Jo37 Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Dziewczyny - gratulacje. Ostatnio kilka psiaków ze ściany wschodniej miało dużo szczęścia. Oby ta dobra passa trwała nadal. Quote
Tyśka) Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 1 minutę temu, agat21 napisał: A ja nie mam numeru konta dla suniek :) Już podsyłam :) Quote
jola&tina Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Ale super wiadomość!! Państwo ujęli mnie tym uszczelnianiem płotu :) Zawsze się tego boję, chociaż Mamba nie zdradzała chęci do ucieczki. Quote
Tyśka) Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 Przed chwilą, jolantina napisał: Mamba nie zdradzała chęci do ucieczki. Chyba że do Swojego człowieka :) No ale - trzeba dmuchać na zimne, rzecz oczywista.Jo37, miejmy nadzieję, że passa będzie trwać. W końcu 2017r to rok cudów :) Quote
Usiata Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 O! jaki miły początek dnia :) BARDZO, BARDZO się cieszę ze szczęścia czarnulki Mamby :) A Czekoladce i słodkim klusiom kibicuję dalej, tak, tak :) 3 Quote
elficzkowa Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Dzwonił domek Mamby. Wszystko ok. Mambula zwiedziła już cały dom. Pan zauważył u Mamby niewielką przepuklinę ale to nic groźnego i będą to kontrolować. Zdjęcia oczywiście będą ale Państwo poczekają na lepszą, słoneczną pogodę aby zrobić jej też zdjęcia na zewnątrz. 2 Quote
shoto Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Statnia karma 53,34 Tyś doda zdjęcie z rachunkiem. Nie przejmujcie się że podkreślone ale mama kupowała i naszemu shoto karmę a miała tylko jeden i ostatni kupon rabatowy Quote
shoto Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Wiem że zebractwo jest karalne ale żebram o kasę. Czekoladka ma coś z nóżka i chcę ją wziąć do vetki sprawdzić jej stan, porobić badania. Quote
Aldrumka Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 to poproszę nr konta coś tam wyskrobię Quote
Tyśka) Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 50 minut temu, shoto napisał: Statnia karma 53,34 Tyś doda zdjęcie z rachunkiem. Nie przejmujcie się że podkreślone ale mama kupowała i naszemu shoto karmę a miała tylko jeden i ostatni kupon rabatowy Wstawiam :) Quote
shoto Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Mamy wpłaty od Agat21 -20 zl i ok Kasi Kozak 50 zł już robię rozliczenie Quote
shoto Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Dnia 14.01.2017 o 15:24, Tyś(ka) napisał: Skarbnikiem suń została shoto. Sunie przebywają w awaryjnych DT w zamian za opłacenie karmy i weta. ROZLICZENIE SUNIEK:/16.01/Wpłaty: Nadziejka - 8 zł. ONAA - 20zł Elficzkowa i siostra Elficzkowej - 40 zł Usiata - 100 zł mgog - 20 zł MEMORY i WIKTOR - 50 zł RAZEM: 238 zł Wydatki:STERYLKA MAMBY - FREEEEEEE za darmo, za nic za pieniądze miasta HURAAAA KARMA dla czekoladki: 15,97zł + 16,24zł (paragony na str. 4) KARMA dla Mamby 36,47zł (paragon na str. 9) RAZEM: -68,68 zł SALDO (z dn 16.01) +169,32 zł /17.01/Wydatki: KARMA: 29,45zł (paragon na str. 8) SALDO (z dn.17.01. ) +139.87 /18.01/Wpłaty: Marta S. - 30zł /20.01/Wpłaty:Katarzyna K. - 50zł SALDO (z dn 20.01.) +219,87 zł/21.01/Wydatki: KARMA: 68,90zł (paragon na str. 10)SALDO (z dn 21.01.) +150,97zł Z dnia 28.01 rachunek za karmę 53,34 i zostało w kasie 97,63 zł. W dniu 30.01 wpłaty od Agat21 - 20 zł i od Kasi K - 50 zł. Na dzień 31.01 mamy 167,63 zł i zapas karmy 10 puszek i mamy kolejną wpłatę od Aldrumka -30 zł mamy na 31.01. 197,63 zł Quote
shoto Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Dostaliśmy 10 puszek karmy od Agnieszki B. Dziękuję serdecznie Quote
Nadziejka Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Alez cudnie hahaaa z Mambuleczka raduje ogrooomnie raduje i za klusenki z mamunka stokroc stokroc sciskam Quote
pitusia Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Są jakieś wieści od mambusiowego domku? Quote
elficzkowa Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 5 godzin temu, pitusia napisał: Są jakieś wieści od mambusiowego domku? Poczekam do końca tygodnia i zadzwonię. Mam obiecane zdjęcia Mambuśki, jak tylko się pojawią na pewno je wstawię. Quote
elficzkowa Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Zadzwonił domek Mamby. Wszystko w najlepszym porządku. Państwo zadowoleni z Mamby a Mambula ( jestem pewna ! ) baardzo zadowolona ze swojego domku. Mamba została wykąpana i odbyło się to bez jakichkolwiek protestów z jej strony. Maleńka zostaje już trochę sama, na początku troszkę płacze ale potem się uspokaja. Jest bardzo otwarta na innych ludzi ( oczywiście pozytywnie ! ). Co prawda troszkę nie spodobał jej się sąsiad państwa, ale sąsiad ma psy więc na pewno chodziło o zapach, który wyczuła (pewnie poczuła konkurencję ! ). Ponieważ Mambulka boi się lampy błyskowej z aparatu pan robi jej zdjęcia kiedy jest słonecznie. Pan zrobi jeszcze trochę ładnych zdjęć i wyśle abyśmy wszyscy mogli podziwiać Mambulkę. Mambuś, ależ masz cudowny dom ! 1 Quote
pitusia Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 20 minut temu, elficzkowa napisał: Zadzwonił domek Mamby. Wszystko w najlepszym porządku. Państwo zadowoleni z Mamby a Mambula ( jestem pewna ! ) baardzo zadowolona ze swojego domku. Mamba została wykąpana i odbyło się to bez jakichkolwiek protestów z jej strony. Maleńka zostaje już trochę sama, na początku troszkę płacze ale potem się uspokaja. Jest bardzo otwarta na innych ludzi ( oczywiście pozytywnie ! ). Co prawda troszkę nie spodobał jej się sąsiad państwa, ale sąsiad ma psy więc na pewno chodziło o zapach, który wyczuła (pewnie poczuła konkurencję ! ). Ponieważ Mambulka boi się lampy błyskowej z aparatu pan robi jej zdjęcia kiedy jest słonecznie. Pan zrobi jeszcze trochę ładnych zdjęć i wyśle abyśmy wszyscy mogli podziwiać Mambulkę. Mambuś, ależ masz cudowny dom ! Cudowne wieści:) Nie mogę doczekać się zdjęć ślicznotki:) Quote
Tyśka) Posted February 3, 2017 Author Posted February 3, 2017 Przyczołgałam się na wątek. Ostatnio trochę nie za bardzo z moim zdrowiem (wrocławska służba zdrowia ma mnie dość, a ja jej), ale powoli wracam do żywych. W tym tygodniu dwa ostatnie egzaminy przede mną (najtrudniejsze, ale mam nadzieję, że obędzie się bez poprawek) i będę już w ogóle uzdrowiona. Zaktualizowałam pierwszą stronę z wpłatami i wydatkami - po prostu naniosłam to, co wyżej napisała shoto, ale oczywiście możecie mnie sprawdzić. Niestety, shoto od wetki przynosi złe wieści. Sunia miała robione zdjęcie rentgenowskie (40zł) i sunia musi NA WCZORAJ mieć operację. Sunia cierpi na chorobę Legga-Calvégo-Perthesa, główka biodra się ściera i sprawia to ogromny ból. Niestety, operacja musi być na już, a koszt to 400zł, do tego sterylizacja 200zł (niestety, gmina nie chce jej opłacić). To na razie kwota, która nas przerasta. Bardzo prosimy o pomoc. Przy okazji shoto kupiła tabletki na robale dla szczeniąt, koszt 15zł. (wszystko będzie na fakturę). Quote
elficzkowa Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Biedna sunieczka. Wpłacę 30 zł a moja siostra 50 zł. Zaraz zrobię przelew na konto shoto. Quote
Tyśka) Posted February 3, 2017 Author Posted February 3, 2017 Zdjęcia szczeniaków. Klusie rosną, ludzie pytają, ale na razie albo dzwonią dzieci ("bo ja chcę mamie zrobić niespodziankę, mam 14lat"), albo wysyłam ankiety adopcyjne i już nie wracają. Ale! Na dobre domy poczekamy. Teraz najważniejsza jest mamusia szczeniąt... niechby już nie cierpiała :( Sunia: Sunia: Quote
Tyśka) Posted February 3, 2017 Author Posted February 3, 2017 3 minuty temu, elficzkowa napisał: Biedna sunieczka. Wpłacę 30 zł a moja siostra 50 zł. Zaraz zrobię przelew na konto shoto. Dziękuję! Na Ciebie zawsze można liczyć! I nasz rodzyneczek: Quote
Nadziejka Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 matko jedyno ile cierpienia malenka mamuniu... sciskam ile sil sciskam za wszystko zrobimy kolejny kramik z tych fantuskow kt sie nie sprzedadza sciskam stokroc za zdrowenko dzidziuniow Quote
Recommended Posts