elik Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 1 godzinę temu, Onaa napisał: Strasznie fajny ten Canisek :), nawet z tą łapinką, dobrze że już poza schronem. Bardzo fajny :) Tak fizycznie, jak i psychicznie :) Ogromnie jestem ciekawa co powie specjalista na wizycie. Quote
EVA2406 Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 1 godzinę temu, elik napisał: Bardzo fajny :) Tak fizycznie, jak i psychicznie :) Ogromnie jestem ciekawa co powie specjalista na wizycie. No to czekamy i ściskamy kciuki, żeby udało się pomóc Caniskowi. Quote
elik Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 16 minut temu, EVA2406 napisał: No to czekamy i ściskamy kciuki, żeby udało się pomóc Caniskowi. Ja w ogóle nie dopuszczam takiej ewentualności, że operacja nie będzie możliwa. Ta łapeczka wygląda prawie tak samo jak u Szansy3 więc jeśli dla Szansy był ratunek, to i dla naszego Caniska też być musi :) 2 Quote
iwstar58 Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 23 godziny temu, elik napisał: Iwciu kochana :) jeśli tylko masz chęć, to bardzo proszę przenieś swoją deklaracje już teraz, nie przejmuj się Kajunią :) Z głodu nie pomrzemy a Canis bardzo potrzebuje deklaracji Czy mogę już przepisać Twoją deklarację ? Ok Elu, to przenieś moją deklarację na Canisa. On rzeczywiście w ogromnej potrzebie. Przy okazji, skoro psiak ma już imię, to i banerek rozpoznawalny z imieniem też niech ma 1 Quote
elik Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 27 minut temu, iwstar58 napisał: Ok Elu, to przenieś moją deklarację na Canisa. On rzeczywiście w ogromnej potrzebie. Przy okazji, skoro psiak ma już imię, to i banerek rozpoznawalny z imieniem też niech ma Ogromne dzięki Iwonko I za deklaracje i za piękny banerek Już przepisuję deklarację z mojej tymczaski, na Canisa :) Wiem, że nie masz czasu na zbyciu :) ale zaglądaj do nas, jak tylko będziesz mogła. Myślę, że wkrótce będą informacje od weta odnośnie łapki Canisa. Quote
iwstar58 Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Zaglądam codziennie ale nie piszę, bo z telefonu tylko raz udało mi się zalogować. Dogomania nie bardzo chce współpracować z mobilnymi Quote
elik Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 4 minuty temu, iwstar58 napisał: Zaglądam codziennie ale nie piszę, bo z telefonu tylko raz udało mi się zalogować. Dogomania nie bardzo chce współpracować z mobilnymi Taka jej uroda :) Bawię sie ze zmiana banerka :) Quote
Gusiaczek Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Dzień dobry Canis, dzień dobry pieszczochu :) Zaglądam do ciebie codziennie, wiedz o tym, trzymam kciuki za całokształt Quote
elik Posted February 27, 2017 Author Posted February 27, 2017 1 godzinę temu, Gusiaczek napisał: Dzień dobry Canis, dzień dobry pieszczochu :) Zaglądam do ciebie codziennie, wiedz o tym, trzymam kciuki za całokształt Jakie wspaniałe, miłe Dzień Dobry Aż się cieplej na serduchu robi. Witaj Gusiaczku :) Bardzo dziękujemy za tak miłe powitania i za kciuki Quote
Nadziejka Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Kaniulu Kanisu raduje ogromnie z tego zycia z tej wolnosci z usmiechu na pusiu z opieki raduje pozdrawiam stokroc serca odzyja gdy widza takie szczesliwe zycie nowe zycie ktore zaczyna sie dopiero po tylu latach Quote
elik Posted February 27, 2017 Author Posted February 27, 2017 Nadziejko, mam nadzieję :) że wspólnie podarujemy Canisowi nowe, wspaniale życie u boku człowieka o wielkim sercu, który wynagrodzi psiakowi te okropne lata spędzone w schronie. 1 Quote
elik Posted February 27, 2017 Author Posted February 27, 2017 Iwonko, za każdym razem, kiedy czytam napis w Twoim banerku, robi mi się tak ciepło i ckliwie - "nasz przyjacielu". Te dwa słowa zawierają ogrom emocji :) Quote
Alaskan malamutte Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Piękny banerek!! Elu, kto jest taki zdolny?? zdradź proszę... Quote
elik Posted February 27, 2017 Author Posted February 27, 2017 16 godzin temu, iwstar58 napisał: Ok Elu, to przenieś moją deklarację na Canisa. On rzeczywiście w ogromnej potrzebie. Przy okazji, skoro psiak ma już imię, to i banerek rozpoznawalny z imieniem też niech ma Oto bardzo uzdolniona sprawczyni :) Wielgachne dzięki Quote
EVA2406 Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 20 godzin temu, elik napisał: Bawię sie ze zmiana banerka :) Dobrze powiedziane. Ile ja się napracowałam, żeby tamten wstawić. Quote
elik Posted February 27, 2017 Author Posted February 27, 2017 1 godzinę temu, EVA2406 napisał: Dobrze powiedziane. Ile ja się napracowałam, żeby tamten wstawić. Najtrudniejszy pierwszy raz. . . . :) Kolejne pójdą łatwiej :) Quote
elik Posted February 27, 2017 Author Posted February 27, 2017 Tolu czy coś już wiadomo w sprawie terminu wizyty Caniska u specjalisty ? Quote
elik Posted February 27, 2017 Author Posted February 27, 2017 25.02. helli wpłaciła dla Caniska 40,00 zł. Informuje o tym dopiero dzisiaj, bo kochana helli wpłaciła na nr konta Alaski i sprawdzając wpłaty automatycznie zapisałam te 40,00 zł Alasce, bo były na jej koncie :) Dzisiaj zauważyłam, że we wpłat jest dedukowana dla Canisa. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
helli Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 ano, uzylam konta jak dla Alaski, bo Elik ma chyba 2-gie- moze tak zostac ta stala? dla Alaski wychodzi 23go dnia miesiaca; dla Canisa -25go ok, to zmienie konto na przyszle wplaty dla Canisa 1 Quote
elik Posted February 27, 2017 Author Posted February 27, 2017 1 minutę temu, helli napisał: ano, uzylam konta jak dla Alaski, bo Elik ma chyba 2-gie- moze tak zostac ta stala? Kochana helli mam tyle kont ile psiaczków obsługuję :) Zbierając na kilka psiaków muszę mieć dla każdego osobne konto, bo nie doszłabym ładu przy jakiejkolwiek pomyłce:) Gdy każdy psiaczek ma swoje konto, od razu widzę czy zgadza się ewidencja jaką prowadzę dla psiaków z kwotą na koncie danego psiaczka w banku. Bardzo Cię proszę o zmianę numeru konta. Pozostałe dane są takie same. Nr konta wysłałam Ci na PW :) Quote
EVA2406 Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 1 godzinę temu, elik napisał: Najtrudniejszy pierwszy raz. . . . :) Kolejne pójdą łatwiej :) Mnie za każdym idzie kiepsko ;) Quote
elik Posted February 27, 2017 Author Posted February 27, 2017 24 minuty temu, EVA2406 napisał: Mnie za każdym idzie kiepsko ;) Jeśli banerek jest już podlinkowany, to nie powinno być problemów :) Wystarczy skopiować (trzeba "przeciągną" przez banerek myszką z wciśniętym lewym klawiszem tak, żeby banerek zrobił się niebieski) i wkleić do sygnaturki. Quote
EVA2406 Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 53 minuty temu, elik napisał: Jeśli banerek jest już podlinkowany, to nie powinno być problemów :) Wystarczy skopiować (trzeba "przeciągną" przez banerek myszką z wciśniętym lewym klawiszem tak, żeby banerek zrobił się niebieski) i wkleić do sygnaturki. I co wybierasz: kopiuj obraz czy kopiuj adres obrazu i wstawiasz inne multimedia? Obraz udało się akopiowac, ale bez linka. Quote
Alaskan malamutte Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 Zaglądam razem ze słoneczkiem do ślicznego Caniska! Quote
Nadziejka Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 Kaniulu zagladam z pooozdrowionkami Quote
Recommended Posts