.

Posted

wg pierwszej strony stan kasy wladka wynosi 272zl.
kasy na wrzesien potrzeba 312zl.

czy zalozyiel watku moze w piewszym poscie podsumowac pod kreska stale deklaracje, zeby nie trzeba bylo za kazdym razem liczyc?

czy byly dla wladka jakies wplaty jednorazowe? je rowniez warto dodac na pierwszej stronie. plus podliczyc jaka oplata jest za wrzesien, tak, zeby wszyscy wchodzacy swiezo na watek widzieli co i jak, wszystko.

Posted

Władysławek biedny jest dość wystraszony, nie wie co to się tu dzieje dookoła i dlaczego. Ale na szczęście łasuch z niego i daje się przekupywać, nawet zjadł mi z kąsek ręki :loveu:
Próbowałam rano wyprowadzić go na spacerek, ale niestety narazie nie da rady, boi się biedak :shake: Mam jednak nadzieję, że szybko pójdzie w ślady Kubusia i korzystać będzie ze spacerków i miziania.
Teraz całe jedzenie dostawać będzie z ręki i tylko przy nas, żeby się oswajał i nas dobrze kojarzył.

Ale wiecie co? Chociaż ostatnio wstawione zdjęcie Władka jest rewelacyjne, fantastyczne, to ja i tak jestem nim zauroczona. Spodziewałam się, że to taki "zwykły psiak", jak wiele wiele innych, ale ja się normalnie nie mogę oprzeć jego lisim oczom. Ja mam nieco fiksacji na punkcie lisów, strasznie mi się podobają, i Władek ma taki lisi ten łebek :loveu:
Zobaczcie sobie początek tego filmu (swoją drogą nakręconego przez strasznie interesującą postać) - te łapeczki :loveu: : [url=http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=8rP5DHbyOwQ]YouTube - grizzly man grizzlyman[/url]
A u nas liski czasem spotykamy na wieczornych lub porannych spacerach, takie rude, fajniutkie :)
Uciekam :lol: